#EvdeBakımSırları evde yalnızca cilt bakımı yapıyorum diğer şeyleri zaten kuaförüm hallediyor sağ olsun cilt bakımında da daha çok doğal maskeler tercih ediyorum
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
gün gelecek bir gün herkes tüysüz şeftali yiyebilecek 🍑 😂😂
her sabah akşam yüzümü kükürtlü sabunla yıkıyorum gül suyuyla tonikliyorum her hafta maske peeling yapıyorum İstenmeye tüylerim için de traş köpüğü sürüp Gillette Venüs'le alıyorum
Kızlar Ne Diyor
Tıraş bıçağı banyomun vazgeçilmezi. Nivea katı sabunu var beyaz renkli onun kokusu çok hoşuma gidiyor ve özellikle yüzümü onunla temizliyorum.
Benim bakım rutinim de kaş ve bıyığımı kuaförde aldırırım ama sıkıntılı günlerde olduğumuz için veet kullanıyorum
Ağda pürüzsüz yapıyor hemde 1 1.5 ay kadar ama jilet gibi yöntemler pürüzsüz olsa bile uzun süreli olmuyor bence
Batıklar için iyi bir seçenek gerçekten arada tercih ediyorum ağda sonrası ölü deriler için bacaklarda..
#EvdeBakımSırları evde yalnızca cilt bakımı yapıyorum diğer şeyleri zaten kuaförüm hallediyor sağ olsun cilt bakımında da daha çok doğal maskeler tercih ediyorum
gün gelecek bir gün herkes tüysüz şeftali yiyebilecek 🍑 😂😂
3 haftada bir düzenli sire gitmek her gün duş almak bol su içip vanilyalı kremimle cildimi nemlendirmek :)
jilet çok çıkartıyo nasıl kullanıyolar anlamıyom sonra bakımlıyız diyolar
Garnier ile güzel bir bakım da elde edebiliyorsunuz ya da evde yapabileceğiniz zeytin yağı maskeleri ile
Her gün yüz temizleme jeli ve tonik kullanıyorum tavsiye ederim.
Benim ki aşırı hassas. Peeling gibi şeyler derimde yaranlamalara sebep oluyor. Tıraş bıçağı da..
Ben genelliklj peelingler yapıyorum maskeler yapıyorum sizede teşekkür ederim 💙🍀
her sabah akşam yüzümü kükürtlü sabunla yıkıyorum gül suyuyla tonikliyorum her hafta maske peeling yapıyorum İstenmeye tüylerim için de traş köpüğü sürüp Gillette Venüs'le alıyorum
Cok zorda kalmadigim surece jilet kullanmak pek tercihlerim arasında olmuyor.
Lorwol nem terapisini gece yatmadan omce kullanıyorum
Ben makineyle aldıktan sonra bacaklarıma duşta peeling yapıyorm
Gillete her an yanımda. Her an kullanıyorum. Ağrısız yaşamak bu yaz günlerinde daha güzel
Ya ben beceremiyorum jilet yapmayı her tarafım kıpkırmızı oluyor
Bildim yaptığım maske var aloe vera Kantaron yağı ve deniz kestane si ile yaptığım sonuç perfect
Yaptigim tek bakım yüzümü yıkamak. Millet at gibi timarlaniyor
Venus traş bıçağı ve nemlendirici kullanıyorum. Ve ta ta pürüssüz bir cilt
Sırf cevap vermek için cevap veriyorum bakim yapmıyorum saldım çayıra mevlam kayıra
Ben de kollarımi jiletle aliyorum çok pratik oluyor
Kadınlar hijyenik olmalı zaten
Gerisi hallolur🙂
Yorumlardan güzellik sırrımın olmadığını ve güzel olmadığını anladım
İnci ağda, zerdeçal maskesi, hamam kesesi, saça yumurta maskesi işte bu kadar
Venüş & bebek yağı & soğuk su
Yıllarca boşuna sir ağda yapmışız
Jilet biraz iç açıcı bir tercih gibi gelmiyor bana açıkcası
Gilette Venus cidden harika bir şey ben hiç böyle olacağını tahmin etmemiştim
İhtiyacım yok çok az tüy var onlarıda ağdayla hallediyorum