Güzellik & Bakım Mükemmel pürüzsüzlük hediye kazandırıyor! Evdeki bakım sırların neler? (Sayfa 8) Gillette Venus Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 5612 Mükemmel pürüzsüzlük hediye kazandırıyor! Evdeki bakım sırların neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 68 kişi beğendi
Deliiibiriiisiii Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Gıllete venusu diğer jiletlerden ayıran özelliği ne gürleştirmiyor mu? 0 0 Yorumla
Oblgc Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Sir makinasıyla alırım önce sonra gillette ile üstünden geçerim 0 0 Yorumla
Dlcious Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Evde bakımlı olmak her kadının hakkı bunun için Venüs bize yeter teşekkürler♥ 0 0 Yorumla
XiddyliccX Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Benim bakım sırrım hiç bir kimyasal ürün kullanmıyor olmam. Doğal cilt her zaman en pürüzsüz cilttir 0 0 Yorumla
Gülsenadiyebiri Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Ağda, nemlendiriciler ve kesinlikle saç şekillendiriciler ❤️ 0 0 Yorumla
Sweetgirl_35 Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl Evde bakım sırrım günlük duş, sonrası bakım kremleri, iyi uyku, iyi beslenme ve spor 😊 0 0 Yorumla
Gökkuşağıbenimben Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Venüs soğuk su ve bebek yağı ile pürüzsüzlük muhteşem ,❤️ 0 0 Yorumla
Düşündükçedeliren Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl ağda ve makine sevmiyorum jilet de kalınlaştırıyor ben de kısaltma makinesiyle kısaltıyorumm 0 0 Yorumla
Çaresizbayannn Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Bakım gerçekten önemli cinsiyeti falan da olmaz ayrıca her insan bakımlı olmalı 0 0 Yorumla
Edaaayyy Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Gillete venusü diğer jiletlerden ayıran özelliği ne gürleştirmiyor mu? 0 0 Yorumla
Merve198211 Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Gillette Venus he zaman yanımda pürüzsüz vücut için tercihimdir 0 0 Yorumla
moonlightsoruyor Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Dogal Ve kaliteli ürünler kullanmak ve nemlendirmek 0 0 Yorumla
ImelisaI Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Anladım ben kız değilim arkadaşlar. Diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum. 0 0 Yorumla
Esraayt Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Jilet tüyleri gürleştirmiyor mu nasıl kullanıyorsunuz anlamıyorum erkeklerin sakaları gibi çıkıyor😄 0 0 Yorumla
asyagumustas Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Evdeki bakim sirlarimi paylasirsam bu sir olmaktan cikar ama 😂 0 0 Yorumla
güzelinizselamlar Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Cildim hassas olmasına rağmen gilette venusle çok rahat oluyor 0 0 Yorumla
piskopat47 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl kahve ve karbonat karıştıryorum haftada 2 defa kullanıyorum istenmeyen tüylerimden kurtuldum 0 0 Yorumla
sanrinne Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Özellikle bir şey yaptığım yok, kaliteli nemlendiriciyi eksik etmemek dışında. 0 0 Yorumla
aloneephoenix Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Zeytin yağı benim vücuduma çok iyi geliyor, ve sağlıklı da. #EvdeBakımSırları 0 0 Yorumla
Avon1212 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl bakım denilince akla çok şey geliyorkii acaba nerden başlasamm 0 0 Yorumla
Gamzelikızz89 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Buz lazer kullanıyorum ondan önce ağda ve jilet denedim 0 0 Yorumla
_Ere_N Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl #EvdeBakımSırları Kuaföre git rahat ol utanma. Sonuçta her sır kuaförde. 0 0 Yorumla
ImBeliz Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Her tıraş olmamda bebek yağı kullanıyorum hem güzel hissettiriyor hem yumuşak 0 0 Yorumla
zaaflıkadın Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Evde ne bakmı yapalım ki ya kim görcek bizi free en güzel ve doğalı 😅😅 0 0 Yorumla
09suuuu Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Aleo Vera ve zeytinyağı ikilisinin üstüne tanımam 👍❤️ 0 0 Yorumla
bobolino Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Cok cilt bakimi yapmiyorum, arada sirada o da yetiyor 0 0 Yorumla
Hhshdhxh Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Yumurta aki ve limon karisimi yuzume sürünce cildm mukemmel oluyo 0 0 Yorumla
meraklıkız_34 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Klasik limonnnn ve soda neredeyse herseyde faydalı ve bayılıyorum onlara 0 0 Yorumla
chanisko Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl hindistan cevizi yağını kullanın kızlaaaar!! harika ürün, saçınıza cildinize sürebilirsiniz.. :) 0 0 Yorumla
Geleceğim1 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Saçımı vigosuz kurutmuyorum böylelikle daha hacimli oluyor😊😊😊😊 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Gıllete venusu diğer jiletlerden ayıran özelliği ne gürleştirmiyor mu?
