Bence de öyle. Ornek vermem gerekirse serenay sarıkaya. Yüz olarak begenmiyorum. Guzel bulmuyorum. Fizigine falan bir sey demem ama kizda farklı bir enerji var. Endam var. Ortama girdiginde direk dikkat cekecek bir aurası var. Kiz o kadar cool duruyor ki. Gercekten endam, aura cok baska şeyler. Guzel olmayani bile o endam, aura cok güzel algısı olusturabiliyor. Kisinin yaydigi enerji de cok onemli. Mesela serenay sarikaya disinda cok guzel oyuncular var. Tuba buyukustun, beren saat gibi. Ama o kadar soğuk bir enerjileri var ki. Ekrana o sogukluklari yansıyor. Endam, aura yok mesela onlarda.
Çok güzel kadınlar var tanıdım gördüm ama zarafet ve endam sıfır. . Güzelliğini gerek karakteri gerek yanlış tarzı ile mahvetmis. . tabi bu bana göre.. göreceli konular... Bir kadın güzelse ve yüreğide merhametli şefkatli inançlı ise? İşte bu manzaraya doyum olmaz.. :) gökten inmiş meleğin insan kılığında karşınızda durması gibi birşey olur.. Örnek Tuğba büyükustun.. güzel zarif kibar ve sevimli bir anne.. :)
Güzelliğin ötesinde. Duruş, zarafet. Vücudun proporsiyonuyla yakından ilgilidir. Bir kadın çok uzun boylu olmayabilir, ama eğer endamlıysa, bacakları uzunsa mesela, olduğundan daha uzun görünecektir. Tabii ki güzel olduğunun farkında olan kadınlarda, daha da fazla gözlemlenebilecek bir duruştur.
Çok kiloluysa zaten boyu belli olmayacaktır. Endamdan kasıt 2 metre olmak da degildir 😂 Uzun boy ile beraber bir vücut duruşunu getirir. Velhasıl kelam güzellikle yakında uzaktan alakası bulunmamaktadır 😂😂
Ya benimle inatlaşma 😂 endam erkekteki karizma gibidir yakışıklı değildir ama karizmatiktir. boyu posu bir durusu vardır. kadinda da bu 150 boyunda kadın güzel olabilir ama endamı yerinde diyemezsin. Aç sözlüğü bak istersen 😂 ayrica güzelliği endamla yüz güzelliği ya da belirli bir şeyle sınırlandırmak doğru değil. cunku güzellik göreceli bir şey. goreceli olan bir kavram için güzelse endami var demek doğru olmaz.
Endamla güzellik çok başka şeyler. İkisi bir arada bulunmayabilir güzel olan birinde endam olmayabilir endamlı olmak o insana hava katar çirkini güzel yapmaz
Güzel olduğunun farkinda olan kadin davranıslari ve tabiiki fizik aslinda ki yillar gecsede minare yıkilsada mihrap yerinde yakıştırmasıyla desteklenir :)
Aaa bak şimdi endam bambaşka bir durum her kadının endamlı olması mümkün değil Endamlı kadın kendine güvenen sesi ile mimikleri ile herşeyi ile adamı öldürür
En İyi Cevaplar