bi arkadaşım öyle dedi
evet
hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bi arkadaşım öyle dedi
Çok onur kırıcı ve yanlış bir düşünce biçimi. Hiçbirimiz fiziksel görüntümüzü seçemiyoruz çok zengin olmadıkça. İnsanları boyu kilosu fiziksel görüntüsüyle kategorize etmek bence çok yanlış. Yakışıklilik ve güzellik göreceli kavramlar. Bana çok yakışıklı gelen bir başkasına çok çirkin gelebilir. Birine çok güzel gelen ha keza diğerine çok çirkin gelebilir. Doğru olan kendini ne olursan ol nasıl görünürsen gör bu şekilde kabul etmek sevmek. Minyonum, Kısa boyluyum Ben kendimi bu şekilde seviyorum beğeniyorum birilerinin beni kısa boyluyum, minyonum diye çirkin ya da güzel kategorisine sokmasına müsade etmiyorum. Özsaygı özgüven her şeyden önemli önemlidir.
Böyle bir genelleme yapmak bence çok yanlış olur. Şahsen, birini sadece fiziksel özelliklerine göre değerlendirmek bana hiç mantıklı gelmiyor. Sonuçta insanın karakteri, nezaketi ve davranışları çok daha önemli. Ayrıca, birisi için "kusur" gibi görünen özellikler, başkası için çekici olabilir. Sevgili olmanın veya insan ilişkilerinin matematiği yok! 🧡
Ankette kişisel görüşüm "hayır."
Cevap
4Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?