Tüylerimizi almak için başvurduğumuz yöntemlerden biri de ağda. Peki ağda acısı tahammül edilebilir mi? Benim canım çok acıyor ağda yapmayı uzun süre erteledim. Peki ya siz?

Tüylerimizi almak için başvurduğumuz yöntemlerden biri de ağda. Peki ağda acısı tahammül edilebilir mi? Benim canım çok acıyor ağda yapmayı uzun süre erteledim. Peki ya siz?

Agda yi pek sevmiyorum. Hem yapış yapış oluyor. Hemde killari cekeyim derken deriyi de çekmiş oluyorum. Bunu surekli yaparsan ne olur? O deri sarkar. Kadinlar zaten yaslilik donemine girdiginde cabuk cokuyor. Derileri daha cabuk elastigini kaybediyor. Yer cekimine karsi gelemiyor. Genc yasimda agdayla cildimi sarkıtmak istemem. Hele ki özel bolge. Orasi cok hassas. Derisi daha ince ve yumuşak bir bolge. Orayi habire agdayla cekmek olmaz. Şekli falan bozulur. Yapan yapsin ama ben cesaret edemiyorum. ya jiletle alirim ya da makineyle alıyorum. Agda acısı herkeste farklilik gösterir. Kimininki acimaz kiminki 2 dk sonra gecer, kiminin ki yaptigi yer cayır cayır yanmaya devam eder. Bu cildin hassasligiyla, kadinin aci eşiğinin yuksek düşük olmasiyla ilgili. Kimi cok tepki verir acıya, kimi az. Ama ben adima konuşursam aci eşiğim düşük. Cok fazla dayanamıyorum agda acısına. Ya makineye. Makine de uzun sure killarla ugrasmak istemedigim donemde kullaniyorum. Mesela tatile gideceksem zirt pirt jiletle ugrasmayim diye yaptigim oluyor ama onun acısı da fena. Agda yine bir bolgeyi komple cektigi icin aciyi bir anda hissediyorsunuz ama makine tek tek aldigi icin aci biraz daha fazla oluyor gibi geldi bana. Ama agdayi cildimi, derimi çeke çeke yapmaktansa makineyi tercih ederim.
aşk acısı, kalp acısı, yanık acısı yanında halt yemiş acıdır. önce yapılacak yeri bir güzel temizlersin sonra ısınmış ağdayı spatula ya da kendiliğinden döner başlıklı kartuşlarla uygulanacak bölgeye sürersin. ağda kağıdı yapıştırırsın. elinle bir güzel iyice yapışması için gel-git yaparsın, sonrasında o kağıdı çekmenle küfür etmen eş değer saniyeler de artar. sen küfür edersin, canın acır. canın acır, sen küfür edersin. etraftan sesim duyulmasın dersin, otep falan dinlemeliyim dersin. son ses açarsın. shamaya gibi böğürür durursun. en sonunda yağlarsın bir güzel. yüzünde ipana reklamlarında ki oynayan kızlar gibi bir gülümseme olur. ve mutlu sona ulaşırsın. ağda acısını çeken bilir.
Ağda sırasıyla belki anlık olarak hissedilen acı çok yoğun olabilir ama Aşk acısında lokman hekim gelse yarayı azdırır, hiç bir ilaç kâr etmez, zaman geçtikçe daha çok sızlar..
Yemişim Aşk acısını yemişim ağda acısını Sizin hiç halı sahada top oynarken kasık bölgenize top geldi mi 😀 beni iki büklüm edip yerlerde kıvrandıran tek acı işte o top acısıydı
Sen hiç testis üzerinde ki tüyleri almanın bir beyin ameliyatından daha zor ve riskli olduğunu bilir misin? makinayla alsan alınmaz jiletle almaya kalksan elin bir titrese bir kaysa jilet bitti... :) Erkek olmak da öyle göründüğü kadar kolay değil.
