Beyler eğer 1.80 altıysanız kızlardan umudu kesin. Hiçbir kız kısa boylu erkekle sevgili olmaz hatta erkek olarak bile görmez. Kısa erkekle en fazla kanka olurlar 1.90 sevgililerini anlatırlar.

Beyler eğer 1.80 altıysanız kızlardan umudu kesin. Hiçbir kız kısa boylu erkekle sevgili olmaz hatta erkek olarak bile görmez. Kısa erkekle en fazla kanka olurlar 1.90 sevgililerini anlatırlar.

Var neden olmasın ki insan olduktan sonra emin ol her zaman şansı var şahsen ben hiçbir zaman boya takılan bir insan olmadım ben de kısa birinden bile etkilendim zamanlar oldu ki benden çok aşırı uzun olan bir erkeği istemem benim boyum 1.75 karşıdaki erkek mümkünse 1.83’ten uzun olmasın.
Şöyle benim yakın bir kız arkadaşım vardı kız 175 falan sevgiliside en fazla 165 falandı erkek. Gerçekten tuhaf duruyorlardı yani baya boy farkı vardı ve kimse yakıştırmıyordu ama kız erkeği seviyordu sonra ayrıldılar ama sebebin bu olduğunu sanmıyorum.
Kısaca tabiki sevgilin olur ama kişiye göre değişir. Ama şu var eğer fiziksel olarak kendine güvenmiyorsan başka şeyler kat kendine mesela oku kültür seviyeni geliştir , veya kazancını arttırabiliyorsan arttır. Çünkü artık sadece iyi biri olmak maalesef yetmiyor , fizikse çekim , maddiyat , kültür vs gibi şeylerde giriyor araya.
Kız 1.50 olsaydı da kimse yakıştırmayacaktı. Kızdan uzun olmak yetmiyor illa 1.80 üstü olmak lazım 1.50 kız 1.75 erkeği kabul etmiyor
Bizim ülkemizde kızlar genelde kısa boylu oluyor ona rağmen bazılarında uzun erkek takıntısı var oysa onların yanına da cok uzun erkek olduğunda Edi ile Büdü gibi duruyorlar. Herkes dengine gitse sorun kalmayacak mesela ben 170 boyunda olduğum için topuklu giyme payını da eklersek 185 ve üzeri kendime uygun buluyorum. 160 civarı falan olsaydım daha kısa boylu olanları da isteyebilirdim. Tercih meselesi kısa erkeklerin de kendine göre bir alıcısı olur elbet
1.60 olsan da uzun isteyecektin ve olur elbet diye de bir şey yok kendin de diyorsun kızlar kısa da olsa uzun istiyor diye olur elbet demek aşırı mantıksız bir laftı
Boyum 1.83 . 1.57 kızla da çıkmışlığım var. Önemli olan kalbinin boyu. Uzun boylu bir kızda eğer canı isterse kısa boylu erkekle flört edebilir sonuçta. Eğer boy takıntısı yoksa tabii ki..
Soru kısa kızlarla alakalı değilki ben erkekler için sordum. Erkekler zaten boya bakmıyor ama tüm kızlar uzun boylu erkek istiyor.
Evet biliyorum. Ama bazı kızlara bakıyorum da hiç öyle boy takıntıları yok. Tabii ki hepsi değil..
O bazı dediğin kızların %1 i bile değil kısa erkeklerin hangi birine yetecekler kaldı ki o boy takıntısı olmayan (!) kızların da nedense her sevgilisi uzun boylu oluyor
👍
Cevap
32Cevap
Türkiye de yok maalesef. 155 kızlar bile 190 erkek istediği için.
Emin ol tüm dünyada aynı
Her insan dışarıdan sevgilisiyle uyumlu gözükmek ister ve bunda absürt bir şey yok.
Amaaa karşısındaki sırf 180, 190 değil diye iletişimi kesen, kanka olarak gören kızlar Berkecan dudaklarım küçük, belim ince değil diye beni sevmiyor diyerek ağlamaya mahkumdur.
