• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Güzellik & Bakım

Mükemmel pürüzsüzlük hediye kazandırıyor! Evdeki bakım sırların neler? (Sayfa 2)

Gillette Venus
Gillette Venus Takip Et
Sponsorlu
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
5612
Mükemmel pürüzsüzlük hediye kazandırıyor! Evdeki bakım sırların neler?
Beğen
Paylaş
Takip Et
68 kişi beğendi

Gillette Venus sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.

Kızlar Ne Diyor

556
Kızların Popüler Cevaplarını Göster(30)
  • adatavşanı
    adatavşanı Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 75%
    +1 yıl

1) Sağlıklı beslenmek
    2) Spor yapmak
    3) Akşam 11 - Sabah 6 derin uykuda olmak
    4) Sabah - Akşam duş almak
    5) Sabah - Akşam vücudu at kılı fırçayla taramak
    6) Sabah - Akşam yüze ve vücuda nemlendirici uygularken
    aşağıdan yukarıya kan dolaşımını arttıracak şekilde masaj yapmak
    burada paylaşabileceğim, herkesin yapabileceği, pürüzsüz bir cilde ulaşmakta
    kayda değer ölçüde olumlu etkilerini gördüğüm #EvdeBakımSırları deneyin, görün😉

1
    0 Yorumla
  • iremgk5
    iremgk5 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 95%
    +1 yıl

#EvdeBakımSırları Yüzümü temizlemek için temizleme jeli kullanıyorum. Duş sonrasında hoş kokması sebebiyle hindistan cevizli duş jelini kullanıyorum. Haftada bir kez de yüzüme maske uyguluyorum. Türk kahvesi maskesi ya da karbonat maskesi yapıp 10 dakika bekletip yıkıyorum. Bal tarçın maskesi de yüzüm için en sevdiğim maskelerden. Yüzümü yumuşacık yapıp nemlendiriyor. Pürüzsüzlük için jiletli bir makina kullanıyorum.

1
    0 Yorumla
  • Cailleach
    Cailleach Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 99%
    +1 yıl

Benim #EvdeBakımSırları listemde başrol Gillette Venus Comfortglide Olay’de💖 Kuaförlerin kapalı olduğu dönemde en büyük yardımcım oldu. Önce şeker ve limon suyu ile peeling, ardından pürüzsüz tahrişsiz bir tıraş ve su ile aktive olan jel barlarından çıkan mis koku🥰 Ardından vücut yağı ile nemlendirme.

Mükemmel pürüzsüzlük hediye kazandırıyor! Evdeki bakım sırların neler?
    1
    0 Yorumla
  • Kokomom03
    Kokomom03 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25 , eic 64%
    +1 yıl

Her tıraştan sonra mutlaka bebe yağı kullanırım. Bazen oluşan kırmızı noktaların giderilmesinde ve tahriş edilmemesini sağlıyor. Şu ana kadar tıraştan sonra eğer kaşıntı geliyosa sizde mutlaka bebe yağı kullanın efsane bişey. Sonuçlarına inanamayacaksınız

1
    0 Yorumla
  • AylakMomo
    AylakMomo Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 70%
    +1 yıl

Tıraş bıçağım ve nemlendirmek için kullandığım kantaron yağımla bana hiçbir şey olmaz. <3

9
    0 Yorumla
  • naanaa
    naanaa Takip Et
    Xper 3 Yaş: 24
    +1 yıl

Kendime zaman ayırmayı çok seviyorum. Peelingimi dışarıdan almaktansa evde doğal peeling hazırlamak daha güvenli ve daha az masraflı. Bazı zamanlar ağda kullanmak istemediğim için jilet kullanıyorum ve ilk tercihim yumuşak başlıklı tahriş etmeyen jiletler oluyor. Cildimin pürüzsüz olmasını ve güzel kokmasına bayılıyorum!

