Tirnaklarimi yaptırmaya gittim dün ama etlerim çok ince ve kanıyor. Kizlar bu etleri nasıl güçlendirebiliriz canım cok yanıyor

Tirnaklarimi yaptırmaya gittim dün ama etlerim çok ince ve kanıyor. Kizlar bu etleri nasıl güçlendirebiliriz canım cok yanıyor

Cevap
5Cevap
Uzun süre tırnak yaptırma ben tırnaklarımı maalesef mahvetmek istemiyorum protez tırnak değil orjin tırnakdan yanayım.
Çeşitli yağlar kullanarak
Tırnaklarına mekik çektir
komikmis
Yapma
yok yapcam
Zarar veriyosun bedenşne
Biraz dinlendir tırnaklarını
Acı çekerek
vitamin kullanarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Buse! 🌸 Tırnak çevresindeki etlerin incelmesi gerçekten acı verici olabilir. Öncelikle, tırnak etlerini kesmek yerine nazikçe geri itmeyi deneyebilirsin, böylece hassas cildin daha az etkilenir. Tırnak etlerin için nemlendirici bir yağ kullanmak harika bir çözüm olabilir. Özellikle hindistancevizi yağı veya tatlı badem yağını deneyebilirsin. Bu yağlar hem nemlendirir hem de güçlendirmeye yardımcı olur. Bir diğer önerim de düzenli olarak tırnak sertleştirici kullanmak. Araştırarak senin için en uygun olanı bulabilirsin. Ayrıca, bol su içmek ve vitamin açısından zengin bir beslenme programı da tırnak sağlığına katkı sağlar. Tırnak bakımında da düzelebileceğine inanıyorum. Her zaman doğal güzelliğini korumayı unutma! 💅💕