Önemli olan insanın kendini ne şekilde geliştirdiğidir. Sadece dış görünüşle olmuyor bu işler. Oturup karşılıklı iki muhabbet edemedikten sonra ne anlamı var ilişkinin.
Nargile içip, arabalı story atmaktan başka hiçbir halt bilmeyen 190 erkek< Seni her zaman seven, destekleyen, bilgi birikimi yüksek 170 erkek
Yorumda acayip kendinle çelişmissin
Artı tek dış görünüşle olmuyor eve ama dış görünüş olmadan da olmuyor hiçbir kız kendi 1.40 olsa dahi 1.80 altı erkeği istemiyor yanına yakiştirmıyor
Kendimle çeliştiğimi düşünmüyorum. Sadece sana kendimi net anlatamamışımdır.
Çok yanlış bir genelleme yapıyorsun ama ne desem kendini haklı çıkaracaksın.
Ben boyu birbirine yakın ya da erkeğin kadından kısa olduğu ilişkilere örnek vericem sen de tam tersine örnekler vereceksin🤐 müneccim miyim neyim aaa
O verdiğin örnekler ünlülerin göstermelik sözde birliktelikleri (!) olurken benim gösterdiklerim günlük hayatta görülen gerçek ilişkiler olur. Ayrıca hem insan yanına yakışanı ister diyip hem de tek dışla olmuyor demek bir çelişkidir siz kızlar yaninıza uzun boylu erkekleri yakıştırırsınız sizin boyunuz kaç olursa olsun. Senin de 1.80 altı sevgilin olmamıştır ama maksat erdem sinyali olsun diye bu yorumu yaptın.
Tamam o zaman sana bizim karşı komşuyu örnek göstereyim tanırsın nasıl olsa ahsjs ünlülerden örnek vericem tabi kimden örnek vereyim başka.
İnsanlar yanlarına yakışsın ister ama bu tek kriter değildir diyorum. Nasıl ki sen çöp toplayan kadına gidip merhaba tanışabilir miyiz sizden çok hoşlandım demiyorsan kızların bir çoğunda da böyle bir kriter var maalesef. Hepimiz önce dışını beğendiği kişinin içini merak ediyor. Ben de bunun yanlış olduğunu savunuyorum neye karşı çıkıyorsun ki
Ünlülerden başka örnek vermemen beni haklı çıkardı artı her kadın partner bulurken erkek sırf 1.80 altı diye ömür boyu yalniz kalıyor cöp toplayan kadın örnegin boş olmuş onun da eşi var cünkü ama kısa erkeğin (2000 ve uzeri doğumluların) sevgilisi yok.
Madem sen bunu yanlış buluyorsun o zaman sen çık kisa boylu bir erkekle lafla peynir gemisi yürumez
Karşı komşumuzdan örnek verdim 🙄 apartman yöneticimizden de örnek verebilirim. İkisi de karılarından gayet kısalar.
Kedi mi sahipleniyoruz tövbe estağfurullah. Aynı zamanda beni tanıyan herkes boy, kilo gibi krakerlerim olmadığını bilir. Şimdi sana kendimi mi anlatayım.
Sana gayet açık şekilde görüşümü paylaşıyorum ama kendini haklı çıkartmak için yarışıyormuş gibi davranıyorsun üzgünüm söyleyecek başka bir şeyim kalmadı.
Haklısın kadınlar hep 180+ erkeklere bakıyorlar 180 den aşağı erkeği ancak annesi sever. Oldu mu?
Karşı komşunuz eski nesildendir onların zamanında boy bu kadar önemli değildi ama günümüzde kadınlar hep 180+ erkeklere bakıyorlar 180 den aşağı erkeği ancak annesi sever.
Nerden biliyorsun eski nesilden olduklarını Allah'ım yarabbim
@BirAnanasAldirdim karşı komşu diyorsun yönetici diyorsun eşleri diyorsun bunlar en kötü 30 35 vardır
Sana kaç lazım?
20 25 yaş arası çünkü ben de o aralıktayım haliyle kendi yaşımda olan kişilere bakarım.
