Hiç jilet kullanmadım, yani bazı arkadaşlarım korkutuyor beni jilet hakkında. Daha kalın ve daha çabuk tüy çıkardığını söylüyorlar. O yüzden hiç denemedim ama hep merak etmisimdir. Denesem mi acaba?
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kesinlikle herkese tavsiye edebileceğim bir urun bıraz daha ucuzlarsa o zaman tadından yenmez 😅
Ağda cildimde kıl dönmesi ve sivilcelere yol açtığı için vücuduma saç kremi sürüp öyle permatikle alıyorum ve sonuç efsane oluyor hem acısız hemde pratik
Jiletten önce mutlaka ama mutlaka nemlendirici krem sürüyorum yedirmeden. Tenim yumuşacık oluyor. Bilmeyenler varmış genişle jilet ile de harika puruzsuzluge kavusuyorsunuz 😍
Sanırım saçlarıma çok özen gösteriyorum. Her gün bakım yapıyorum. Bazen yoruyor yapmayacağım diyorum ama yine yaparken buluyorum kendimi. Şampuanı ayrı kremi ayrı babam yazık jdnndmsösödöfmdmms
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Venüs kullanıp memnun kalmayan insan yok sanırım. 🙏
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Saçım için keratin bakımı ve yüzüm için 3 çeşit maske kullanmak
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Benim artk evdeki bakımım jilet değil ağda. Jilet ile daha çok çabuk çıkıyor
Saçlarım için çilek yumurta ve avokado karışımk kullanıyorum saçıma streç filmle sarıyorum bir saat bekletip yıkıyorum haftada üç lez yapıyorum saçımı parlaklaştırıyo ve yumuşaklık veriyo
Kızlar Ne Diyor
#EvdebakımSırları kirpikler için boş rimel ucunu sabuna sürüp kirpiklere sürünce rimelli gibi oluyor hemde kalıcı :))
Normalde pek jilet kullanmam ama kullaninca tabiki bu markayi kullaniyorum
Hiç jilet kullanmadım, yani bazı arkadaşlarım korkutuyor beni jilet hakkında. Daha kalın ve daha çabuk tüy çıkardığını söylüyorlar. O yüzden hiç denemedim ama hep merak etmisimdir. Denesem mi acaba?
Kesinlikle herkese tavsiye edebileceğim bir urun bıraz daha ucuzlarsa o zaman tadından yenmez 😅
Evde bile olsam sabah ve akşam güneş kremi sürmeyi ihmal etmemeye çalışıyorum
Saç bakım yağım yeterli oluyor ama bazen saç maskesi de ekliyorum rutinime
#Evdebakımsırları benim evde bakım sırrım Gillet Venüs
Ben genelde hazır ağda bantları ve jiletle kendi işimi kendim çözerim ve en rahatı bence bu
#evdebakımsırları kendime bakmayı kendimi çok seviyorum o nedenle saclarima doğal yağlar burnuma ise yumurta akı ile masaj yapıyorum
Once tıraş sonra lazer tabiki canim kiymetlidir benim .
doğal bakım yağlarını kullanıyorum ben, aloe vera jel kullanıyorum ekstra krem olarak
Her sabah karbonatlı yoğurtla maske yaparım. GÖzenekler ve lekeler için aynı zamanda çok da yumuşatıyor cildi
hiç kullanmadım o yüzden yorum yapamıyorum ama deneyen arkadaşlarım gayet memnunlar çok güzel bir ürünmüş
Gilette Venüs kullanıyorum ben de turuncu olandı sanırım 2 li halde satılıyor. Beğeniyorum gilette venüs ürünlerini
Adını hatırlıyor musun :D
☺ilk bir youtuberle keşfettim ve yıllardır kullanıyorum gayet mennum kaldım
Ağda cildimde kıl dönmesi ve sivilcelere yol açtığı için vücuduma saç kremi sürüp öyle permatikle alıyorum ve sonuç efsane oluyor hem acısız hemde pratik
Jiletten önce mutlaka ama mutlaka nemlendirici krem sürüyorum yedirmeden. Tenim yumuşacık oluyor. Bilmeyenler varmış genişle jilet ile de harika puruzsuzluge kavusuyorsunuz 😍
Sanırım saçlarıma çok özen gösteriyorum. Her gün bakım yapıyorum. Bazen yoruyor yapmayacağım diyorum ama yine yaparken buluyorum kendimi. Şampuanı ayrı kremi ayrı babam yazık jdnndmsösödöfmdmms
Venüs kullanıp memnun kalmayan insan yok sanırım. 🙏
Saçım için keratin bakımı ve yüzüm için 3 çeşit maske kullanmak
Benim artk evdeki bakımım jilet değil ağda. Jilet ile daha çok çabuk çıkıyor
Saçlarım için çilek yumurta ve avokado karışımk kullanıyorum saçıma streç filmle sarıyorum bir saat bekletip yıkıyorum haftada üç lez yapıyorum saçımı parlaklaştırıyo ve yumuşaklık veriyo
pratik gerçekten.. vücudun her yerinde kullanabiliyosun.. zaman kaybına son...
gillete venus ile inanılmaz pürüzsüz oluyor #EvdeBakımSırları
Çok güzel gerçekten bikaç kere kullandim ve çok memnunum
Tıraşla yapıyorum ve krem sürüyorum bence bir şey olmaz
zeytin yagi Zerdecal bal karistirip surunce purussuz bir cilt temizleme sirasidna sutle silerseniz sari leke olmayacaktir
Bence de jilette en iyi marka venus ama bence Kadın bakımında farklı ürünlerde üretmeyi deneyebilirler
Evde epilasyon cihazi kullaniyorum sacim icin maske sampuan krem köpük sprey vucut kremi falan aklima gelmiyor
tıraş öncesi bacaklara peeling yapmak ve sonrasında da bitince bebek yağı sürmek çok pürüzsüz yapıyor