Bu senin kalçan değil diyecekler olur büyük ihtimalle o yüzden söyleyeyim örnek olsun diye bu fotoğrafı koydum fotoğraf bana ait DEĞİL. Kalçamda oradaki gibi bir çizgi var benim sevmediğim ne kadar spor vs yapsamda gitmiyor. Bu kalçamdaki çizgi nasıl gider?
İki şekilde oluyor bu, ya popo sarkıktır ya da kalça dik olsa dahi büyük olduğu için ister istemez o çizgi oluşur. Sarkıksa dikleştirmek için spor yapman, öbür türlüsünü istemiyorsan da küçültmek için spor yapman lazım.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Seni tanıyorum sanırım ama bende kalsın baş harfin S , soruna gelince böyle durması daha kışkırtıcı oluyor kuşkun olmasın.
Fotoğrafın bana ait olmadığını başa açıklama kısmına yazmıştım ama sizin görüşünüze bakiyorumda bunu yazmak için umut gerekiyor bence birde yorumunuzda yazdığınıza bakiyorum ve gördüğüm şey R nin ne olduğu ve nasıl yapıldığı
Canim neden bunu yaptim biliyormusun? Böylesi sorular burdan sorulcak seyler degil bazilari saglik sorunlari kalkip burdan yazmıyor ya hoyledi sacma sapan uygulamadan insan fikir edinir ki uc bes abazan basina toplar gördüğün gibi cevaplar yazarlar
Fotoğrafın bana ait olmadığını başa açıklama kısmına yazmıştım ve ilgi çekme bununla popüler olma gibi bir çabam olsaydı soruyu gizliden sormazdım. Konuşma tarzinizdaki hakaret sayılacak seylere de bir sürü biseyler soyleyebilirdim ama sizin gibi insan dışı bir varlığın bir insanın ne dediğini anlayacağını sanmıyorum