Güzellik & Bakım Mükemmel pürüzsüzlük hediye kazandırıyor! Evdeki bakım sırların neler? (Sayfa 7) Gillette Venus Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 5612 Mükemmel pürüzsüzlük hediye kazandırıyor! Evdeki bakım sırların neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 68 kişi beğendi
inadınasevvv Takip Et Xper 2 Yaş: 39 +1 yıl @Gillette Venus bence bu işte harika. Gillette Venus kullandıkdan sonra nemlendirici bir kremle vucudumu nemlendiriyorum sonuç harika 💪👍 0 0 Yorumla
nerminyildiz Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Bilindiği üzere pazar günü bakım günü komple bakım baştan sonra o günde halloluyor onun dışında her gün atlamadığım rutinlerim de var tabi 0 0 Yorumla
BilgiliHatun Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Bakım denildiğinde akla ilk gelen tabii ki tüyler ve onlardan kurtulmanın en zahmetsiz yolu bu tabii ki ! 0 0 Yorumla
papatyaaşığı00 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl #EvdeBakımSırları en önemlisi cildin pürüzsüz olması, kaşların şeklinin düzgün olması, saçlar için argan yağı kullanmak, cildi iyi nemlendirmek. 0 0 Yorumla
LMCRK Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Gillette venus çok iyi bir marka bir sorum olacaktı. Bacak kıllarını alsak fazlalastirr mi ya da bir çıkarır mı 0 0 Yorumla
Curlygirly Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Ben her sabah ve akşam yüzüme uygun jelle veya sabunla yüzümü yıkarım. haftada 3 kere maskemi de yaparım ve nemlendiricimi sürerim yıkadıktan sonra. 0 0 Yorumla
Dağlarkızıreyho Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Evde bakım sırrım en doğalını tercih etmem 1 0 Yorumla
ozdmrelif Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Jilet olmadığı kesin, jilet daha da mahvediyor cildi bence 1 0 Yorumla
BayanPati Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Çok fazla gür çıkardığı için kullanmıyorum maalesef 1 0 Yorumla
Gizllll Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Yüzümü sürekli yıkıyorum kremliyorum yağlı yiyeceklerden uzak duruyorum 1 0 Yorumla
XLİXSAX Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Gillete venus çok teşekkürler çok faydalı ve bilgilendirici bir paylaşın olmuş 1 0 Yorumla
asiriimeraklikiz Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl tiras bicagim ve nemlendirmek icin aloe vera yagim 😁 1 0 Yorumla
merwe94 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl ıraş bıçağım ve nemlendirmek için kullandığım kantaron yağımla bana hiçbir şey olmaz. 1 0 Yorumla
BirSuMisaliHayat Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Benim için pürüzsüzlükte en önemli olan pratik ve acısız olması 1 0 Yorumla
desertederin Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Bol bol su içmenizi tavsiye ederim gerçekten cildimi pürüzsüz yapıyor 1 0 Yorumla
Asksy Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Fazla cildimle uğrasmıyorum uğrastıkca dahada kmtü oluyo bence doğallığı yeter 1 0 Yorumla
trfanv Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl #EvdeBakımSırları kuaföre gitmeyi sevmediğim için hemen hemen her türlü bakımımı evde yaparım bende 1 0 Yorumla
fabrectech Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Bugüne kadar saatlerimi boşa harcamışım o kadar acı da cabası gillette venus iyki varsın 😍💕 1 0 Yorumla
Eylül0606 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Gillette Venüs her zaman tercihimdir her zaman her yerde yanımdadir 1 0 Yorumla
mişgibiymişgibi Takip Et Xper 7 Yaş: 25 +1 yıl Jilet kullanıyorum. Ağdaya ve kreme alerjim var 3 0 Yorumla
