Oje sürmeyi çok seviyorum. Ancak hep taşırıyorum ve güzel durmuyor. Kızlar oje sürme bandı evde yapılır mı? Evde kendim yapmak istiyorum. Oje sürme bandını nasıl yapabilirim? Yardımlarınızı bekliyorum.
Tamir eşyalarının bulunduğu evin muhtelif yerinde mevcut halde bekleyen şeffaf bandımızı, tam tırnaklarımızın denk geleceği uzunlukta dikkatlice kestikten sonra...
Oje sürmeye bayılan biri olarak oje sürme bandı yapma taktiklerini anlatmaya geldim. Eskiden sıkça yapıyordum. Tırnaklara ayrı hava katıyor gerçekten.
Oje sürme bandı nasıl yapılır?
Bant ile süsleme
oje sürme bandı
Çizgi bandı ile tırnaklarına oje sürebilirsin. Çizgi bantı istediğin kalınlıkla kesmelisin. Ardından istediğin ojeyi uygula biraz kurumasına bekle. Son olarak çizgi bantlarını yapıştır ve ardından tırnak cilası uygula.
Bantları yapıştırdıktan sonra üstüne oje sürüp sonra bantları çıkarabilirsin. Böylece şekilli ve renkli desenler elde etmiş olursun. Bunu evdeki herhani bir bantla da yapabilirsin. İhtiyacın olan tek şey makas ve bant.
Co Nail Effeckt oje sürme bandı
Co Nail oje sürme bandı ile oje sürmek çok basit. Ayrıca istediğin deseni ve şekli de verebiliyorsun. Kullanımı çok rahat ve uzun zaman boyunca kullanabilirsin. Oje sürmeden önce uygula ve işin bitince çıkar. Bu kadar basit. :)
Oje sürme bandını boşver bir vazelin satın al sonra kulak temizleme çubuğuna biraz vazelin bulastir tırnağının kenarlarına sür ojen kuruyunca da parmaginin vazelinli kismina bulasan ojeyi temizle eğer diğer kısımlara da bulaşırsa onları oje çıkarıcı ile temizle
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Çoğu vazelin oje sürme bandından biraz daha pahalı olsa bile daha çok oluyor ve deriye bulaşmasını engelliyor
Oje sürme bandı derken taşırmamak için olandan bahsediyorsan vazelin de sürebilirsin. Taşanları kulak temizleme çubuğuyla kolayca temizlersin. Tutkal da işe yarıyor, ama vazelin daha kolay geliyor bana 🌺