1
    0 Yorumla
  • Nisamisram1
    Nisamisram1 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 77%
    +1 yıl

Saçlarımı Glisin pembe şampuan i ve saç maskesi kullanıyorum arkadaslarim sürekli saçların çok güzel kokuyor diyor gercekten de harika kokuyor kokusu hiç geçmiyor kesinlikle tavsiye ederim
    Tüylerimi ise epilasyonla ama bazen batık oluşumu olduğu için traş bıçağı kullanıyorum ama lekeler var onlar nasıl geçecek hiçbir fikrim yok 😂😂

0
    0 Yorumla
  • pisikedi35
    pisikedi35 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

#EvdebakımSırları ben saç bakımı olarak kantaron yagı kullanmaya bayılıyorum kantaronun yağının yara iyileştirici onarıcı etkisi olduğu için boya sonrası saçımdaki kabuk görüntü ve yıpranmışlığı onarmak için kullanmaktayım. Cilt bakımında cildim ne kadar hassas olsada 1/2 dakika o kızarıklığa katlanıp yüzüme gece yatmadan önce pamuk yardımı ile sürdüğüm beyaz sirke sayesinde cildimdeki gözeneklerın sıkılaştığını ve ertesi gün uyandığımda sivilcemin sönmüş olduğunu görmek harika bir duyguve tabi vücut temizliği olarakta #GilletVenus kullanmaktayım...

0
    0 Yorumla
  • Zalimyarr0
    Zalimyarr0 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 72%
    +1 yıl

Bakım önerilerim;
    Saçlarınız uzamasını istıyorsanz uzatmak dışında dökülmeye bile çağre hint, badem, jojoba yağı karışımım yıkanmadan once 4 saat bekletirim
    Yüzümdeki siyah noktalar için nivea beyaz kil 3ü bir arada maske olarak kullanırım ve düzensiz kulanmama ragmen gözle gorulur derecede sıyah noktalarımı yok eder

0
    0 Yorumla
  • Oylesineist
    Oylesineist Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 94%
    +1 yıl

pürüssüzlük benim için çok önemlii❤ jilet acaba sert çıkartır mı, daha mı koyu çıkar tüylerim? diye düşünüyordum jilet kullanmadan önce ama bu önyargımı Gillette kırdı , alale acele evden çıkmam gerekse anında Gillette ye koşarım💕 benim #evdebakımsırrım Gillette ve peeling ürünlerimm

0
    0 Yorumla
  • Ejderhakız_
    Ejderhakız_ Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    +1 yıl

#EvdeBakımSırlarıHer kız gibi bende bakım yapıyorum tabiki. Ama bunun öncelikli sırrı aksatılmadan yapılması. Sabahları uyandıģımda yüzüm için önce nivea yüz yıkama köpüğüyle yıkıyorum. Onun ardındanda tonik sürüyorum. Cildim karma olduğu için ona göre tercih ettiğim nemlendiricimide sürüyorum. Birde güneş koruyucu kremimide sürdükten sonra sabah rutinim bitiyor. Aynısını akşamda tekrarlıyorum. Haftada bir ya da iki kez maske kullanıyorum. Ama bunların hepsini yaparken cildime iyice yedirmek ve iyi bir sonuç almak içinde kabak lifi kullanıyorum. Özellikle köpükte çok işe yarıyor. Saçlarıma gelirsek önceden çok dökülüyorlardı. Bunun için kullandığım bir yağ var. Kantaron yağı. Duş almadan bir yarım saat önce saç diplerime iyice sürüp dinlendiriyorum ve duruluyorum. Saçlarımı yumuşacık yapıyor. Ve bu yağı kullandıktan sonra saçlarım dökülmemeye başladı. Saçlarımın rengini bile açtı diyebilirim. Umarım sizinde işinize yarar..:)

0
    0 Yorumla
  • El_miram04
    El_miram04 Takip Et
    Guru Yaş: 26
    +1 yıl

Öncelikle bakımlı bir bayan olarak bu zor günlerde güvenebileceğim kuaför yok kendim ağda yapmaya kalksam cesaretim yok tek çarem jilet ve bana güven veren tek marka gilette venüs 3 bıçaklı olması pürüssüz hissettiriyor oynar başlıklı olması kıvrımlarda kolayca hareket ediyor su ile aktiflesen barları ile tahriş ve kesik yapmıyor ayrıca kokusu beni benden alıyor.
    Teşekkürler venüs comfortglide breeze😚

1
    0 Yorumla
  • Şeymaşeval
    Şeymaşeval Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    +1 yıl

Ben bakım yapmayı çok seven bir insan olduğum için bide adadan korktuğum için benim için venüs bireeze olmasaydı ne yapardım hiç bilmiyorum onula yapmak hem kolay hem güzel bunu sunan herkesin eline emeğine sağlık venüs bıreeze ailesine çok çok teşekkür ediyorum ben 🤗🤗

1
    0 Yorumla
  • Balllıbörek
    Balllıbörek Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Evde yapılan bakım kadar hic bir sey mutlu etmiyor beni önce cildimi nivea yüz bakım köpüğüyle temizliyorum daha sonra ılık bir duş arkasından nivea vucut losyonu havlu basimdayken tırnaklarımı düzeltmek de ayrı bir favorim hdjdhfmd

