Hadi kızlar yalan söylemeyin bence o şansı vermezsiniz :d

Hadi kızlar yalan söylemeyin bence o şansı vermezsiniz :d

Benim gözlememe göre vermezler.. elbette her kadın aynı değildir ama çoğu kadın kendinden uzun erkeği istemek bir yana. belirli bir boy aralığında olmazsa bile kabul etmiyor erkeği ya da sevmiyorlar..
ama bence aşk da boyun ya da tipin önemli olmamalı insan sevdimi sever kalpten. ve onu yalnız bırakmaz
Aynen öyle geneli vermiyor zaten veririm diyene de pek inanmam ama illa veren vardır o şansı
Bence de ama düşük ihtimal
Verebilirim. Benden kısa sevgilimde olmuştu herkes ister kendinden uzun boylu bir erkekle sevgili olmak bunun içinde bende dahilim ama bazı duygular insanı ele verince.. bilemiyorum benim açımdan böyle oluyor yani.
Bence bir erkeğin buyu her zaman bir kadından en fazla 10 santim uzun olmalıdır. Kendimden kısa biriyle birlikte olmak istemem açıkçası.
Fazla dikkat etmem önemli olan aradaki uyum. Gerçek sevgi olduktan sonra boy, kilo, fiziğin önemli değil benim için
Cevap
16Cevap
sağ taraftaki kadının mimiklerine ve el tutuşuna bir bakın
yüzündeki alaycı gülüşe ve el tutuşundaki çocuksu tutuşa dikkat edin
ama adamın bundan haberi yok ciddi ve son derece güzel poz vermeye çalışmış
adamın yerine ben utandım be :D :D
Sebebini bilmiyorum ama bu bende de var uzun olması daha hoş tabi ki. Yine de kısa olmasına rağmen sevgili yapan kişiler görmüştüm çünkü bütün mesele öz güven
Vermem açıkçası çünkü zaten 163 üm. Hem bence bi erkeğin kadından uzun olması daha hoş duruyor. Aynı boyda olabilirler o da bi opsiyon ama kısa olmasını istemem.
Elbette erkekte dediğin en az 170 olmalı
Ben vermem ya 1,55 de kıs erkege ama benden uzun olsun yeter cok uzun da istemem yani yakişmaz 170 ,180 arası okey.
Evet👍
Bence şans verenler var örneklerde Görüyorum
Ben vermem. Benden kısası ergenliğe girmemiş erkektir 😄😅
Vermem zaten boyum 160 bi zahmet benden uzun olsun 😂😂
Yok yalan söylemiyorum vermem 😅
Zaten boyum uzun değil benden kısa olmasın lütfen 😌
Erkekler için bir söz var o geliyor aklıma hep o yüzden evet 😅😅
Linc yemeden susuyorum 😅
Kızlar at gibi erkekleri sever
Hayırss cunku cok komik gozukur ama benimle aynı boydaysa ya da 1,2 cm uzunsa evet
Onların kafaları güzel bence, aramda 20 cm olan arkadasımın yanında cüce gibiydim cok kotu bir goruntu. 150 olanlarda uzun istemesin bir zahmet cüceler kapıyor uzunları
Onlar anlamaz 😂
Hzndjdnddj ben erkek olsam o kadar kısaya bakmam benım boynum agrır
Senın kac
. ddd
Benden kısa biri gözüme hoş gelmez. Boyu boyuma denk olmalı, benim için önemli bir kriter bu.
Hayır hayallerindeki profil her şeyin en iyisi ama onda sadece bir güzellik var
kizlarin geneli uzun ve kalipli erkeklerden hoslanir korunma icgudusunden dolayi
Kız milleti bu sağı solu belli olmaz.
Geneli uzun boylu erkek sever
İnanılmaz bir durumdur bro 😂
170 i kurtarsın. Diyeceklerim bu kadar jznxxnjd
Erkekler de topuklu ayakkabı giysin.
dürüstçe söylüyorum maalesef.
Olabilir yani tercih meselesi sonuçta :)
Bir şeyler hissetmem degil bu arada, gönül bu. Ama devam ettiremezdim , zamanında buna benzer bir şey deneyimledim :)
Veren verir
Kızlar sans vermez erkekler alır
164 üm 160 A kadar okeyim sonrası yok
Yok verebilemeyiz.
vermiyorlar
şans veren baya insan var yahuu
Alki olan vermez
Verir.. Ama şansı değil
Vermez
Maç 90 dakika.
Verirdim
Veyiy