Sizce bir kadının gücü erkeğe yeter mi?

Videoda kadın, turuncu tişörtlü adamı dövmekten beter etti izleyin görün. Demek ki nadiren de olsa erkeğe gücü yeten kadınlar olabiliyormuş. Bence biz spor yapsak, ağırlık çalışsak erkekler kadar güçlü olabiliriz.

Eskiden teknoloji ve mekanik aletler, makinalar pek gelişmediği için kuvvet gerektiren işlerde iş gücü olarak erkeklere ihtiyaç duyuluyordu. Örnek veriyorum gunumuzde inşaat işini şantiye makineleri yaparken önceden bu makineler olmadığı için erkeklerin kas gücüne ihtiyaç duyuluyordu. O yuzden eskiden erkeklerin kasları daha gucluydu. Günümüzde ise erkek iş gücünün yerini makinaların almasının yanısıra artık erkeklerin neredeyse hiçbiri spor yapmıyor tüm vakitlerini bilgisayar oyunları oynayarak geçiriyorlar o yüzden 2000 neslinin erkekleri 1800-1900 neslindeki erkeklere göre daha gucsuz. Kadınlar ise tam tersi, eskiden kapıya çıkmak için eşlerinden izin isterken gunumuzde daha özgür bir hayat sürüyorlar, artık erkeklerin yaptıkları her işi biz de yapıyoruz. Yuzuculere bakın, erkek yuzucuden çok kadın yuzucu var. Kısaca bence yıllar geçtikçe erkeklerin kas gücü biz kadınların kas gücüne yaklaşıyor. Atıyorum eskiden bizim 3-4 katımız kadar güçlülerken şimdi 2 katımız kadar güçlüler. Bence 1 asır sonra tamamen eşit güçte oluruz diye tahmin ediyorum

Bence eşlerinden şiddet gören kadınlar, ne de olsa erkektir gücüm yetmez deyip karşı koymuyorlar. Kendilerine güvenip tüm gücüyle vursalar kendilerini savunabilecekler belki de. Yanılıyor muyum?
Evet yeter
Hayır yetmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Görüşünüzü yorumlarda belirtin lütfen..
Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Sizce bir kadının gücü erkeğe yeter mi?

E hani vitrinde felan değil?
Sizce bir kadının gücü erkeğe yeter mi?