3
    0 Yorumla
  • gizemKara0
    gizemKara0 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

Cildime bakım yapmayı çok seviyorum.
    Gillete Venus ile tüyleri çıkış yönüne doğru tıraşladıktan sonra bol suyla yıkıyorum ve ardından vücut losyununu kullanıyorum. Ponza taşı da ayrıca vazgeçilmezim. Bakım yağlarıyla da cildim adeta yenilenmiş oluyor.
    Mükemmel pürüzsüzlükteki bacaklarımı da mini etek giyerek taçlandırıyorum. 😘
    #EvdeBakımSırları

3
    0 Yorumla
  • Ponchick_girl
    Ponchick_girl Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 94%
    +1 yıl

#EvdekiBakımSırlarım öncelikle kişisel temizlik ve bakıma önem vermek, cildim, saçlarım ve vücudumun pürüzsüz görünmesi için elimden geleni yapmak neyse ki Venüs hep benimle pürüzsüz ve temiz bir cilt için Venüs bana yeter ✌🏻❤

2
    0 Yorumla
  • Quelina
    Quelina Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 66%
    +1 yıl

Kız kardeşim sayesinde her bakımımı ondan destek alarak kolayca yapabiliyorum. Örneğin saçlarımı onun yardımı ile şekillendirebiliyorum. Pürüzsüzlük konusuna gelince Gillette Venüs her zaman zaten yanımda. <3 #EvdeBakımSırları

2
    0 Yorumla
  • mistyprenses_
    mistyprenses_ Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 93%
    +1 yıl

Evde cildime düzenli olarak gül suyuyla peeling yapıyorum. Ekstra eczaneden aldığım nemlendiricilerim var. Bir de güneş kremi kullanıyorum.

2
    0 Yorumla
  • Bizamaninmeleki
    Bizamaninmeleki Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 99%
    +1 yıl

Evdeki bakım sırrım yeşil çay. Her şeye iyi geliyor meret. İçiyorum mis gibi antioksidan vücudu temizliyor. Posasından da yüzüme peeling yapıyorum bebiş cildi gibi parlak yumuşak oluyor valla :) bütün arkadaşlarım da denedi herkes memnun

0
    0 Yorumla
  • Elif199806
    Elif199806 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

#evdebakımsırları kapalı olduğum için kuaförlere gidemiyorum her bakımımı evde yapıyorum kas ve biyiklarimi iple alıyorum cildime maskeler yapıyorum nemlendiriyorum duşta dua jelleri ve losyonlar kullaniyorum 😊

0
    0 Yorumla
  • SenacCc
    SenacCc Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 95%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 770 cevap paylaştı.

Tertemiz puruzsuz vucut. Yuzumu dogal sabunlarla yikarim guzel kokuda onemli tabi haftadada maske yaparim kil vs. Birde dudak bakimina dikkat ederim dis fircasiyla derileri alir vazelinle. nemlendiririm.

0
    0 Yorumla
  • gokseell
    gokseell Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 46%
    +1 yıl

Gilette Venus gerçekten bir harika. Yıllardır kullanıyorum ve çok memnunum. Jelleri sayesinde cildiniz yumuşacık kalıyor 💜

3
    2 Yorumla
    • selenatorsari
      selenatorsari
      +1 yıl

Kaç günde bir aliyorsunux

Yorumla
    • gokseell
      gokseell
      +1 yıl

Duruma göre

Yorumla
  • babygirllol
    babygirllol Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28
    +1 yıl

epilatör kullanıyorum ben, jilet yüzünden 3 güne bir çıkıyor uğraşamam, ayrıva bacaklarımdaki iyileşme sürecindeki barık yaralarını kanatıyor herkesin sevdiği jiletten ben nefret ediyorum ilk fırsatta lazere gidicem

0
    0 Yorumla
  • Roza_Aydaa
    Roza_Aydaa Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    +1 yıl

Bence istenmeyen tüylerden kurtulmanın en iyi yolu lazer epilasyon. Lazer epilasyon vücutta istenilen her yere uygulanabilir. Tıraş, ağda ve tüy dökücü kremler kılı ortadan kaldırır. Ancak kıl kökü yok olmadığı için bir ile dört hafta içinde tüyler geri döner. Lazer epilasyon da ise kıl kökü etkilendiği için tüyler daha geç ve incelmiş olarak geri gelir.