1.70 bile olmayan ben sad 😂
Boyu yere yakın olandan kork korkuyorlar kardeşim sizden 🍉 karpuz topu gibi fırlatılmak hoşlarına gidiyor.
Ezik, sünepe, kadınlarla iletişim kurmayı beceremeyen, özgüvensiz biri olduktan sonra boyun 1.90 olsa neye yarar.
1.70 boyla kadınlardan yana hiç sıkıntı yaşamadım.
Boy üzerinden egosunu tatmin etmeye çalışan kezolarada anladıkları dilden cevabını verip özgüvenlerini yerle bir edip g.. tlerini indirdim.
Alfalık boyla alakalı değil karakterle alakalı.
Soruya görüş atan kızların %90 ı beni haklı çıkardı kendini kandırma hiçbir kız 1.70 erkeği alfa olarak görmez kaldıki alfalık diye de bir şey yok. Yakışıklılık ve uzun boy var
Sen en ufak birşeyde özgüveni yerle bir olan kezoların görüşüne mi bakıyorsun? Sen bu eziklikle daha çok kezonun g.. tünü kaldırırsın.
Dostum ilişkiyi kızlarla kuracam tabi ki onların görüşüne bakacam
Parası varsa 150 erkek bile istediği kadınla takılır. Kadınlar ağzından düşürmediği yok 180 altı erkekle olmaz, yok benden küçük erkekle olmaz lafları "ama benim param var" lafını duyduktan sonra kriter olmaktan çıkıyor.
Kendini kandırma dostum onlar eskidendi artık eskortlar bile tipe bakıyor. Ayrıca paraya gelen kadınla düzgün ilişki olmaz senden etkilenmez altında ölü gibi yatar eskorta git daha iyi onun yerine.
Benim boy takıntım yok, 175 sevgilimde oldu 190da. Ama 175 olanla daha mutluydum çünkü istediğim gibi yanağını öpebiliyordum 190lıklarla olmuyor. Habire aşkım eğilsene öpeyim demek sinir bozucu. 🙄
yok valla ben kısa sevmiyorum erkek dediğin benim boyumdan 20 santim uzun olcak
1.60 veye 1.70 sin galiba 1.50 olsan 30 santim derdin
hayır benim boyum 1.54
1.74 erkekle olur musun peki
olabilir
Bu hiç doğru değil. Bugüne kadar sanırım hep 180 altı sevgilim oldu. Zaten yanımda mezura taşımıyorum yani, birinden hoşlanınca dur senin boyunu ölçücem ya da boyun kaç demiyorum. Sadece görüyorum ve beğeniyorum yanıma yakıştırıyorum.
Abartıyorsunuz ya elbette şansı var. Çevremde çok kız var önemli olan o hisleri verebilmek, değer vermek. Kendimin de geçmişte benle aynı boyda olan biriyle sevgili olmuşluğum var ve benim boyum 160 söyleyeceklerim bu kadar teşekkürler...
Cok yanılıyorsun , bilakis kızlar kısa boylu erkek isterler hatta kendilerinden bir tık kısa olmasını isterler.
Ben 1.90 nım hic bir etkisini görmedim su ana kadar
Knk paralel evrende mi yaşıyorsun bunu kızlara de gülerler ne alaka derler
Takmışsınız bi boy, bi güzellik/yakışıklılık. Sizi güzelliğiniz için sevecek bi insanı seviyorsanız sizde onu güzelliği için sevmişsinizdir. Zira iç güzellik arasanız sizi kısa boyunuzdan red edecek kadınlara değil, sizi samimi bir şekilde sevecek kadınlara aşık olurdunuz. her şey tercih meselesi. Kendi tercihlerinizin sonuçları için yakınmaktan bıkmadınız mı?