Cevap
204Cevap
Biri yüzeyi deler geçer
Diğeri içeriyi deler geçer
Nasıl ayıralım soran bunu bir söyle bakalım 😂
Ayrılık acısı eğer seviyosan çok kötü yaa ben 4 ay önce ayrıldım ilk 4 5 gün beynim kafamın için dr takla attı harbiden 😂sonra yavaş yavaş toparladım şimdi cool um gördüğünüz gibi 😂
İlk ağdama gittiğimde güzellik ölüm ister dendi. O gün bu gündür ağdaya dayanabiliyorum. İlerleyen yıllarda bu değişebilir. Ağdalıyken bebek poposu gibi yumuşacık olması tekrardan ağdaya yönelmeme sebep oluyor😏
Bebek poposu benzetmesini bir ben yapıyorum sanırdım☺️
🙈 haklısın
ne tatlı yumuşak yumuşak
c11.incisozluk.com.tr/.../290737_o6a6a.jpg
Ağda acısımı kendimi mutlu hissedeceğim için hiç hissetmiyorum bile 🤭🤷♀️ baskasına da ağda yapınca o da hissetmiyormus gibi bekle demesine rağmen çekerim biraz insafsız olabiliyorum o konuda 😂😂😂 önce temiz ve sağlıklı yaşam diyorum.🤞
Buradaki kızların yorumlarını okudum da çok üzüldüm.
Demekki hiçbiri aşk yaşamamış ya da aşk ile arzuları karıştırıyor.
Hiç birşey aşk acısını bastıramaz ya da hiç bir acı aşk ta çekilen ile tarif edilemez.
Başlarım aşk acınıza siz hiç pantolonunuzun cebinde kağıt para (Lar) unutup kurutmak için çıkardığınızda o yavruların parça pinçik olduğunu gördünüz mü? Heh işte o varya aşk acısının ağzına tükürür konuşturmayın beni plizz
ben küçüğüm ama alışıyon önce bağırcaksan bağır (ama ayı gibi :d) ama uyuşuyo sonra ya da buz koy veya saç fırçasıyla ( tarak değil) kaşı 1-2 dk uyuşur zaten Allah kolaylık versin :( Üzüldüm korktuğun için
Yok artık korkmuyorum dediklerini uygulayacağım teşekkürler :)
Dostum ilk önce anti bakteriyel jeli ağda yapacağın yere sürüyorsun daha sonra aynı bölgeye bebek pudrasını döküyorsun sonra kartuşu bacağına sür tüylerin çıkış yönünün tersine çek kızarıklar ağda sonrası hemen yıkamazsan sabaha geçer bende yapıyorum ilk 2-3 seans acısı çoktur ama dövmen varsa tıpkı dövme acısı gibi 2 3 den sonra rahat rahat alırsın uzun kılları alırsan acır ya makasla kısalt ya da tüy dökücü ile al 1 2 cm uzamasını bekle hadi kolay gelsin çok şey yapma :))
Valla bende öyleyim canım tatlı kusura bakmasınlar. Hayır erkekler almıyorsa nasıl bizden böyle bir şey beklerler. Şeytan diyor ısıt ağdayı en sinir olduğun çocuğun bacağına yapıştır çek anlasın acısını.
aynen öyle kızzzz.Gel beraber yapalım.
Bana göre bir kız bakımlı olmalıdır ben kızla sevişirken bacağını tuttuğumda elime kıl gelsin istemiyorum ayrıca öpüşürken bıyık midem bulandı lan bende bile bıyık yok. :D
Ben bakımlıyım gel yanıma hayran kalırsın bana bakalvalarım var göğüslerim kaslı kollarım desen ayrı birşey yani sadece göğüsümü ellesen sevişmene gerek kalmaz ama kıllıysan yattı bu iş git tüyleri dökte gel derim. :D
biz de sana çok meraklıydık.
Hayır herkes karakterisliğimi ve kişiliğimi beğenir çünkü seveni bende severim sadık kalana ömrümün sonuna kadar hiç bir kızla konuşmayacağımın garantisini veririm yanlış tanıyorsunuz beni. :) Ama bir kızın bakımlı olması gerektiğini vurguladım ayrıca burada böyle konuşmamın sebebi ise daha fazla hırs yapsınlar diye konuştum doğruya, doğru hangi erkek tam sevişeceği sırada bir kızın bacaklarında kıl olsun ister?
iyi tamam söz biz seninle sevişmeyeceğiz klllıyız biz:)
Ağdanın acısı anlık oluyor fakat ayrılık acısı karşındakini gerçekten seviyorsan aylarca sürebiliyor.
Eh insanlar boş yere ayrılıktan sonra depresyona girmiyor öyle değil mi?
Kendim yaptığım zaman tahammül edemiyorum cok ama kuaföreyken tahammül ediliyor bence, zaten canım da tatlı değildir pek öyle acıdi demem direkt yapıştır çek bitti ahahshas
Erkekler için olan acı biçimi için , buyurun.
dsfsafsdfs! Gönülden katılıyorum. Bu devirde hala ağda acısı çekilir mi yahu? İnsanın beyninden giriyor acı, tırnak ucundan çıkıyor!
