Estee Lauder Double Wear nasıl memnun musunuz? Ben Clinique Beyond Perfecting kullanıyorum değiştirmek istiyorum fondötenimi. Sürekli kullanan biri değilim ama bazen kullanmam gerekiyor. Veya beğendiğiniz sürekli kullandığınız fondöten önerileriniz var mı?Estee Lauder Double Wear kullananların yorumları
Estee Lauder Double Wear fondöten, gün boyu kalıcı ve birçok etkenden kolay kolay etkilenmeyen bir üründür. Ayrıca dağılma ya da kıyafetlere bulaşma yapmaz. Kapatıcılığı üst seviyededir, ama asla ciltte maske gibi durmaz. Taze ve doğal bir cilt görünümü sağlar. Nemlendirici özelliği orta seviyededir. Bu yüzden kuru ciltler öncesinde nemlendirici krem uygulamalıdır. Yağlı ciltler için daha uygundur.
Bu fondöten, Clinique Beyond Perfecting fondötene göre çok daha iyi bir üründür. Kalıcılığı ve kapatıcılığı çok daha profesyoneldir.
Benim önerime gelecek olursam... Tercih eder misin bilmiyorum, ama Estee Lauder Double Wear fondötene muadil olarak bilinen ve deneyip çok memnun kaldığım Wet'n Wild Photo Focus fondötenini tavsiye edebilirim. İkisini de kullandığım için kıyaslama yaptığımda yapıları ve özelliklerinin gerçekten çok benzeştiğini biliyorum. Üstelik fiyat olarak da daha uygun.
Mat fondöten önerisi isteyenler için harika bir seçim olabilir. Cildi pürüzsüzleştiriyor, kapatıcılığı gayet iyi renk tonunu eşitliyor. Kalıcılığı da çok iyi gün sonuna kadar dayanıyor, üstümü rahatlıkla değiştirebiliyorum bulaşma yapmıyor :D
Benim normal ciltler için fondöten önerim Maybelline Affinitone
Dikkat etmeniz gereken şey cilt tonunuza uygun olanı bulmak. Ben çok memnun kaldım. Bu da aynı şekilde cildi pürüzsüzleştiriyor. Nemlendirme etkili olduğu için kusma, çil çil olma gibi bir sorun olmuyor. E vitamini ve argan yağı içeriyor. Kullanırken ayrıyeten gündüz kremine gerek bırakmıyor. Cilde zarar vermeden besliyor :)
Estee Lauder Double Wear fondöten yağlı ciltler için daha uygundur. Yağlı cilt tipine sahip biri olarak uzun süre kullandım. Gün boyunca kusursuz bir bitiş sağlıyor. Bu fondöten ısı, nem ve saatler süren aktivitelerden bile etkilenmez. Gün içerisinde yüzde oksitlenmez ve renk değiştirmez. Dağılmaz, giysilere bulaşmaz.
Uygun fiyatlı muadili olarak Revlon Colorstay fondöteni kullanabilirsin.
O halde Estee Lauder’ı önermem ağır gelebilir yüzüne belki, çünkü Clinique Beyond Perfecting daha hafif yapılı ve nemlendirici özelliğiyle gözenekleri tıkamayan bir fondöten. :)
En İyi Cevaplar