Ya sanki boy takıntlılı olmayan kadın var da biz gitmiyor her kadın uzun boya takık kısa erkek istemiyor biz ne yapalım
Yorumumu bi 5 kere daha okursan belki anlatmak istediğimi anlarsın aga
Zira iç güzellik arasanız sizi kısa boyunuzdan red edecek kadınlara değil, sizi samimi bir şekilde sevecek kadınlara aşık olurdunuz böyle kadın vardı da biz mi yok dedik? Sen de 1.80 altı erkeği red edersin gelmiş erdem sinyali yapıyorsun
:D aşık olduğum değil de, hoşlandığım bir arkadaşım var, bana sinyal verse şansımı deneyeceğim kadar iyi birisi, benim boy 174, o 170 :D aşkı yanlış insanlarda arıyorsun
Kendim çok mükemmel olduğum veya erdemli olduğum için demiyorum, sende yazdığım şeyin doğru olduğunu azıcık mantığın varsa anlarsın
İyi bir erdem sinyalcisinin de hiç inandırıcı değil 1.70 erkekle sadece arkadaş olursunuz gider 1.90 sevgilinizi anlatırsınız sanki hemcinsiniz gibi
Var hatta çok şanslılar genelde uzun boylu güzel kadınlarla takılırlar çünkü böyle canlılarda aşırı özgüven ve sempatiklik oöır boyunun kısalığını kapatmak için farklı özelliklerini öne çıkarırlar bu da kadınların daha çok hoşuna gider aslında o yüzden aslında şey gibi güzel kadınların yanında genelde çirkin adamlar olur kısa boylu adamların yanında da genelde uzun boylu kadınlar olur 😂
Gönül kimi severse aşk onda güzeldir. Önemli olan nokta sevmek seversen gözüne hiç bir şey görünmez zaten
Sizin gönül sadece 1.80 üstünü seviyor ama olay o
Genelleme yapmaya gerek yok benimle nerdeyse aynı boyda olan konuştuğum da oldu
Konuşmuşsun sevgili olmamamışsın o konuşma dediğin de friendzonedir zaten.
*olmamışsın
Sevgili olmadım çünkü anlaşamadık ama ilk ben etkilendim ve ilk yazan bendim
Bence alakasız bi soru kızların kafasında kurduğu bi düşünce bu tarlalarda bile gübre atınca her şey bikaç güne büyüyor bn çok uzun boylu herkesin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum yeni nesil ya uzun ya çok kısa ama kimse şunu demiyor 16 lık çocuk 26 gb görünüyo bunlar 30 unda da 40 gb olacaklar daha kötü bile olabilirler çoğunun erken yaşlanacağı düşğncesindeyim 😀neyse çok uzun olmuş 😀170 canıdır
Görsel olarak çok itici. Uzun boylu olması şart gibi.. en azından kadından az bi uzun olsun😅
Kadından uzun olmak da yetmiyor ki 1.50 kız 1.75 erkeği kabul etmiyor kısa erkek kızdan uzun olsa da istenmiyor.
bu yazıyı nerden kopyala yapıştır yaptın daha geçen gün aynısını yorumumun altına yazdı biri YouTube da
Kopyala yapıştır yapmadım kendim yazdım.
youtube da da yazıyosundur ozmn
Nerede gördün ki bu yazıyı
145 boyunda erkek gördüm bizzat tanıştım hayat doluydu dünyaya karamsar bakmıyordu.. kendimizle barıştık olmalıyız vesselam
1.45 erkek istediği kadar umutlu olsun hiçbir kadın onu istemeyecek 1.75 erkek olarak görülmüyor artık.
Kaldı ki sorunun konusu o değil kısa erkekler partner bulamaz mıydı
Kısa boylu erkeklerin hepsinin bekar olduğu falan mı kanıtlandı bilimsel olarak? Hayır. Tanıdığım kısa boylu birçok adam var bekar olmayan.
Sizin partnerler hep rustu sanırım :)
Ah ne güzel :)
Dışarısı bunu kanıtlıyor uzun boylu kız da kısa boylu kiz da hep uzun boylu erkeklerle oluyor ve kısa boylu erkek yalnız kaliyor
Bugün de kısa boylu erkekler için yakıyorum yok şansı burada böyle dediklerine bakma yanlarina gidince çaycı hüseyin gibi duruyorsun derler üzerler
Umudu vardır tabiki de kız kendinden kısa erkeği sevmez
Kızdan uzun olmak da yetmiyor ki 1.50 kız 1.75 erkeği kabul etmiyor
Ama ilk kriter boy olmadan geri kalana bakılmıyor
O sadece kadınlar için geçerli kadın nasıl biri olursa olsun onu isteyen çıkıyor ama erkek 1.80 altıysa ömür boyu yalnız kalıyor.
