Hani doğallık doğallık diyordunuz noldu şimdi 🙄😌😀

Makyaj yapmayan kadın bakımsız kadın değildir ben buna katılmıyorum. Bir kadına güzel diyebilmemiz için illa makyaj yapmasına boya sürmesine gerek yok doğal haliyle de gayet yüzü güzel olan bir sürü kadın var makyaj şart değil. Bir kadının makyaj yapıp yapmaması kendini bağlar biz erkeklere göre hareket etmek zorunda değiller canları isterse makyaj yaparlar istemezse yapmazlar. Bakımlı olmak genel bir tanımdır kılık kıyafetten tutun da giyinilen ayakkabıya taşınan çantaya yapılan saça kadar hepsi bakım kelimesinin içine girer o yüzden makyaj tek başına bakım demek değildir.
Öncelikle bakımlı olmak sadece makyaj yapmakla ölçülebilecek bir şey olmadığı için bu kadınlar, sanılanın aksine bakımsız ya da özensiz değildirler. Makyaj yapmamak kadar yapmanın da doğal bir tercih ve zevk meselesi olduğunun farkındadırlar. :)

Evet, her ne kadar piyasa da çok fazla sağlıklı ürün olsa da bunu tercih eden kadınların büyük bir kısmı, 'Zararsız kimyasal yoktur.' diye düşünür ki haklı da sayılırlar. Makyaj yapmak kadar makyajlı gezmenin yarattığı birtakım çileleri de çekmek istemiyorlardır.
Makyajla bakımı birbirine karıştırmamak gerek bakımın makyajla kesinlikle ilgisi yoktur. Bakım demek cildine vücuduna iyi bakmak temiz olmak gereken özeni göstermek demektir. Bir ton makyaj yapsa ne olur saçı yağdan görünmüyorsa veya cildi temiz değile o yüzden birbirinden bağımsız iki kavram bence makyaj ve bakım.
Cevap
19Cevap
Kesinlikle oyle degil bakimli olmayi ambalaji jan janli yapmak sananlar birde abartanlar cekici degil iyici oluyor aksine dogallik her zaman bir sıfır onde bende
Yanı doğal da güzelim ama bi eyeliner sürünce Türkan Şorayın kız kardeşi sanırsın nasıl güzel oluyorum djdjd
Ama tabiki makyajsız kadın bakımsız kadın değildir. Doğallık forever ❤
Kendini övmelerde bugün 😂😂
Bigün yine kendime aşık olmuşum 😂😂
Efendimis sen çok güzelsin en güzeli sensin 🤪🤪😂
Yerine göre yapılması güzel olur. Şimdiki kadınlar dışarıda makyajlı içeride paspal..
Temiz olsun yeter.
Hayır makyaj değil kişisel temizliğine dikkat etmeyen insan bakımsızdır.
Bakım başka bir olay bence.
Makyaj da süslenmenin bir parçası.
Özgüvenli kimsenin lafını umursamayan cesaretli bir birey.
Hayır neden bakımsız olsun ki hem o makyaj malzemeleri cildi çabuk yıpratır bence sadece özel günlerde yapsın
Hayır elbette, makyajı kadın isterse yapar, kimse yapmak zorunda değil. Makyaj yapmadan da güzel olan kızlar var.
Hayır tabiki bakim makyaj değildir ikisi de çok farklı şeyler
Bazı kadınlar makyajsız güzel oluyor. Ben öyle severim
Yok oyle bisi kim demis kadinlar cicektir sadece kendine vakit ayirmayan vardir
Bakım makyaj ile mi oluyor, çok güldüm bu yaklaşıma
Yapmayan kadın görürsem söylerim 😅 bana göre makyajın bakımla uzaktan yakından alakası yok 😂
Tüm makyaj Yapanlardan Davacıyım
Temiz olsun doğal olsun benim olsun
Yapmiyorum. Kim ne derse umrumda degil.
Makyaj yapasım hic gelmiyor ya 😂
sen makyaj yapma kokun herseyin doğal olsun
Bakımsız değildir ama küçük dokunuşlar yapmalı.
Bakimsız falan değildir doğal seviyorum
hic alakasi yok
kesinlikle hayır...
Filli boya gibi olacaksın kardeşim
Makyaj ve bakım alakasız şeyler
Bakım makyaj yapmak demek değildir….
Hayır değildir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?