Kadınlar olarak hiç yokmuş gibi davrandığımız ama başımızın belası olan çene altı kılları nasıl yok edilir? Kalıcı olarak alındıktan sonra yeniden çıkma ihtimali de var mı, merak içindeyim.
Diode lazer sanırım buz lazer diyede geçiyor , ağda olabilir veya çok zorda kalırsan cımbız kullan ama kesinlikle üstüne bir gözenek sıkılaştırıcı maske yapmalısın
Çene kılları kadınlarda doğal olarak bulunan kıllardan biri. Ancak sonradan çıkan, kalınlaşan ve rengi siyaha dönen çene kılları hormonal bir bozukluğun habercisi olabilir. Bu sebeple bir doktora görünmek gerekir. Çene kılları az bile olsa cımbız, jilet, tüy dökücü krem kullanılmasını önermem. Peki çene altı kılları nasıl yok edilir?
Çene tüyleri
Çene altı kıllarını kalıcı epilasyonla kolayca yok edebilirsiniz. Özellikle sayısı az ve yapısı inceyse iğneli epilasyon çene için ideal. Birkaç seansta ömür boyu onlardan kurtulmanız mümkün. Kalın ve siyah kıllar için de lazer epilasyon devreye giriyor. Kalın kılları lazerle hallettikten sonra kalanları iğneliyle bitirebilirsiniz. Şu an kalıcı epilasyon yaptıracak durumunuz olmayabilir, o zamana dek şekersiz ağda ile bu tüyleri alabilirsiniz. İp de yüz tüyleri için tercih edilen bir yöntem olacaktır. Önemli olan bu tüyleri olabildiğince güçlendirmekten kaçınmak olacaktır. Bu yüzden cımbız, jilet, yüz yayı gibi yöntemleri tercih etmemenizi öneririm.
Belli olmuyosa yani seni rahatsiz etmiyosa hic Elleme bence. Lazer yaptirsan bile hamilelik doneminde hormonlarin degisecegi icin tekrar cikma sansi cok büyük. Ağda da her aldığında daha koyu çokacaktır ve kökü de güçlenebilir
@sudecan65 ulan bir soru sorduk cahil konumuna düştük ben bunun derdinde değilim zaten merak ettim sadece cevabıda pek hayatıma bir şey katmıyor ama neyse 😂
@Yasindanbuyuk soru sorduğun için değil bilmediğin ve denemediğin birşeyi iddia ettiğin için cahil konumuna düşüyorsun eğer çok merak ediyorsan söyleyeyim daha fazla çıkarmıyor ve kalınlaştırmıyor sadece kılın ucunu kesiyor kökte uca göre kalın olduğu için öyle gözüküyor ayrıca bende arada yüzüme jilet vururum tertemiz ve ölü deri olmayan ağda ile alınandan farksız bir deri hani sandığın kadında hormonlarında problem vardır normal değil çünkü
Ya konu açıklığa kavuştu bence skajdja biri cahil dedi bende cevap verdim rip oldum ama arada kaldım biraz oda var ahahhajja mezar ücretlerimi @geridöndümbebek @sudecan65 ve @lonelybird karşılasın ben gidiyorum