Bence herkes boyu kadar olan kişilerle beraber olmalı aksi takdirde kadın uzun olup erkeğin kısa olması bana çok itici geliyor ve asla benden kısa bir erkekle yan yana yürümek bile istemem
Utanırım yani kötü bir şey olduğunu biliyorum ama kişiye bunu söylemem ztn
Evet öyle de olmuyor ama kadın kendinden uzun da olsa 1.80 altıni kabul etmiyor örnek 1.50 kızlar
İşte bende bunu gereksiz ego olarak görüyorum yani 150 isen kusura bakma da boyuna Göre konuş sen 180 boy ile olmayı haketmiyorsun 170 isen 160'lık bir adama bakmayacağın gibi kendinden cm olarak uzunlara bakması saçma
Çok esmer isen beyaz tenli birinin sana bakmayacağı gibi
Ben bu 180 altı erkeklere bakmayan insanlara aşırı gıcık oluyorum
O kızlar istediklerini de buluyorlar sen de kısa olsan yine 1.80 altı istemem derdin.
Hayır benim öyle bir kriterim yok sevince boyu boyuma denk olsa yine yeter
Boyun kaçki
1700
1.80 üstü istemen boyuna göre normal ama 1.50 de olsan başka bir sebep bulup 1.80 altı kabul etmeyecektin.
Yok ya sanmıyorum
Emin ol öyle olurdun 1.50 olsan da bu sefer yok iki kısa insan olmuyor yok çocuğum kısa olur falan derdin uzun kız da kısa kiz da 1.80 altı erkegi istemez acı gerçek. Mesela bu sorudaki bir kız ben 1.55 im ben de 1.80 alti istemem dedi ve 1.70 olup 1.65 erkekle olan kızlar var dedi yani siz uzun kızlara pasladı kısa erkekleri.
Aman sonuçta uzun değil miyim erkek falan umrumda değil
nalaka olan var önemli olan tip boyu uzun olan ama tipi güzel olmayana da bakmam şahsen
Zengin kısa boylu erkekler, çok çirkin bile olsa muhakkak bir güzel tavlar.
Cokta uzun sevmem ama çokta yer cucesi erkek işe yaramaz gibime geliyor zaten yanıma yakışmaz erkek biraz iri kalipli olur
Meali 1.80 altı erkekler ölsün
bende uzun sevmem hem uzunlar yaşlanınca baston gibi olur
Şansı yok demeyelim. Görmüyorlar goremiyorlar kısa boylulari 🤣🤣🤣
Özgüven ile alakalı bir durum. Kısa boylu arkadaşlarım var çok flörtözler.
Atatürk’ü erkek olarak görmeyen kadın benden uzak olsun.
boyu 1.74
O adam 100 sene önce yaşadı farkındasın değil mi
Olsun
100 sene önceki boy ortalaması ile şimdiki bir değil haberin olsun artı atatürk mantıklı bir örnek de değil o kadın tavlama uzmanı değildi asker ve cumhurbaşkanıydı bu konuyla ilgisi yok.
