Güzellik & Bakım İple kaş kaldırma nasıl yapılır? PinkPowers Takip Et Bilge Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bunu hiç yapan var mı aranızda? Acisi ne kadar ve uyusturucusu nasil Güncellemeler+1 yıl Kızlar Kaş kaldırma bir estetik ameliyatıdır 😂 gözleri çekil yapar. Normal kas aldirma degil😂😂 İple kaş kaldırma nasıl yapılır? Cevapla Nasıl Yapılır Soruları Kaş Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
haaacii Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 75% +1 yıl Uyusturmana gerek yok, azcik aciyor illaki ama dayanirsin birsey olmaz 0 1 Yorumla PinkPowers +1 yıl Evet cogu yerde uyusturulmaya gerek kalmamis Yorumla
serefsiztospik Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Ilk kasini aldiginda acitir da sonra alisiyosn 0 4 Yorumla PinkPowers +1 yıl Ahahhaahhaha estetik bu😂 Yorumla serefsiztospik +1 yıl Eyw erkek oldugumu ogrendim 😃😃 Yorumla serefsiztospik +1 yıl Asko iple kas aldirma diye okumusum soruyu guncelleyip cahilligimizi ne yuzumuze vuruyosn 😂 Yorumla PinkPowers +1 yıl Hahahaha ben de bilmiyordum bu estetigi kelebek 😂 ne cahilligi Yorumla
Kızıntekiişte Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 33% +1 yıl Acımazzz jsjs 0 6 Yorumla PinkPowers +1 yıl Yaptin mi hic Yorumla Kızıntekiişte +1 yıl Hayır ama yapanlar acımıyor demişlerdi jsjs Yorumla PinkPowers +1 yıl Nerde yapiyorlar Yorumla Kızıntekiişte +1 yıl Kuaförler yapıyor ama kapalı şansına jsjs ama güvenmediğin yere yaptırma bir yanlış girerse batar her şey Yorumla PinkPowers +1 yıl Hahahahaha bu estetik ameliyati😂 Yorumla Kızıntekiişte +1 yıl Heee o acır kanks jsjsk Yorumla
İrem112qq Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Çok acıtıyor 0 1 Yorumla PinkPowers +1 yıl Denedin mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Uyusturmana gerek yok, azcik aciyor illaki ama dayanirsin birsey olmaz
Evet cogu yerde uyusturulmaya gerek kalmamis
Ilk kasini aldiginda acitir da sonra alisiyosn
Ahahhaahhaha estetik bu😂
Eyw erkek oldugumu ogrendim 😃😃
Asko iple kas aldirma diye okumusum soruyu guncelleyip cahilligimizi ne yuzumuze vuruyosn 😂
Hahahaha ben de bilmiyordum bu estetigi kelebek 😂 ne cahilligi
İple Kaş mı kalkıyor 😲
Acımazzz jsjs
Yaptin mi hic
Hayır ama yapanlar acımıyor demişlerdi jsjs
Nerde yapiyorlar
Kuaförler yapıyor ama kapalı şansına jsjs ama güvenmediğin yere yaptırma bir yanlış girerse batar her şey
Hahahahaha bu estetik ameliyati😂
Heee o acır kanks jsjsk
O ne öyle ya 😂
Aldırmadım kansk
Çok acıtıyor
Denedin mi