Seksi kadın tanımının erkekten erkeğe değiştiğini öncelikle kabul etmek gerekir. Seksi kadın umursamazdır, kendine güvenir ve dünyanın kendi etrafında dönmediğini anlayacak kadar olgunlaşmıştır. Kadını seksi yapan esas şey kendine güveni ve zekasıdır.Seksi bir kadın, her şeyi elde edebilecek bir güce sahip midir?
Hayır inaninki aklı basında olan biri için hayır Kendim acımdan düşüneyim Marmariste rus kızı evime sokup ilk milli olayım diye uğraştılar ama kıza ne dokunmak içimden geldi nede nefsim uyandı ALLAH tan türkçe biliyordu da oturup sohbet ettik Tabi çarşıda kızla bir şey yaşamadığım için alay konusu olsamda kızın en değer verdiği arkadaşı olmuştum orası da ayrı Güzellik cezbetmiyor beni Ama akıllı olgu mantıklı kadınlar yok mu hayranım onlara
Evet belki Türkiye gibi cinsel cehaletin ve açlığın üst düzeyde olduğu bir ülkede bu tip bir kadın çoğu şeyi elde edebilir ama elde ettiği şeyler ruhu aç ve cahil insanlardan elde edilmiş olur. Bunun da bence kıymeti zevki olmaz. Önemli olan aciz insanları değil donanımlı insanları etkilemek. O da biraz zeka işi 🙂🙂
Değildir hayat sadece seksapalite üstünden idame ettirelecek kadar basit bir oyun değil geçtim idare edeceğini düşünen varsa sonunun hüsran olacağıda aşikardır. Örnekleri ile mevcut aslında bu durum sadece seksiliğine güvenen ve karakter yoksunu nice insanı medya denen canavar çiğnemiş tükürmüştür
Merhaba, Genel olarak evet ancak herkes bir değil. Seksi bir kadından etkilensem bile beni elde edemez! Gerçi beni hiç kimse elde edemez çünkü ben elde cepte olacak kadar boş değilim ve hiç kimseyi de elde edecek değilim. Elde etmek hoş bir tabir değildir. Elde etmek ve olmak istemem ve olmam! 😅
Zeki olmadıktan sonra elde etse de elinde tutamaz, kaybeder. Bazı şeyleri elde etmek kolay elinde tutmak zordur. Tıpkı para gibi. İdare ve yönetim seksilikle değil zekâyla oluyor.
Basit kadın avuntusu... Zanneder ki elde edemeyeceği şey yok, dünya onun etrafında dönüyor. Ta ki karşı taraf istediğini alana kadar... Memeleriyle bir yerlere gelenlere kıçımla gülüyorum
Yapmayın yahu, seksi bir kadına erkeklerden çok kadınların dibinin düştüğüne kendim bir çok kes şahit oldum. O kadında ki özgüvenin ne olduğunu bir insan olarak bilmemek aptallık olur. Şuradaki kadınların yorumlarına bakıyorum da sanki başka bir gezeden yazıyorlar gibi. Şaşkınlık içindeyim.
@Apoliteist Dibinin düşmesi ayrı bir durum, kaldı ki ben farklı bir şey söylemedim ama seksi kadın olgusu her şeyi elde edebilecek güce sahibim egosu ile bakıyorsa hayatta alacağı şey sadece üçün biridir. Kimisine göre hayatta "Göt, göbek, göğüsten" kıymetli şeyler de var.
Ne diye soracak olsam, inanıyorum ki zeka diyeceksin. Şayet zeka ise eğer ve kadınların hepsi bunun farkında ise kapitalizimin lokomotifi durumundaki kozmetik alemine nasıl bir açıklık getireceksin acaba? Cevap vermek zorunda değilsin.
@Apoliteist Kapitalistler canım mı oluyor? Ayrıca ben her seyi yapabilirim demek için sadece 3 G nin güzel olmasına gerek yok. Şayet böyle olsaydı durum Manukyan' ın beden işçileri Merkel'in yerinde olurdu
Geri*zekalı olacaktı o. Göte, göbeğe, aır bagleri gözümüze sokan dişiye sansür uygulamayan KS nin Ger*izekalı kelimesine uyguladığı sansür ayrı bit ironi konusu
Seksi bir kadın maddi yönden herşeyi elde edebilir belki sevgilisi parası iyi bir makam sahibi de olabilir, ama gerçek sevgi için değil seks için kullanılır ve gerçek sevgiyi belkide hiç bir zaman bilemez.
Seksi bir kadın birşey elde etmek için yürüyorsa buna av denir. Her avcı kısa süreli kazanır. Ama bazen elde ettim derken elde edilme tehlikesi de vardır.
Hadi canım. Meze olmaktan hoşlanıyorsa ne diyeceksin peki? Yani Akıllı olupta sadece hedonistçe duygular barındıramaz mı ve sırf böyle diye bu onu aptal mı yapar?
Boş muhabbet. Kadının seksiliği karakter olmayınca seven adam için boştur. Vur geç olanlar için haklısın. Ama her şey yatak değil. Olgunlaşma da bir şeyler yaşamadan olmuyor. Hayat tabisi bir zar değil. Karakter diyorum seksiliik onda güzel duruyor
Buradaki bütün yorumların en realitesi ve bir kadın gibi düşünerek yazanı sensin galiba. Diğerleri zeka demişte demiş ama bu kozmetik şirketlerinin kimlerden para kazandığını unutmuşlar galiba. Tebrik ediyorum. Teh yazşına yorumu yaptıktan sonra gördüm neyse. İnşallah büyüdüğünde fikrin değişip ya da çirkinleşmezsin.
Geceleri uyumadığını hesaba katarsak yeterince büyümüş oluyorsun, benden de büyük. Ama bundan sonra uyumalısın ki çabukcaçık yaşlanmayasın. Özgüvenin yanında biraz cıngarlıkta var sende gibi.
Yok ya ben kendimce öyle düşünmüyorum evet elde edebilirsin ama güzellikte göreceli belki bazısı çekici bulacak bazısı da çekici değilsin diyecek çünkü her erkeğin kadın modeli farklı
Seksi bir kadın Her şeyi Elde edecek güce Sahip değildir Sadece istek ve arzularının yerine getirmekde profesyonel dirler ancak gerçek Aşkı bulduklarında onlarda değişirler ve kendilerinde kusur mu var anlayışına sahip olmaya başlarlar
En İyi Cevaplar