Erkeklerin en çok fiziğe baktığını bilmeyen yoktur artık sanırım :D E malum kadınlar da kısa boylu erkekleri ciddiye alamıyor. Hangisini daha şanssız buluyorsunuz?
Fiziği güzel olmayan kızlar mı daha şanssız, kısa boylu erkekler mi?
Benim boyum 181. Voleybolcuyum. Yani profosyonel degilim ama kucuklukten beri aktif olarak voleybolla ilgileniyorum. Tabi sporun yanında ailemin geni de etkili. Simdi benim yanima benden kısa erkek olmaz. Kadın uzun, erkek kısa ciftleri görünüş açısından begenmiyorum. Hos durmuyor. Beni 190 dan asagi erkek kurtarmaz😊 ki malesef topuklu falanda giyemiyorum. Benim acimdan kisa boylu erkekler daha şanssız. Kız yine topuklula falan aradaki boy farkını az da olsa kapatabiliyor. Ama erkegin boyle bir şansı yok.
@Külyutmaz22 hacı hayatım boyunca hep dalga geçtiler. Sen yapma bari. Ne yapayım bu saatten sonra kisaltacak halim yok. Kızda cok uzun boy iyi durmuyor. Bende sıkıntı çekiyorum. Herkes bakıyor, pantolon deniyorsun kapri gibi oluyor. Yaradan bu boyu uygun görmüş yapacak bir sey yok
Kadın olsun erkek olsun, Güzelin de çirkinin de uzunun da kısanın da farklı farklı dertleri oluyor. İnsanın derdi nerdeyse dünyası da oranın etrafında dönüyor. Fakat her halükarda kadın olmak, erkek olmaktan bir tık daha zor gibi. Siz boşverin zorluğunu , kolaylığını yaşayın Mesela kısa erkekler daha sempatik olur, çirkin kızlar daha az takip edildiği için daha özgur ve daha rahat olur. .
Ikisinin de çözümü var bence. Benim 165 arkadaşım vardı çocuğun sürekli kız arkadaşı vardı. Kısa boylu olduğu için kolay kas yapıyordu ve olgun bir fiziği vardı geniş sırt iri kollar felan. Kısalarında öyle bir avantajı var muhabbeti de iyiyse oluyor. Fiziği kötü kadınsa biraz dikkat edip spor yaparsa iyi bir fiziği olabilir. Yani ikisininde çözümü var. Dert etmeye lüzum yok😊
Kisa boylular ya birde erkekse bu kısa boylusu neresinden tutmaya çalışsam elinde kalır hadi kadin kisa olsa sorun yok ele avuca gelir dersin ama erkekte bu çok büyük şansızlık Allah yardımcıları olsun.. Ama her kör saticinın topal alıcısı vardir demişler😜😂😂
Yorumlara bakıyorum da insanlar ne kadar acımasız olmuş. Bir kadın fiziği kötü olsa bakımıyla ilgi çekebilir kişiliğiyle ilgi çekebilir. Erkek kısa boylu olup yakışıklı olabilir dürüst olabilir. İnsanlara dış görünüşe bakarak yaklaşmak çok üzücü. Herkesin insancıl olması lazım. Yüzü güzele 40 günde doyarsın gönlü güzele 40 yılda doyamazsın.
Devedede boy var kısa boylu erkekler şanssız manssz değil. Önemli olan karakter... şanssız diyen kızların çoğu da 150 awq kızlar kendi boyuna bakmaz bide kısa boylu erkekler der s.. i.. e
Fizik bir yere kadar hersey ne fızıkte nede guzel olmakta ,, onemli olan sırın olabılmek mutevazı olabılmek hos gorulu olabılmek, Derlerya ne kıyafetler gorum ıcınde ınsan yok ne ınsanlar gordum ustunde kıyafet yok buda benım derlemem olsun :) onemlı olan hos sohbet tatlı soz ve temiz olsun...
İkisi de şanssız değildir. Fiziği berbat bir kızın trilyonluk adamla evlendiğine de şahit oldun, kısa boylu erkeğin bir doçentle evlendiğine de. Beyin bedava, kullanıldığı taktirde :D
Bence kısa boylu erkekler daha şanssız. Yani fiziği güzel olmasa da erkekler kızlara bakacak başka açılar da buluyorlar. Ama kısa boylu erkekler ne bileyim bence daha şanssız gibi..
Kısa boylu erkek şanssız. 😔😔 Kadının boyunu düzeltmesi için topuklu ayakkabı çizme v giyme şansı var. Fiziği güzel değilse çeşitli gizleme yöntemleri kullanabilir. Yüzü içinde artık yüzyılın en gelişmiş makyaj hileleri var.😀😀
Kısa boylu erkekler bence. Sonuçta kızlar bir şekilde o fiziği kapatabilir veya estetik vs ile düzeltebilir ama boyu kısa erkeklerin böyle bir şansı yok. Hadi doktorlar makineler falan deneseler bile en fazla 2-3 cm. Yazık lan. Üzüldüm.
Fizik bence sporla düzeltilebilir. Ama boy sporla uzatılamaz boy uzatma ameliyatınında riskleri vardır. O yüzden kısa boylu erkekler daha şanssızdır.🤷♀️
Psikoloji mi bozdunuz boyun amkkk koyayım para olsun maria sharopova duzeltirim bak ali ağaoğluna 23 yaşındaki kiza yetiyor neymiş boy önemli değil işlevi önemli
uzun boylu erkek ve fiziği güzel kız şanslı oluyor bu mantığa göre. bence şans bizim bedenimizle alakali değil karşımıza çıkan insanla alakalı. süpriz yumurta misali içinden ne çıkıyor bilemiyoruz
Kısa boylu biri olarak çok fazla şansızlık yaşamadım. Şansızım diyen varsa kezoların onları eziklemesine fırsat vermesin.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
erkekler kesinlikle 1.55 1.58 kızlarin yaninda çok gördüm 1.80 lik adamlar ama 1.65 lik adamların 1.55 kız bulmaları bile zor kızlar boya daha çok önem veriyor
@ShortMen ahahahhah sen öyle san be. Şansız değilim 24 yaşındayım hiç sıkıntı yaşamadım hep 170 üstü erkekler beğendi beni sevgililerim 175 178 falandı, 😂 Yani nesi fazla 170in alla alla 180 sevgilim oluyo tanışmak isteyenler hoşlananlar hep uzun.
Bence kısa boylu erkekler🤔 siz ne düşünüyorsunuz? Yani en azından kendine kestirdiği kızdan kısa olması sıkıntı..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
1.84 erkek olarak yazıyorum: ikisi de şanssız değil. En şanssız olanlar boy/pos/güzellik olsa mal olanlar. Çünkü mallığın bir çözümü yok. Ülkedeki kızların boy ortalaması 1.55 olduğu için kısa erkeklerin çok da büyük sorunu yok.
Boy Allah vergisi ama fiziği şekillendirmek insanın kendi elinde 🤔
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
fotoğraftaki adama bakın, boyu uzun olduğu için ayağına uygun terlik bile bulamamış fırlamış ayağı. o kadar uzun olmak da iyi mi sizce? ayağına uygun ayakkabı bile bulamıyorsun
Bugüne kadar benden uzun bütün erkeklerin arasında duruşumla, fikirlerimle, hareketlerimle ve eylemlerimle hepsinden çok dikkat çekmişimdir. Şahsi görüşüm, herkese nasip olmayan zeki, efendi ve kariyer adamı olmak ekserisinden daha önemlidir.
En İyi Cevaplar