mefrel Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 34% +1 yıl bu ara pürüzsüz olacak bir zaman bulamıyorum 2 0 Yorumla
halaburadamisinsen Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Biyiklarimi alıyorum arada bdkshdkw 2 0 Yorumla
Tavşanxbg Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl limon herşeeye çok iyi geliyl tüylerini alınca da sür ve bir ay çıkmasın 0 0 Yorumla
Bayandizici Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Tıraş bıçağı ve sabun benim kesinlikle tavsiye ederim 😊 0 0 Yorumla
senasiso Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Gerçekten kendiliğinden kayıyor diğer traş bıçakları gibi sert bir his vermiyor 0 0 Yorumla
Aybena Takip Et Xper 5 Yaş: 48 +1 yıl Makine ile alıyorum batıkları jiletle temizliyorum iyi oluyor benim için problem yok. 0 0 Yorumla
nilbodurr Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Ağda için veet kullanıyorum, biraz zaman gećince cildimi güzelce nemlendiriyorum. 0 0 Yorumla
Birminikkelebekk Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Saçlarımla ilgilenmeyi seviyorum zeytin yağı maskesi uyguluyorum 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
@Gillette Venus bence bu işte harika. Gillette Venus kullandıkdan sonra nemlendirici bir kremle vucudumu nemlendiriyorum sonuç harika 💪👍
Bilindiği üzere pazar günü bakım günü komple bakım baştan sonra o günde halloluyor onun dışında her gün atlamadığım rutinlerim de var tabi
Bakım denildiğinde akla ilk gelen tabii ki tüyler ve onlardan kurtulmanın en zahmetsiz yolu bu tabii ki !
#EvdeBakımSırları en önemlisi cildin pürüzsüz olması, kaşların şeklinin düzgün olması, saçlar için argan yağı kullanmak, cildi iyi nemlendirmek.
Gillette venus çok iyi bir marka bir sorum olacaktı. Bacak kıllarını alsak fazlalastirr mi ya da bir çıkarır mı
Ben her sabah ve akşam yüzüme uygun jelle veya sabunla yüzümü yıkarım. haftada 3 kere maskemi de yaparım ve nemlendiricimi sürerim yıkadıktan sonra.
Şu ana kadar jilette en iyisi
Evde bakım sırrım en doğalını tercih etmem
Jilet olmadığı kesin, jilet daha da mahvediyor cildi bence
Çok fazla gür çıkardığı için kullanmıyorum maalesef
Yüzümü sürekli yıkıyorum kremliyorum yağlı yiyeceklerden uzak duruyorum
Gillete venus çok teşekkürler çok faydalı ve bilgilendirici bir paylaşın olmuş
tiras bicagim ve nemlendirmek icin aloe vera yagim 😁
ıraş bıçağım ve nemlendirmek için kullandığım kantaron yağımla bana hiçbir şey olmaz.
Benim için pürüzsüzlükte en önemli olan pratik ve acısız olması
Bol bol su içmenizi tavsiye ederim gerçekten cildimi pürüzsüz yapıyor
Fazla cildimle uğrasmıyorum uğrastıkca dahada kmtü oluyo bence doğallığı yeter
#EvdeBakımSırları kuaföre gitmeyi sevmediğim için hemen hemen her türlü bakımımı evde yaparım bende
Bugüne kadar saatlerimi boşa harcamışım o kadar acı da cabası gillette venus iyki varsın 😍💕
Gillette Venüs her zaman tercihimdir her zaman her yerde yanımdadir
Jilet kullanıyorum. Ağdaya ve kreme alerjim var
bu ara pürüzsüz olacak bir zaman bulamıyorum
Biyiklarimi alıyorum arada bdkshdkw
Tıraş bıçağım ve nemdirici yağlarım varken herşey yolunda
limon herşeeye çok iyi geliyl tüylerini alınca da sür ve bir ay çıkmasın
Tıraş bıçağı ve sabun benim kesinlikle tavsiye ederim 😊
Gerçekten kendiliğinden kayıyor diğer traş bıçakları gibi sert bir his vermiyor
Makine ile alıyorum batıkları jiletle temizliyorum iyi oluyor benim için problem yok.
Ağda için veet kullanıyorum, biraz zaman gećince cildimi güzelce nemlendiriyorum.
Saçlarımla ilgilenmeyi seviyorum zeytin yağı maskesi uyguluyorum