Aman aman aman!
Kendin yapma hem acitirsim hem hizli olmaz kuafore yaptir tertemiz ol kas biyik dersekde aynaya bakinca rahatsiz olmuyomusun biraz kendinle ilgilen usenme hem erkeklerimizde bakimli hemde cogu kizdan
Kadınlar kıl oğlanlara aşık olduğundan ayrılık acıları ağdanınki kadardır, erkek adam sevdiğini canı gibi sevdiğinden onların yaşadığı ayrılık acısı ölümden beterdir.
bunda bile cinsiyet ayrımı yapıyor bu nedir abi siz hangi mağaradan çıkıp pusuya yatıyosun bu iğrenç yorumları yapmak için
Hakaret etmeseniz şaşardım zaten. Hepiniz aynısınız...
ben senin gibi genelleme yapmayacağım ama baya geri kafalısın allah kurtarsın kardeş
2 ileri bir geri her dişinin kaderi... hipergamiyi araştırıp kendinizi güncelleyin. Sizden daha fazla sizi tanıdığı için de kimseye hakaret etmeyin. Sonuç aynı: Alfa fucks beta bucks all girls sucks bad boys' dicks.
Ağda acıtmıyor gerçekten uydurmasyon bence tamam yaptığımız ilk ağdalar çok acıtırdı çünkü vücut alışık değil ama sonra kız erkek fark etmez acı vermiyor - S
Aloe vera ve buzun rahatlatıcı etkisi olduğunu biliyorum
Ama sen yanmayı bırak da dua et tariş olmasın
Git bepantolun pişik kremini sür
Evde yoksa eczanede 3 4 tl
kuaföre git bütün kıllarını alsınlar ya da koti pantalon tarzı şeyler giy arada sırada al. Acısından kurtulmak istiyorsan da emla krem ya da anestol pomad sür. En güzeli lazer epilasyon yaptır.
öyle ypaıyorum zaten kot giyiyorum yaz gelince aldırıyorum kürkümü:)
ya sen üşüdüm diyon millet yerde buzluyken mini etekle geziyor :)
Aşa ala.. bayan olarak 2 haftada bir ağda yapmıyorsun, Erkek olarak her sabah tırsş mı olacaktın yani.adfghsd...
Kazer epilasyon diye birşey var kızım...
Sana benden bir tavsiye eğer bakımlı bir kizsan vur jilete ama her 2. Gün almak şartıyla ya da lazere git.. ağda zaten bazı bölgeler için zararlı ;)
Ben jilet kullanıyorum 3 ayda bir ağda yaparım ölü deriden temizlemek için. Onu da yumurtlama haftasında yaparım daha az acıyor 😀
Bacaklarinada mi jilet kullanıyorsun
Evet önceleri ağda yapıyordum 3 senedir jilet kullanıyorum
Sert çıkmıyor mu
Hayır keşke öncede yapsaydım diyorum
Bence senin cildinde mucizevi bir şey var ben yapsaydim simdiye hanzoya dönmüştüm
Bence sende yap kendine eziyet etme ağdayla
Ağda tabiki.. her ay her ay ayrılık. Acısı çekmiyorsunuz fakat ağda acısı yılda 12 ay 😂😂 lazeri öneririm..
Ayrılık acısı ama bazı bölgelere ve kıl köküne göre ağda da çok acı verebiliyor ama ayrılık acısı zordur bro
Bir tek kadınlar mı ağda yapıyor veya bir tek kızlar mı aşk acısı çekiyor şimdi bu sitemden sonra sorunun cevabını vereyim fiziksel acı duygusal acıdan daha azdır
Pembiş jiletler işini görür canısı :D Becerebilirsen bebek poposu gibi olursun beceremezsen façacı :D
o nasıl nerede satılıyor de hemen alayım.
var var dibimde daha bugün gittim gratise fondoten için.Kılımı alamıyorum fondoten alcam güleyim halime.Nedir bu jiletlerin özelliği gülüm?
aa iyimiş gidip hemen alıyorum.