1
    0 Yorumla
  • meryem_karaoglan_
    meryem_karaoglan_ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    +1 yıl

Evde bakım yaparken saçlarım için serum ve saç kremleri kullanıyorum cildim için temiz bir yüzey bırakmak için peeling ve besleyici yüz maskesi kullanıyorum kaş ve bıyık için ip kullanmayı tercih ediyorum fakat bacak gibi zorlu tüylerin bulunduğu yere ağda kullanılması çok kötü oluyor maalesef bu yüzden tıraş etmek acısız ve ağrısız sonuç veriyor benim sırlarım bunlar ☺️

1
    0 Yorumla
  • cekilinnsurdann
    cekilinnsurdann Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32
    +1 yıl

Haftada bir gün kil bir gün çay ağacı özlü maske yapıyorum. Makyajımı genelde gül suyuyla temizliyorum. Pürüzsüzlük adına da lazer diyebilirim çözüm, ama lazerden bir gün önce jilet kullanmak gerektiği için venüs candır 🙃 Ayda bir kez de manikür. Miiissss 🌸

1
    0 Yorumla
  • berfinp00
    berfinp00 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 29
    +1 yıl

kuaföre gitmeyi sevmediğim için hemen hemen her türlü bakımımı evde yaparım. Bakımın en başında temizlik hijyen ve pürüzsüz vücut da şart tabi kaş ve yüz tüylerimi ip ile almaya tercih ederim. Dove sabun vazgeçilmezim her sabah mutlaka yüzümü onunla yıkarım. 10 günde bir maya maskesi, peeling yapmak hoşuma gidiyor. Bakım diyince sadece vücut değil tırnak saç bakımı da önemli saçlarımına özen göstermeyi severim ama çok ısıya tabi tutmam doğal haliyle daha sağlıklı oluyor. :)

1
    0 Yorumla
  • merveyeşilyurt
    merveyeşilyurt Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Önce yüz temizleme jeli ile yıkıyorum daha sonra tonikle temizleme yapıp nemlendiriyorum. Tonik olarak da saf gül suyu kullanıyorum ve cildime çok iyi geliyor.

1
    0 Yorumla
  • _Ayşe99
    _Ayşe99 Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 62%
    +1 yıl

Bakım yapmayı çok seviyorum kendimi daha çok rahatlatıyor resmen huzur buluyorum maskeler saç bakımı vesaire temizlik Kısacası beni çok rahatlatır

1
    0 Yorumla
  • beyazgülüm25
    beyazgülüm25 Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 33%
    +1 yıl

Aksamlari yüzümü seba med sabunu ile yikiyorum ardindan nemli iken cildim üzerine argan yagi sürüyorum bazen sabahlari da yapiyorum. Dis temizligine dikkat etmeye calisiyorum. 😊❤

1
    0 Yorumla
  • Daha fazla (496)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Mükemmel pürüzsüzlük hediye kazandırıyor! Evdeki bakım sırların neler?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Benzer Sorular

Dünya Köpüklü Banyo Günü’nü kutlayarak hediye kazan! Tıraş bıçağının köpüklü banyo keyfini... 460 cevap verildi
Kızlar, hediye kazanma zamanı! #KonforluPürüzsüzlük sunan tıraş bıçağının hangi özellikleri seni... 469 cevap verildi
Kızlar, pürüzsüz gerçekler ile hediye kazanma zamanı! Tıraş bıçağı kullanmanın en önemli... 548 cevap verildi
Kızlar, “Bu kış pürüze yer yok” diyerek hediye kazanma zamanı! Sen neden tıraş olmayı seçiyorsun? 697 cevap verildi
Kızlar, Güzellik Salonunda Ağda Yaptırmanın En Sevmediğiniz Yanı Hangisi? 371 cevap verildi
Bazıları şanslı doğar! Senin tüylerden yana şansın nasıl? 236 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Gaz sancısı yaşadınız mı?
  • Hyundai Tucson nasıl araba sizce?
  • Bi bakış Bi kaçış Bi ateş, yakarış Kaçıncı aldanış?
  • Moralin çok bozukken partnerine odaklanabiliyor musun yoksa her şeyi iptal mi ediyorsun?
  • Regliyken spor yapabiliyor musun?
  • Zikzak saç modelleri güzel mi?
  • Günlük kaç adım atıyorsunuz?
  • Muz mu, çikolata mı?
  • Barbie Girl tarzı! Pembe renk giyinmeyi seviyor musunuz?
  • Birini sevdiğinizi nasıl belli edersiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