AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
207Cevap
Ayrılık ama dost ayrılıgıdı benımkısı hala da çok özlüyorum biz ayrılmak zorunda kaldık
Bir kere iddia kaybetmiştim ve ağda yapılmıştı. Allahım öyle bir acı yok :D Almayım ben.
Ağda acısı çabuk geçiyor ama diğeri daha acı verici😅
Ağda acısı nasıl bilmiyorum ama geçiyo tabiki fakat aşk acısı çekmesi de zor unutması da
İkisinde de acı çekmiyorum, karın açlığı ağrısı zor ✩
Ayrılık acısı ne ya. Ağda acısıyla ancak evlat acısı kapışabilir
Ağda anında acıtıyor saniyesinde geçiyor abartmayın isterseniz ağdanın acısı ne ki
Ağda bandını çekerken çektiğimiz acı daha fazladır.
Ağda acısı anlıktır geçer biraz sonra ama psikolojik acı o hemen geçmez..
Çocuk doğururken ki çektikleri acı daha fazladır baboş
tabiki aşk acısı ağda acısı alışıyor insan ama aşk acısına katlanmak o kadar kolay değil çok zor
Bu nasıl soru tabiki ağda bandı acısı. Aşk acısı bunun yanında hiç bir şey
Genel de ağda yaparken kendimi ''sen ne acılara dayanıklısın be " diyerek avutuyorum ama yine acıyor
Valla ağda acısı çekmiş bir erkek olarak aşk acısı canımı yaktı yani 😄
uyurken bir anda yere düşen yastığı almak daha kötü
Cok sicak mi surdun. Cektigin icin mi aciyo. Ama en iyisi bebek yagi bence. Nemlendiriyo ve aciyi azaltiyo.
Sıcak değilde bezle yapistirip çektim o yüzden oldu heralde
Ağda sonrası yağı var bulursan ondan sür o yoksa zeytinyağı da işe yarar
Evet zeytinyağı işe yaradı
Sevindim
Sağol.:)
Oww oğlum varya biyiklarini tek tek cimbizla yol daha az acı cekersin
:(((
acıyor gerçi nerene yapacağına da bağlı bu ayrıca sakın ola acıyor diye yavaş çekme o zaman daha kötü olur tüm cesaretini topla derin nefes al ve birden çek gitsin :D
koltuk altıma bir de malum bölgeme yapacam :D yavaş yavaş çekersem olmazmı ki?
:D:D tek tavsiyem kendin yapma yapamazsın muhtemelen hafif çekince baktın acıyor o ağdalarla yaşarsın bir süre benden söylemesi :D
ohh ohhh anneme yaptırayım o zaman ama utanırım ben beya nasıl yapsam ki :D mecbur kendim yapmam lazım :))))
sizin işinizde zor hiç tanımadığınız kuaföre gider her yerinizi açarsınız ama sevgiliniz dekoltenizi görse ne bakıyorsun der kapatırsınız :)
Yapamıyormuş, yok acıyormuş, valla eşim bana aylık yapıyor tertemiz oluyor, öyle çokta acımıyor.
Herkesin canı farklı yanar, kızın teni hassas belli ki bilmeden eleştirme rica ederim.
öyle.
Kizlardan sogudum ya killi bacak ne yaptin ya gece gece
Ağda bedeni acıtıyor
Aşk ise ruhunu acıtıyor
Beden acısı geçicidir veya alışılır amaa ruhun çektiği aşk acısı uzun süre kalıcıdır ve daha çok hissedilir
Ben ağdayı çok seviyorum çünkü rahatlıyorum pürüzsüz oluyorum
Şu an kötüsü bahçeşehir supermassive lol takımının elenmesi. Daha acısı olamaz.
Ağda acisi en fazla 1-2 gün sürer. Ayrılık acısını 1-2 yıl çekenler var
O yüzden ayrılık diyorum
Ayrılık acısını bilmiyorum ama ağda acıtıyor gerçi ona da alıştık da neyse
Ağda normalde o iple alma işi var ya, Bayburt Bayburt olalı böyle acı böyle zulüm görmedi.
Tüm vücut ağdanın acısı kalbimin acısının yanında hiç. Bana yakın lan zbsvz
bu sitede bazı soruları sadece kızlar görebilse keske :) ister istemez okumus bulundum yahu :/
ağda acısı mı dedin al bak :(
https://www.youtube.com/watch?v=MbS_JKO3PmMAğda acısını bir gün çekersin ayrılık acısını hergün çekersin
Birisinin acısı kısa sürede geçme şansı var ama diğeri yıllar bile sürebiliyor.
