Yves Rocher benim favori markam. Erkekler bakım yapmaz diye bilinse de ben yaparım ve bunu saklamam da. Bu markanın bütün vücut kremlerimi, ayak bakım kremlerimi, peelinglerini ve masaj yağlarını severek beğenerek kullanıyorum,
Mandalinalısı beğenerek kullanıyorum. Bu markanın yaklaşık 1000 rl ye yakın ürününü almışımdır. Şu an kullanıyor neredeyse hepsini özellikle vücut losyonları çok güzel kokuyor ve aşırı yumuşak olmasını sağlıyor. Güzel bir rahatlama hissi de cabası. Ama en favori iki ürünüm ponza taşlı ayak peelingi ve ondan hemen sonra kullandığım lavanta özlü ayak kremi. Aşırı yorgun olduğum zamanlarda sanki hiç yorulmamışım hissiyatı veriyor ve bir sonraki gün ayaklarım ayakkabının içindeyken bile sanki o sert ayakkabı giymiş be yumuşak bir zemindeymişim hissiyatı veriyor adeta. Bu zamana kadar diğer markalarda böyle bir şey hissetmedim.
Bende uzun zamandan beri vücut spreyi arayışı içerisindeydim. Sprey bulamadığım için vücut kremi kullanıyorum. Rocher mağazasına girdiğimde bu üründen kalmadığını söylediler. Kokusu kalıcı mı ve memnun musun?
En İyi Cevaplar