Şampuanların her türlüsünü itinayla denemiş biri olarak birçok markada çok memnun kaldığım çeşitler var diyebilirim :) Yani bir çeşidi saçlarıma iyi gelmedi diye direkt markaya sırtımı dönmüyorum. Diğer çeşitlerine de fırsat tanıyorum, tabii ki saç tipime uygunsa. Çünkü kuru saçlara sahip olan biri yağlı saçlara uygun şampuanı tercih etmemeli. Saçları daha fazla kuruyacak, yıpranmaya yol açacaktır. Dove da sevdiğim markalardan bir tanesidir.
Dove hindistan cevizli şampuan kullananların yorumları neler?
Dove hindistan cevizli şampuan kullananlar
Özellikle saçlarım çabucak kırılıyor, çok cansızlaştı, eski gücünü kaybetti diyenler için uygun olduğunu söyleyebilirim. Güçlendirici şampuan içeriğindeki Hindistan cevizi yağı ve zerdeçal yağı sayesinde saç tellerini besliyor ve daha güçlü hale getiriyor. Saçlarımı eskisinden daha yumuşak hale getirmişti.
Dove uzun saç terapisi şampuan kullananlar memnun mu?
Dove uzun saç terapisi şampuan kullananlar
Çok cansız, yıpranmış ve kırılan saçlar için ideal şampuan. Kolajen, keratik ve biyotin içeren formülü sayesinde yıpranmış saç tellerini yumuşakça onarıyor. Olumsuz bir durum yaşamadım kullanırken de, saçlarınız yıpranmış ve uzamıyorsa bir şans verin derim :)
Dove nem terapisi şampuan kullananların yorumları neler?
Dove nem terapisi şampuan kullananlar
Adından da anlaşılacağı gibi kuru ve normal saçlar için ideal bir şampuandır. Saçların ihtiyacı olan nemi verir ve nem dengesini sağlar. Böylece saçlar daha yumuşak ve canlı hale gelir. Kuru saçlar kırılmaya daha çok meyillidir, bu yüzden saçlarınızın nem oranı normal olsa da nemlendiricili şampuan kullanabilirsiniz. Kuru olmasından çok daha iyidir :)
En İyi Cevaplar