Valla doğallık doğallık diye tutturmuş herkes ama makyajsız sokağa çıksam bana “hasta mısın neyin var?” diye sormayacak insan sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Ayrıca ben cildim için elimden geleni yaptığımı ve bakımlı olduğumu düşünüyorum ama bemmmbeyaz bir ten ve kızarık yanaklara sahibim. Hatta sorun şu ki sadece bir yanağım kızarık. Ee ne yapayım. İkisini aynı hale getirmek için kızarık olanı dışarı çıkarken hep kapatıyorum. Kimse doğal haliniz daha güzel makyaj yapmayın diye gezinmesin ortada.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yapmaya ihtiyaç duyan yapmalı bazı kadınlar gerçekten makyajsız cökük gorunuyor. Benim makyajsız halim makyajlı halimden daha iyi çok yapmamayı tercih ediyorum o yüzden
Bakım demek makyaj demek degil ki cildini puruzsuz yumusak yapabilirsin sivilcelerden kurtulabilirsin bir sorun varsa cildiyeye gider halledersin yuzunu canli tutarsin kürleri vs bakim urunleri var makyaj bir bakim gostergesi degil ki makyaj gecici farklilik gibi bir sey gecici guzellik makyajsiz olsa daha iyi bence ama bakimli olsun.
Mesela soldaki resimdeki bakimsiz cene kismi sivilce dolu yuzu gergin degil gerginlestirme hareketleri var yuz icin onu yapabilir yuzu canli degil kremleri vs bakim urunleri var goz torbalari icin ayri kürler vs var bunlari uygular bakimli olur ha makyajda yaparsinda o sagdaki gibi de kafabi boya kutusuna sokmusa donmeye gerek yok hafif fondoten vs surulebilir, kirpikler duzeltilebilir belirginlessin diye vs ama abaryi guzellikten cok cirkin ediyor.
cildine bakabilir bunun icin makyaj sart degil. Onun disinda makyaj nedense bana itici geliyor. Saka degil ciddiyim, sevgi ya da samimiyetimi azalttigini hissediyorum.
En İyi Cevaplar