Ayrılık acısın %1 i bile agda acısı kadar etmez. Ayrılıkta kalbin yaniyor, aģda da derin
Ağdanin acisi yok bence. Ben çekmiyorum en azindan o yüzden aşk acisi diyorum efenim
Yakabilir çünkü ağda acısı kısa bir süre sonra geçiyor ama aşk acısı uzun ve çok daha açı veriyor..
Ben sırf aşk acımı unutabilim diye Lazer oldum :)) Faydasını da gördüm aşk acımı biran olsun unutturdu
eczaneden anestol pomad diye bir krem var onu al sür uyuşturuyor bölgeyi acı hissi vermiyor öyle pahalı bişeyde değil en fazla 5 tl
Zeytinyağı biraz dindirdi annem şimdi bepanthol diye krem getirdi onu deneyeceğim
Katı ve soğuk yoğurdu sür bir süre beklet ve yıka acısını ve ateşi alır. Yoğurt suyu çok faydalıdır yanık ve tahrişe.
Teşekkürler:)
inegöllüm bende inegöllüyüm :)
çekmişsin jilet öyle devam et yapcak bişi yok :)
Bazen çok acıyor bazense acımıyor nedense benim. Ağda iyi ya
Ay az önce yaptırdım hemde alt tarafa tabikidee ağda acısı ahahah
kime yaptırıyonuz bu işi?
Ağda acisi anliktir , aşksa onu kalbinde bitirdigin zaman gecer
Ağda bandındaki acı anlık, aşk acisinda resmen insanın içi açıyor😥
Bebek yağ sür biraz sonra pudra sonra bepanthen falan
Eczaneye gitmem lazım :) evde bebek yok
Git ozaman
Sen yapma daha da acır
Çekemez yarı da bırakırsan morarma yapar
Berbere git yaptır kanka
tamam pampa.. d sen iste yeter. d
sen bilirsin ben uyarıyım da sonra niye demediniz kızlar diye bize kızma :)
kızmam kızmam :) berber değil de epilatör iyidir diyorlar :)
bende yaptırıyorum ilk bikaç kez acıyor sonra zaten azalıyor azalıyor ve acısı pek kalmıyor
Ağda acısını yaşamdaki kılları aldırırken yaşadım valla üzülüyorum siz bayanlara çok zor.
heheh :) ne tatlı gorunuyosndur kırmızı kırmızı :D nemlendiri kremleri uygula bir biçim yanık gibi bir sey cunku
İlk okulda öğretmeninden çift taraflı tokat yiyen minik öğrenciler gibiyim. :) neyseki acısını dindirdim ama kıpkırmızı 😃
krem falan sür yanık kremleri iyi geliyo :) erkek kardeşimde yanık kremi kullanıyodu bole durumlarda
empati yapabilmek için bikaç kez denedim.hacı devlet sırlarını veririm yeminle.o nasıl bir işkencedir
Ayrılık acısı yüreğimize yerleşir yıllar geçsede yüreğimizden çıkmaz yani aklımızın bir köşesindedir aklımıza geldikçe hüzünleniriz bu acıyı çeken bilir.
Demek ki sen hiç ayak serçe parmağını masanın köşesine çarpmamışsın. :)
Aşk acısı.
Ve hiçbir uyuşturucu zamana bırakılan bir acının uyuşması kadar etkili değildir.
Oo bir kere denedim çok sıkıntılı şeyler :D ağda acısına dayanan kızlara aşk acısı işlemez. :)
ağda desen acıtıyor lazer desen yakıyor regl sancısını zaten tahmin bile edemezler ne çektik beeee
ne çektik ne
Kısa vadede ağda acısı kötü ama ayrılık acısı içten yıkar adamı
Ayrılık ömrü çürütür ağda tüyü. Ağda ağrısı geçicidir ayrılık acısı ömür bitene kadardır.
Agdanın ki herhalde 10 dk geçer ayrılık daha uzun sürer 😉🙂
Ağda açısı geçici ama aşk acısı kalıcı bu kadar netttt
Aşk acısı da neymiş senin yüzüne tırtıklı top çarptımı hiç