Açık giyinen bir kadının namuslu olmadığını veya bakire olmadığını düşünür müsünüz?

Az önce bir görüş okudum şoklardayım. Kot şort mini etek giyen kadın namuslu değilmiş hele hiç bakire değilmiş. Ben de bazen açık giyinirim kot şort falan giyerim. Ama bakireyim ve sevgilim olmadı hiç. Bir tanıdık erkeğe bakire olup sevgilimin hiç olmadığını söylediğimde bana demişti ki sen açık giyiniyorsun Ve alkol alıyorsun diye senin evlenmeden beraber yaşayacağını ilişkiye gireceğini ya da sevgiline kendini dokunduracağını sanmıştım. Yani ona göre açık giyinen alkol alan bir kız bunları yaparmış Ve benim hep alkol alıp Hem açık giyinip hem de bakire ve hiç sevgilimin olmaması çelişkiliymiş? Bu ne demek şimdi? Böyle düşünen var mı gerçekten? Yoksa genellikle böyle mi düşünülür? Erkekler özellikle cevaplayabilir mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Ona bir de zina yapmamak için yatmadığımı, evlenmeden dokunulmak günah olduğu için günah işlememek için sevgili yapmadığımı , sevgilim olursa da dokunulmak yatmak istemediğimi söylemiştim.
Güncellemeler
+1 yıl
Bir de şöyle düşünüyorum; dini %100 uygulayan hiç kimse yok bir tek peygamberler var. Kaldı ki onların bile zelle küçük hataları var. Hiç bir müslüman mükemmel değil. Her insanın farklı zaafları veya günahları var. Kimisinin paraya kimisinin açık giymeye kimisinin içki içmeye vs. Zaten farkında olmadığımız bir çok günah işliyoruz. Açık giyinerek günah işliyorsak neden zina gibi daha büyük günahlara bulaşalım ki? Çelişki olarak görenlere karşı diyorum.
Açık giyinen bir kadının namuslu olmadığını veya bakire olmadığını düşünür müsünüz?