Güzellik & Bakım Mükemmel pürüzsüzlük hediye kazandırıyor! Evdeki bakım sırların neler? (Sayfa 11) Gillette Venus Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 5612 Mükemmel pürüzsüzlük hediye kazandırıyor! Evdeki bakım sırların neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 68 kişi beğendi
nebiliyimyaaani Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl Evet ben de saclarimla çok ugrasiyorum 0 0 Yorumla
Kalbikirilmis1kiz Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Evet cok hakli cok beğendim yaziyk evet 0 0 Yorumla
RealEyes Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 57% +1 yıl Olmazsa olmaz en dikkat ettiğim cilt bakımıdır 0 0 Yorumla
WʜᴏCᴀʀᴇs Takip Et Yoda Yaş: 126 , eic 99% +1 yıl En fazla bakımı saçıma yapmayı severim 🌸 0 0 Yorumla
Yeliz_Aksu Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kadınlar hijyenik olmalı gerisi gelir zaten 0 0 Yorumla
SalatalıKatil Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Bakım önemli tabi. Hele ki yazları. 0 0 Yorumla
toxicthoghts Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 58% +1 yıl yağ ile ve ilk kılların çıkış yönüne doğru almak 0 0 Yorumla
örümcek123 Takip Et Xper 5 Yaş: 123 , eic 49% +1 yıl Ben direk kuaföre giderim, çok iyi yaparlar hep 0 0 Yorumla
SleepyPotato Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 46% +1 yıl jilet kullanınca hemen geri büyüyor aw güzel değil 0 0 Yorumla
chiii Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Moduma bağlı olarak kendime o kadar bakıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Sır agdayi seviyorum ben ve
Evet ben de saclarimla çok ugrasiyorum
Doğallıktan yana olmam sırrım.
Sırrı tabii ki gillette venüs 💜
en kolay yöntem olan lazer
Doğal olan her şeyden yararlanmak 👍🏻
Acil durumlarda kurtarıcı
Peeling yapmak ve nemlendirmek
Evet cok hakli cok beğendim yaziyk evet
Venüs tabiki ev bakım sırrım
jilet venüs en ideali pürüzsüzlük adına