Ne yapacaz yapmayıp kıllı mı gezeceğiz başa gelen çekilir mecbur dayanıyoruz
yav Allah askina ask nedir viz gelir tirs gider bende ask mesk yok karsiyim sevgiliye cekemem ben
agdada bende pek etki etmiyo cokk tepkisiz kiz cokk ya da kalpsizmiyim bilemedim simdi😂
Sessiz kalabalık bir ortamda balgam çıkarmak daha kötü beee
en son kuaföre gidişimde kasıklarımdan tikim var diye ağda esnasında yere düşüp bayılmıştım mecburen katlanıyoruz
Doğru bazı yerlerin iyi temizlenmesi lazım 😂😅🤣
derken
Yani temiz olunması lazım sende onun için gitmedinmi zaten kıllı mi kalsın orman gibi
evetde niye böyle bir yorumda bulundun orman falan ne biçim tabir bunlar
Tik derken
baya bildiğimiz tikim var hani birisi boşluğuna dokunduğunda huylanırsın ya bende kasıklarıma dokunamıyorum
Sevgilin veya eşinle nasıl olacak peki
daha ona zaman var yenerim diye düşünüyorum sertçe dokununca falan bayılıyorum ama düzelir inşallah
Ya siz erkeklere onu diyosunuz ama o güzel laflarmiki
valla ben erkeklere bişey demiyorum kendi adına konuş
TM neyse sen bulmuşsun bitane sap konuş onla
ne saçmalıyorsun sen haddini bil konuşurken uslübunu koru lütfen ne bu samimiyet
Tamam kusura bakma özür dilerim hade by 😊
Oldumu şimdi 😊
Soft ve sakin olacak sana
önemli değil
teşekkür ozrumu kabul ettiğin için anlayışlı biriymissin😊
öncelikle elimde zaten philips lumea var :) ama ağda yaptırdığım da oluyor tabii yazın jilete başvurduğumda 😀
bu arada düşme yaralanma gibi şeylerde acı eşiğim düşüktür ama böyle güzelleşme anlamında yapılan şeylerde çok güçlüyüm
Berber yanaklarıma yapıyor arada kadınların abarttığı kadar yok sanki acısı😀 Onun için ayrılık acısı diyeyim ben.
ağda acımıyor ki ya bu kızlarında bir çektiği ağda ağlayıp duruyorlar allah başka dert vermesin hanımlar
Siz erkeksiniz + inşallah sürekli ağda yapmak zorunda kalırsınızda anlarsınız kızları. Bide demiş ağlayıp duuyolar pehh :D
İnş yapmak zorunda kalırsınız ve görersiniz gıdıklanmadan biraz fazla olan acıyı. Hem sizler erkeksiniz acıya daha dayanıklısınız.
E ne bedduası karşim sana göre acı bişe değil ki senin için beddua yerine geçsin jxkfkdnd tepkim bunu basit bişimiş de kadınlar çok abartıyomuş gibi konuşmanaydı.
İyi o zaman inş görürsün.
E abartıyonuz deme o zaman. Eyw karşim iyi geceler..
Ağda acisi deneyimini hiç tatmadim ama ayrilikin acısı olmaz ki içinden bir parça kopar hissizlestirir seni ayrilik acisi çeken tam sevmemistir
Katılmıyorum asıl bu acıyı çeken biri sevmiştir gercekten. Sen sevmediğin biri için ayrıldıktan sonra ayrılık acısı çeker misin?
Hmms anladım :D hayelet gibi olmadım ben ama ruhsuz bişiye dönüşüuosun felan kötü yani
Agda nefir ya.. Agda bence işkence ürünü olarak satılması uyu geçer sabaha yanma varsada krem sur buz tut falan fazla yapablcegn bişi yok geçer
geçmiş olsun yanakların yanmış bence bir şey sürme kendi vücudun cildini iyileştitir sadece yatarken az yara-yanık kremi sür
aslına bakarsan evet acısına katlanmak zor belirli bölgeler ister istemez ağdayla epilasyonla alınacak türde değil acayip acıtıyor
epilatör mü kullansam şu makinalar var onlar. nasıl bişey?