Olabilir
Kısa kızlardan yana vardır neden olmasın ama uzun boylu kızın yanına da bir zahmet kısa boylu erkek olmasın
Kısa kızlar da uzun erkek istiyor değişen bir şey yok
bunlar istiyor ki her kız kısa erkeğe baksın yav kaçıncı sorusu takmış kafaya işi gücü kız kendini acındırıyor
@zİstilacıTürİnsan Ulan iki gün sevgilisiz kalsan kafayı yersin gelip boş yapiyorsun. Ben her kiz baksın demiyorum çarpıtma
@Mariysl her türden kız sevgili buluyor boş yapma
niye kafayı yiyim lan ben sen miyim amacınız belli sizin her kız baksın demiyorsan bakmıyorlar diye ağlama
@zİstilacıTürİnsan Hiçbir kız bakmıyor kısa erkek ömür boyu yalnız kalıyor mevzu o
ne alaka benim sevgilim 1.65 ama senin gibi ezikçe davransa olamazdı
Boy önemli arkadaşlar yanında uzun durmalı bir erkek ben uzun erkeklerden hoşlanırım ama gönül bu nereye kayacağı belli olmaz ki
Sizin gönül kısa erkeğe konmaz zaten artı kızdan uzun olmak da yetmiyor örnek 1.50 kız 1.75 erkeği kabul etmiyor illa 1.80 üstü olmak lazım
Tercihim benden uzun olsun yeter yani en azindan 10 cm olmalı arada, boyum 170.
Kadın ruhundan anlayan kadına değer veren nazik kibar ve centilmen biriyse olur
Benim anlamadığım 150 kızlar neden 180 istiyor hoş durmuyor yani 175le daha güzel olacak halbuki
Sende sırık ama özgüvensiz çirkin biri olmalısın ki.. uzun sırıkları ön plana çıkarmaya çalışıyorsun ama merak etme kızlar boya bakmıyor emin ol:D
170 altıysanız umudu kesin
1.85 -1.90 arası olmalı
Benim için boy önemli.
Rahatsız mısın? 1,75 boyum var ve ilişkilerimin sayısını unuttum.
yettiniz ama cidden.
Ne alaka dediklerim yalan mı hangi kız 1.70 erkeği kabul etmiş. Hemcinslerinin yorumlarina bak %90 ı ben uzun isterim şanslari yok demiş.
benim de tanıdığım tüm kızlar 170ten kendileri uzun ama 170 sevgilileri var, kendim de dahil buna. ne yapacağız?
sen kaliteli bir insan bulduktan sonra dış görünüşüne takılan kalitesiz insanları görmezsin, onlar da seni görmez. kaliteli insan kaliteliyi görür
Ufak at o dediklerini sokakta görmüyorum çiftlerin %99 unda erkekler 1.80 üstü
Kaliteli falan drğil olay her türlü kızda boy takıntısı var boy takıntım yok diyen kızlarım her sevgilisi 1.85 oluyor
yani doğruları duyunca at diyeceksen ne diyebilirim ki. tamam en haklı sensin, tüm kızlar dünyada bulabileceğin bütün kız cinsiyetine sahip insanlar boya takıntılı. asla bir kız bulamayacaksın senin yüzüne sadece tükürmek için bakacaklar. memnun oldun mu?
Evet erdem sinyali yapmaktansa dürüst olmak daha iyi.
burada dürüst olan benim ve kendini acınası hâle düşüren de sensin ama. sen bilirsin tabii :D
Peki keşke siz 1.70 üstü olup da 1.70 erkeklerle sevgili olan kızları sokakta da görebilsek
görürsün elbet
Kaç şehir değiştirdim hala görmedim şu an üniversitedeyim özel falan değil köklü bir devlet üniversitesi sadece uzun boyluları sevgilileri ile görüyorum kısa boyluların yanında hiç kız olmuyor
1,90 istemem.1,80+ olsun yeter
Baya azmış allah razı olsun :D
Dhdjfhdf
Şu görüntü hiç hoşuma gitmiyo
O görüntü niye geldi ben de anlamadım ben koymamıştım ama 1.80 altı erkek kızdan uzun olsa da istenmiyor 1.50 kızlar en az 1.80 diyor uzun kızlar haklı olarak istemez böyle olunca kısa erkeğe kız kalmıyor
Şansı vardır bu işler boya bakmıyor bence
Boy olmadan da olmuyor ama
Baska artisi olmadigi surece yoktur
Ben boya bakmiyorum onemli olan zenginlik
Neden olmasın
150 olan kızlarla şanslarını denesinler mümkünse
Bende kısayım neden olmasın ki
Kısa olup çapkın olan çok var
1.85 üstü olduğum halde yok umudumu çoktan kestim
Boyum 1.69 ve evliyim
1.85 altı bence erkek sayılmamalı
gayet de var
Çevrende var mı kısa erkekle sevgili olan kız ya da sen olur musun doğru söyle ama
Ben açıkçası tatlı buluyorum sjjsjs
Ama çekici bulmuyorsun sadece kanka olursun kısa erkekle
Değişiyor, sarışın veya kumralsa çekici geliyor
Sence olmuş mu? 😬
Ben kadınlar kendinden kısa erkekle cıksın demedim ki zaten o görseli de ben koymadım ama 1.50 olan kız da en az 1.80 istiyor
180 erkekler kisa kizlara bakiyor mu bakiyor? Bu durumda istemesi suç mu oluyor?
