Güzellik & Bakım Mükemmel pürüzsüzlük hediye kazandırıyor! Evdeki bakım sırların neler? (Sayfa 9) Gillette Venus Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 5612 Mükemmel pürüzsüzlük hediye kazandırıyor! Evdeki bakım sırların neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 68 kişi beğendi
benhepanonim Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl sırrım yok fakat tasınabilir lazer cihazı daha iyi olabilir 0 0 Yorumla
Cifmarkasıhoş Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Banyodan once agda ve kesinlikle kuforde olan tertemiz oluyo insan 0 0 Yorumla
nilüfergölgesi Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl bakım konusunda çok titizimdir ve saatlerce en ince detayına kadar dikkat ederim 0 0 Yorumla
aliceindreamland Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Jilet sonuçta ne kadar verimli olabilirki diyor insan 🤨 0 0 Yorumla
lannistercercei Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Tıraş bıçağım ve nemlendirmek için kullandığım kantaron yağımla bana hiçbir şey olmaz 🌺 0 0 Yorumla
Eylül0905 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl En güzeli ağda pürüzsüz ve geç çıkarır tüyleri her ay regl döneminden sonra kuaföre giderim 0 0 Yorumla
Tatlismelekkyl Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Buhar kaynayan suyun buharini yüzünuze tutuyosunuz 15 dk siklasiyo guzellesiyo 0 0 Yorumla
Cutte Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Kızlar paraya kıyıp epilasyona gidin. Jileymiş ağdaymoş çok zahmetli 0 0 Yorumla
Dilaracat Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Ba yılll dımmmmm cidden almanızı tavsiye ediyorum kızlar 0 0 Yorumla
Agresif-bayan Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Arada bir maske yaparım ama her gün sabunla yıkarim yüzümü bu kadar yalnızca 0 0 Yorumla
Öylesinemeraklıbiri Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl #EvdeBakımSırları tabiki istenmeyen tüyler Gilette Venüs ve doğal maskeler 0 0 Yorumla
Morpappatyaaa Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Bavaklarımı temizledikten sonra hep krem sürüyorum kurumasın diye 0 0 Yorumla
bayan162728227 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Ben hayret edıyorım tıras edıp puruzsuzluk nasıl olur 0 0 Yorumla
mwrak Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Aşırı derece de rahat ve kolay jel barları sayesinde yumuşacık bir his bırakıyor cildinizde 0 0 Yorumla
sevim550 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Kullanmış biri olarak tavsiye ederim. Rahatlık için her bayana şart 0 0 Yorumla
bendis_14 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Almadan önce bal ve şeker karışımı ile peeling yapıyorum 0 0 Yorumla
Ölügelin123 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Tüylerden kurtulmak için gilette kullanıyor ama kesin yol istiyorum. 0 0 Yorumla
CandyQueenn Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Mükemmel pürüzsüzlük hep kısa sürüyor lazer en güzel bu bağlamda 0 0 Yorumla
3lüdenbiri Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Evde genellikle pazar günleri bakim yaparim cok seviyorum kendimi 0 0 Yorumla
meyvelisoda40 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Balmumundan kendime nemlendiriciler yapıyorum ve çok da güzel oluyor zarar vermiyor cilde 🥰 0 0 Yorumla
Reyhannnmn Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Cilt tipime özel, ve cilt sorunlarıma yönelik ürünler kullanıyorum fakat hepsi bitkisel 0 0 Yorumla
belginddr Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Bu aralar elimi yüzümü yıkasam şükür etme sebebi ya hayattan soğudum 😭😭 0 0 Yorumla
Morsaksı_ Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Jiletlenmeyi uygun bulmuyorum 👎🏻 kökünden halletme kadar iyisi yok👍🏻 0 0 Yorumla
ismiminbironemiyok Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Kesinlikle ve kesinlikle yaptığım bakımı özenli yapmak 😊 benim sırrım bu 0 0 Yorumla
Elmalı1turta Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Sürekli kullandığım ve bu sıcaklarda Ağdadan beni kurtaran meleğim 0 0 Yorumla
eslemmmmm60 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Gilette venus cok iyi her zaman kullanmaya devam edicem.. 0 0 Yorumla
bensherlock Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 77% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 372 cevap paylaştı. Tüy aldıktan sonra peeling yapıp ölü deriyi atmak 3 0 Yorumla
curiouss99 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Şeker bal ve zeytinyağı ile peeling yapıyorum 1 0 Yorumla
Zlm_ygmr_17 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bilgi verdiğiniz için teşekkürler 🌸 1 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
sırrım yok fakat tasınabilir lazer cihazı daha iyi olabilir
Banyodan once agda ve kesinlikle kuforde olan tertemiz oluyo insan
bakım konusunda çok titizimdir ve saatlerce en ince detayına kadar dikkat ederim
Jilet sonuçta ne kadar verimli olabilirki diyor insan 🤨
Tıraş bıçağım ve nemlendirmek için kullandığım kantaron yağımla bana hiçbir şey olmaz 🌺
En güzeli ağda pürüzsüz ve geç çıkarır tüyleri her ay regl döneminden sonra kuaföre giderim
Buhar kaynayan suyun buharini yüzünuze tutuyosunuz 15 dk siklasiyo guzellesiyo
Kızlar paraya kıyıp epilasyona gidin. Jileymiş ağdaymoş çok zahmetli
Ba yılll dımmmmm cidden almanızı tavsiye ediyorum kızlar
Arada bir maske yaparım ama her gün sabunla yıkarim yüzümü bu kadar yalnızca
#EvdeBakımSırları tabiki istenmeyen tüyler Gilette Venüs ve doğal maskeler
Bavaklarımı temizledikten sonra hep krem sürüyorum kurumasın diye
Ben hayret edıyorım tıras edıp puruzsuzluk nasıl olur
Aşırı derece de rahat ve kolay jel barları sayesinde yumuşacık bir his bırakıyor cildinizde
Kullanmış biri olarak tavsiye ederim. Rahatlık için her bayana şart
Almadan önce bal ve şeker karışımı ile peeling yapıyorum
Tüylerden kurtulmak için gilette kullanıyor ama kesin yol istiyorum.
Mükemmel pürüzsüzlük hep kısa sürüyor lazer en güzel bu bağlamda
Evde genellikle pazar günleri bakim yaparim cok seviyorum kendimi
Balmumundan kendime nemlendiriciler yapıyorum ve çok da güzel oluyor zarar vermiyor cilde 🥰
Cilt tipime özel, ve cilt sorunlarıma yönelik ürünler kullanıyorum fakat hepsi bitkisel
Bu aralar elimi yüzümü yıkasam şükür etme sebebi ya hayattan soğudum 😭😭
Jiletlenmeyi uygun bulmuyorum 👎🏻 kökünden halletme kadar iyisi yok👍🏻
Kesinlikle ve kesinlikle yaptığım bakımı özenli yapmak 😊 benim sırrım bu
Sürekli kullandığım ve bu sıcaklarda Ağdadan beni kurtaran meleğim
Gilette venus cok iyi her zaman kullanmaya devam edicem..
Tüy aldıktan sonra peeling yapıp ölü deriyi atmak
Şeker bal ve zeytinyağı ile peeling yapıyorum
Teşekkürler gillette Venus 💙💙💙
Bilgi verdiğiniz için teşekkürler 🌸