ben ondan kullanıyorum yani epilasyon aletini :D fakat özel bölge kısmında dipten alma konusunda herkesın dayanacağını sanmam ben bıraz dayanıyorum ama tıraş başlığı felan var onu kullanırsın :)
o değilde soran kişinin erkek olduğunu daha yeni farkettım dikkat etmemiştim yaff skddgsa :D
Traş bıçağı olmaz ya ben kökünden gitsin istiyirum kılların :) zaten jilet kullanıyordum doğru dürüst almıyor bile... Ağda yapacam utanıyorum birde korkuyorum :) özel bölge için de epilatör kullananlar varmış ama başlıklarıyla falan :) sen birtek koltukaltını mı epilatörle alıyorsun :)
öncelikle adı epilasyon hani bil diye dedim :D yok ben güzellik için her yerin acısına katlanıyorum ama ağdayla yapamıyorum inan epilasyon daha kolay
çok ilginç :) eniyecem ama inş batık falan olmaz koltuk altimda :)
deniyecem
koltuk altında bı sıkıntı pek olmuyo ama önce uzunsa bıraz kısalt sonra kökünden al yoksa baya acır :D
kısalttım zaten bugün biraz :)
tamamdır o zaman denedikten sonra haber ver bari :D
tamam veririm ama buradan vermesem :D biraz utanırım da :D
ahah tamam :D özel mesaj felan atarsın
tamam attım :D
Kezo dicektim erkekmissin ahsjjs ya aci oluyo da anlik oluyo tabi kendin yapmani tavsiye etmem cok canını yakarsin
değil tutmadı :) hey ya canı yananlar kezo mu oluyor? :D
mesajının amamını okumadım ama bacaklarımda kıllar uzamıştı yazısını ukudum ve hemen yorum atıyorum. SENDEN TİKSİNİYORUM IYKK
Npatın steletto o kadar da kılımız yok.
o kendisi anasından kılsız doğmuş.Ondan bizi beğenmiyor
eğer acıya dayanamıyorsan köpük spreylerden kullan
ama uzatman hata zaten senin ağdacıya gitsene onlar iki dk alıyorlar zaten
Özel bölgene ağda vurmamanı tavsiye ederim.. Bir erkek agda yapms derisiyle birlikte geldiğini duymustm :) ama yinede sen bilirsin acı hissetmemen icin bıyk ağdalarıyla alabilirsin ya da o agdayı dörde bölüp kullan daha az acı hissedersin.
hmmm teşekkür ederim, epilasyon yaptım ama :D
Ağdadan başka etkili bir yöntem olduğunu düşünmüyorum hem kökten alıyor hemde seyreltiyor 👌🏻
Düşündüğün kadar acı vermiyor aslına bakarsan çok anlık bir his çabuk geçiyor yani
Hassas bölgelerde çok acımıyo mu ya?
Acıyor evet ama kalıcı bir acı değil ki iki dk sonra geçiyor
Ne bileyim derisi daha narin ve ince diye biliyorum.
Yine de dayanılabilir
Erkelerin göğüs ve bacak kılları sence alınmalı mı?
Canım tatlı değildir
Her ay ağda yaparım, bana göre çok acımıyor
Ayrılık acısı insanı intahara sürükleyebilir, ağda acısı sürüklemez. Yani ayrılık acısı çekmeyenler, ağda acısı çok acıtır diyecektir.
Devlet keşke aşk tan ve acısından anlamayanlara aşk kelimesini ağzına alma yasağı koysa
Ya napican agdayi lazer cihazina git tertemiz ol istw🙂
nlone ya
@Yapmayınböyleşeyler anlamdm 🤔🙂
aa sen misin o
oluyor öyle vakalar bende deriyi kaldırdım yara bere yaptım kaç kere :S bekliceksin :S
Buna ugun bir erkek tarafi cevabi var ama ayip düser simdi..)
Acı eşiğine göre değişir. Benim için çok acı verici değil.
Acı eşiğine göre değişir bence kimisi epilaysonda daha az acı hisseder kimisi ağda da
Ağda çok da acı veren bir şey degil
Bence her kız her kadın o acıya Dayanabilir
Ağda acısı bir müddet sonra tahriş yapar bende venüs kullanıyorum rahatım tüylerde azalma var hatta.
dayanilmayacak bir aci değil... biz ne acilar cektik ağda bunun yanında meselemi😂.
İlk 1-2 den sonra tamam diyorsun. Katlanılabilir bir acı
Birisi fiziksel birisi manevi yönden... Bence kıyaslanamaz.
Agda yaptiktiktan sonra normal hayatina devam edebikirsin ama ask acisi gecmiyor
Ağda. Biten bitmiş giden gitmiştir. Acı çekmenin kimseye faydası yok.
Ağda derdim ama epilasyon sağolsun uzun zamandır apda hissetmedim 😄
Hmm ☺️
Tartışmaya açık bir soru değil bence. Tabii ki ağda.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?