Sir makinasıyla alırım önce sonra gillette ile üstünden geçerim
Evde bakımlı olmak her kadının hakkı bunun için Venüs bize yeter teşekkürler♥
Benim bakım sırrım hiç bir kimyasal ürün kullanmıyor olmam. Doğal cilt her zaman en pürüzsüz cilttir
Ağda, nemlendiriciler ve kesinlikle saç şekillendiriciler ❤️
Evde bakım sırrım günlük duş, sonrası bakım kremleri, iyi uyku, iyi beslenme ve spor 😊
Venüs soğuk su ve bebek yağı ile pürüzsüzlük muhteşem ,❤️
ağda ve makine sevmiyorum jilet de kalınlaştırıyor ben de kısaltma makinesiyle kısaltıyorumm
Bakım gerçekten önemli cinsiyeti falan da olmaz ayrıca her insan bakımlı olmalı
Gillete venusü diğer jiletlerden ayıran özelliği ne gürleştirmiyor mu?
Gillette Venus he zaman yanımda pürüzsüz vücut için tercihimdir
Dogal Ve kaliteli ürünler kullanmak ve nemlendirmek
Anladım ben kız değilim arkadaşlar. Diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.
Jilet tüyleri gürleştirmiyor mu nasıl kullanıyorsunuz anlamıyorum erkeklerin sakaları gibi çıkıyor😄
Evdeki bakim sirlarimi paylasirsam bu sir olmaktan cikar ama 😂
Cildim hassas olmasına rağmen gilette venusle çok rahat oluyor
kahve ve karbonat karıştıryorum haftada 2 defa kullanıyorum istenmeyen tüylerimden kurtuldum
Özellikle bir şey yaptığım yok, kaliteli nemlendiriciyi eksik etmemek dışında.
Zeytin yağı benim vücuduma çok iyi geliyor, ve sağlıklı da. #EvdeBakımSırları
bakım denilince akla çok şey geliyorkii acaba nerden başlasamm
Buz lazer kullanıyorum ondan önce ağda ve jilet denedim
#EvdeBakımSırları Kuaföre git rahat ol utanma. Sonuçta her sır kuaförde.
Her tıraş olmamda bebek yağı kullanıyorum hem güzel hissettiriyor hem yumuşak
Evde ne bakmı yapalım ki ya kim görcek bizi free en güzel ve doğalı 😅😅
Aleo Vera ve zeytinyağı ikilisinin üstüne tanımam 👍❤️
Cok cilt bakimi yapmiyorum, arada sirada o da yetiyor
Yumurta aki ve limon karisimi yuzume sürünce cildm mukemmel oluyo
Klasik limonnnn ve soda neredeyse herseyde faydalı ve bayılıyorum onlara
hindistan cevizi yağını kullanın kızlaaaar!! harika ürün, saçınıza cildinize sürebilirsiniz.. :)
Saçımı vigosuz kurutmuyorum böylelikle daha hacimli oluyor😊😊😊😊