Ben de1.55im, sevgilim 185.
Bulabildigin surece her şeyi istemekte ozgursun sen de iste. :)
Ben kısa kızların uzun erkek istemesi suç demedim soruyu yanlış anlamışsın 1.80 altı erkekler partner bulamaz mı dedim ve evet bulamazlar bunun bir kanıtı sen ve sevgilin mesela.
Bulabilirler. Kiz 170 olup 165 erkekle birlikte olup evlenenler gordum. 🤷 Zevk meselesi
Avuntuya geçtin hemen neyse hadi öyle olsun.
Avuntu değil az da olsa varlar kendi gozumle gordum ama az var. Umut fakirin ekmeği yinede 😂
%1 anca vardır kısa erkeklerin hangi birine yetecekler kötü durum adamlar elinde olmayan şey yüzünden temel ihtiyacından mahrum kalacak denkleri olmasına rağmen
Eski cağlarda çogu erkek ureme firsati bile bulamiyormuş. Guclu erkekler birden fazla kadinla oluyormuş.
En azindan uzun zamandir tek eşlilik doye bir şey var ve eskiden olsa yuzune bakilmayacak cogu erkek bile evli. 😂😂😂😂 Yani şansin var yine
O dediklerin 1990 lar öncesinde kaldı şu an da o eski çağlara döndük zaten bir kadının istediği kadar kusuru olursa olsun yine de birini bulabiliyor ama erkek sırf 1.80 den kısa diye yalnız kalıyor bu arada o eski çağlarda üreme fırsatı bulamayan erkekler başka yollara başvuruyordu güzellikle olmazsa zorla diyordu. bunu da atlama istersen
Guclu erkegin korumasindaki kadini zorla yapamazsin. Dovuşmen gerekirdi. 😂
Ya abartigin kadar bir durum yok Turkiye boy ortalamasi zaten 175 cevrene bak bakalim her evli ve sevgilisi olan 185m değildir. 👍
Doğada sadece güçsüz erkekler elenmezdi aslında güçlü olup ama görünüş yüzünden elenen erkekler de vardı yaparsa onlar yapardı veya güçlü erkeğin yokluğunu fırsat bilip yapan vardı.
Dışarıdaki çiftlerin %90 ında erkek uzun kalan %10 da her kısa erkeğe yetmiyor o evli dediklerinin de çoğu 45 50 yaşındaki kişiler onların zamanında boy bu kadar önemli değildi ama şu an kadınların %99 u sadece uzun boylu erkekleri istiyor.
O zaman yalniz kalcan yapcak bir şey yok. 🤷
Ben 1.78 im muhtemelen ben de kısayımdır size göre neyse. Ama kısa diye yalnızlığa itilen diğer erkekler başınıza bela olabilir dikkat edin ben yaparım demiyorum ama yapacak erkek çok.
Banane ben Hollandadayim çoğu zaman zaten. 😂
İyi sen yırtmışsın diğer yarışmacılara başarılar dile bari :D
Basarilar. 😁😁😁
Benden uzun olsun
Boyun kaç
170
Yok gibi
çok mantıksız 😂
Abla kardeş
Yokkkk
göreceli kavram diye dşünüyorum
Oyle dusunme 1.82 boyundayim bendede yok o sans 🤣