Güzellik & Bakım Mükemmel pürüzsüzlük hediye kazandırıyor! Evdeki bakım sırların neler? (Sayfa 10) Gillette Venus Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 5612 Mükemmel pürüzsüzlük hediye kazandırıyor! Evdeki bakım sırların neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 68 kişi beğendi
dgnalparslan Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Asla jilet kullanmam lazeri tercih ederim 1 0 Yorumla
Grandiflora Takip Et Master Yaş: 44 , eic 46% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 673 cevap paylaştı. Jilet iyi bir uygulama değil 2 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl #evdebakımsırları saçlarımı zeytinyağı ile yağlıyorum çok iyi oluyor 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tıraş bıçağım ve nemlendirmek için kullandığım kantaron yağımla bana hiçbir şey olmaz. ❤ 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ben onceden hep agda yaptiriyodum karantina nedeniyle bacaklarimda jilet kullanmaya başladım ve cok rahat oldugunu farkettim 0 0 Yorumla
bahardan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 362 cevap paylaştı. Bazen çok kurtarıcı oluyor. 1 0 Yorumla
mutsuznecla Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 59% +1 yıl Gül suyuyla işe gitmeden yüzümü temizlemem,, 1 0 Yorumla
Bayanışık Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 82% +1 yıl Bu jilet en iyi jilettir. Aksini iddia eden etmesi 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Yararli bilgiler tesekkur ederiz.
ağda tercih ediyorum ben :D
Asla jilet kullanmam lazeri tercih ederim
jiletle sakal gibi çıksın diye mi
Jilet iyi bir uygulama değil
Jilet bence tüyleri çoğaltır
#evdebakımsırları saçlarımı zeytinyağı ile yağlıyorum çok iyi oluyor
Tıraş bıçağım ve nemlendirmek için kullandığım kantaron yağımla bana hiçbir şey olmaz. ❤
Peeling yapmayı çok seviyorum.
ben onceden hep agda yaptiriyodum karantina nedeniyle bacaklarimda jilet kullanmaya başladım ve cok rahat oldugunu farkettim
Hiç kullanmadım ama deneyeceğim
Yüzünüze kimyasal hiç bir şey sürmeyin
evet harika mukemmel prussuzluk
Gilette venus en iyisi benim için
Güzel olmuş teşekkürler🌸
Bazen çok kurtarıcı oluyor.
Jilet sadece kollar için iyi
Yine en iyisi teşekkürler venüs
canım kahve peelingim olabilir.
Gül suyuyla işe gitmeden yüzümü temizlemem,,
Aynen en sevdiğim Venüs hem pratik
Mükemmel bir kurtarıcı Gilette Venüs