Güncellemeler
+1 yıl
Uyku ilacı ile bile uyuyamamak gerçekten çok kötü. Nerdeyse iki gündür uyumadım ama hiç uykum yok.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tam 3 yıl oldu o vefat edeli. Hayatımın kadını dediğim insan tam üç yıl önce bu gece bir trafik kazasında ellerimden kayıp gitti. Hem de nişanlanmamıza tam bir ay kala. Güçlü durmaya çalıştım hayatıma geri döndüm çevreme belli etmemeye çalıştım ama içimdeki yangın, derin acı hiç dinmedi. Kime baksam, nereye gitsem hep onu görüyorum. Her şey onu hatırlatıyor bana. Eşyalarını atamadım atamıyorum, evde sokakta her yerde anısı var, onun kokusu var. Mezarına dahi gidemiyorum, gittiğim zaman en az 1 hafta kendime gelemiyorum. Başkasıyla denedim ama sanki onu aldatıyormuş gibi hissediyor, derin bir iç sıkıntısı çekiyorum. Gündüz arkadaşlarımla şakalaşıyorum, sahte sahte gülüyorum ama ben her gece onu düşünerek ağlıyorum. Napacağım bilmiyorum, o gittiği gün ben de öldüm aslında. Yaşayan bir ölü gibiyim.
empati yaptimda çok kötü hissettim gerçekten ve hala aldatıyor gibi hissediyorum demen ne onu ne kadar saf ve temiz sevdiğini gösteriyor belli ki şuanda da çok kötüsün anlatmak istersen dinlerim elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım
Öncelikle başın sag olsun. Daha önce benzer bir şeyi yaşayan birini daha tanımıştım. O da bu durumdaydı. Maalesef ona ait eşyalarını ailesine vermen ve kendine yeni bir hayat kurman lazım.
Cevap
2Cevap
Allah rahmet eylesin bendede durum aynı hiç tahmin etmeyeceğim kişileri kaybettim 4 saat önce yanında olduğum konuştuğum kişinin cenazesini almaya gittim
Allah rahmet eylesin.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?