Make up olmayı çok istiyorum makyajı güzel yaptığımı çevremdeki insanlar sürekli söyler bende çok meraklıyım ve çok aşırı seviyorum bu ilgi alanımı da genişletmek istiyorum profesyonel makyaj eğitimi almak istiyorum bildiğiniz güvenebileceğim bir yer olsun istiyorum ücretli de olur sertifikam da olsun istiyorum aynı zamanda şimdiden teşekkür ederim 🥰🥰🥰
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
1Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhaba,
Son dönemlerde makyöz olmak oldukça popüler bir meslek haline geldi.
Ancak her önüne gelen eğitim verirken yine her önüne gelen aldıkları vasat eğitimlerle makyöz olduklarını söylemekteler. Şunu unutmayın, yıllardır vurguladığım bir sloganım vardır. Makyaj bir sanattır, eğitim ise sanatçıdan alınır.
Şunu da unutmayalım ki, yıllardır makyöz olduğunu söyleyen makyözlerin eğitim verme noktasında yetersiz kalabilme olasılığı da yüksektir. Bu nedenle araştırmanızı çok iyi yapın. Birçok makyöz ise taklitlerle beslenir. Bu çok başımıza gelmiş bir durumdur.
Ben yirmi dört yıllık makyözüm. Yaklaşık on beş yıldır eğitim vermekteyim. Eğitimde kişiye özel birebir profesyonel makyöz eğitimi daima daha verimlidir.
Dünyaca ünlü profesyonel makyaj malzemeleri ile verdiğim eğitim, sadece size özel teknikler ile verilir. Kalabalık sınıflarda kaybolmak yerine birebir aldığınız eğitim, mesleğe daha hızlı adım atmanızı sağlayacaktır.
Aldığınız sertifika sizin sadece referansınız olacaktır. Bu belgelerle iş yeri açılmaz, bilginiz olsun. Bunu neden söylüyorum. MEB onaylı iş yeri açabilirsiniz diyerek birçok akademi insanları yanıltmakta makyözlük belgesi sadece referans içindir. MEB onaylı olup olmamasının hiçbir hükmü yok. Çünkü makyaj eğitimini sanatçısından aldığınız zaman sizi yeteneğiniz ilerletir, sertifikanız değil. Sertifika sadece referans kısmıdır.
Eğitim aldıktan sonra bir müddet pratik yapmanız şart. Birçok farklı yüzde denemeler yaptıktan sonra yavaş yavaş mesleğe geçiş yapabilirsiniz. Zamanlama ise sizin el becerinizle orantılı bir durumdur.
Ardından seçenek size kalmış. Dilerseniz kuaför, TV, güzellik merkezlerinde tam zamanlı çalışabilirsiniz ya da makyaj markalarında satış amaçlı çalışabilirsiniz. Bir de defile, katalog, gelin ve özel makyajlarda serbest çalışma şekli vardır. Ancak bu biraz çevre gerektirir. Bol şans...
Güzellikler dilerim. 💄❤️💋