Fiziksel duygusal her bakımdan güçsüzüz bence. Bunu kabullenmek varken neden kadınları güçlü yapma çabasındalar?
Felsefik sorular
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Fiziksel duygusal her bakımdan güçsüzüz bence. Bunu kabullenmek varken neden kadınları güçlü yapma çabasındalar?
Felsefik sorular
Güzel yere değinmişsin. birtakım algılar döndürüyorlar. Herkes aynı tür eğimde olamaz, olmak zorundada değil. Erkeklerinde çoğu duygusal olarak güçsüz ama bundan dolayı asla problem etmiyor. Şunu unutmayın. Kadının erkek gibi olmaya çalışması ve erkeğin kadın gibi olmaya çalışması en itici ve kendine küfür etmek gibi birşeydir. Spor iyidir güzeldir ama niyetin nedir o önemli. Kendini güçlendirmekle kendine küfür etmek arasında 2 farklı yol var. Taklit gibidir ve sahte olursun karşı cinsi taklit edersen. Kadının gücü dygusal ama bazı kas grubları erkeklerden daha güçlü. Özel bölgenin etrafındaki kas grubu erkekletin özelinden güçlüdür. İspat doğum ama bu böyle diye erkeklere karşı sanki kendi marifetiymiş gibi övünmeside yanlış. Allahın kadınlara verdiği bir nimettir bu. Erkeklerde de başka türde nimetlendirilmiştir. Özetle cinsiyetler arası çatışmak, rakipcilik, savaşmak asla ve asla doğru değil. Bu tarz şeyler dertsiz insanların boş işleridir. Hiçbir şey kazanamaz çokca şey kaybeder bu tarz insanlar. Çatıştıkça dost kaybedersin, çatıştıkça kibirli görünürsün, çatıştıkça kalp kırarsın, çatıştıkça beddua alırsın, çatıştıkça önyargıların artar.
kadınları erilleştirdiler, erkekleri de feminen yaptilar. Tek cinsiyet politikası. Kadınlara güçsüz olmak utanç kaynağı gibi lanse edildi. Halbuki erkeğin merhametini celbeden kadinin güçsüzlüğüdür.
Teşekkürler yorum için. Farklı fikirleri çok severim
Böyle şeyler okumak duymak bana iğrenç geliyor açıkçası fiziksel olarak erkekler genel olarak daha güçlü evet ancak iki cinsiyetin de öne çıkan yönleri var mesele zaten güçlü yonlerimizle birbirimizin eksiklerini kapatmak
Haklısın ama kadınlar sanki desteklenmeye korunmaya güce her zaman daha muhtaç gibi. Bu kötü bir şey değil, Allah böyle yarattiysa vardır bir hikmeti. Ben böyle de mutluyum !
Bu kadınların yaradılışı ile alakalı değil ki mesela yerdeki ağırlığı kaldırmayıp veya yüksəkdə bir rafa ulaşamayıp yardım istiyorsam yaradılış okey ama gece dershaneden geç çıktım diye korkudan acaba başıma bir iş gelecek mi diye götüm titreye titreye eve gitmeye çalışıyorsam bu benim acizliğimden mi yoksa yaratılıştan mı toplumun iğrenciliği başka bir şey değil
Tabiki toplumdaki şerefsiz erkeklerin gücünü yanlış kullanması. Hemfikirim.
Cevap
4Cevap
Kadının gücü kendini bilip kötülüklere göğüs germekle olur bana göre
Teşekkürler
, güzel yorum
Rica ederim
Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye lâyıksın. ;))
Kimin omuzları üzerinde peki?
Sg mal abazaları bunu bile abazalıga bagladınız
Bu slogan degil Atatürkün sözü
orada mecaz anlam var yani yükseklerde olmaya layıksın diyor
"orada mecaz anlam var yani yükseklerde olmaya layıksın diyor"
Bu cevabı bekliyordum teşekkür ederim
Birtakım feminist saçmalıkları. Maskülen karakter özellikleri erkeklere itici geliyor haberiniz olsun.
Yine de kendi parasını kazanan, kendine yetebilen tüm insanlar doyuma ulaşır.
Evet bence kadınlar erkeklerden daha güçlü... Eğer güçlü olmasak şu anda ülkede kadın kalmazdı erkekler de kim bilir ne halde olurlardı
Doğru. Kadın gücünü erkekden alır o yüzden güçlü erkek ararlar
İlginç bir bakış açısı
Anlamadım kızlar kötü yorum yapıyor 😃 güçsüzüz bunu önce sindirmemiz gerekir. Sonra da hee güçlü olmak için elimizden geleni yaparız. Ama turkiyede kadınlar genelde güçlü olmak istemiyor
Kadınlar oturdukları yerden güçlüyüz diye bir tavır takınmıyor mu sanki, bilemedim.
Haklısın biraz
Güçlüyüz tabi aq kaşmeri
duygusal acidan erkeklerden daha gucluyuz
Öyle mi, bunu bilmiyordum
Var tabi ki de
Utanç kaynağısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?