Şampuanımı değiştirmek istiyorum. Pantene kullanıyordum ama saçım çok dökülmeye başladı. Bu yüzden şampuan değişikliğine gideceğim Syoss şampuan kullananlar, yorumlarınız ne olur?
Syoss dışında şampuan öneri ve tavsiyesi olan var mıdır? Elidor, Head and Shoulders, Schwarzkopf hangisi?Syoss şampuan kullananlar
Syoss şampuanı bir süre kullandım, o zamanlar çok popüler değildi ve fiyatı da çok uygundu. Merak edip denemiştim, çok da memnun kalarak kullanmıştım. Fakat bir süre sonra saçlarıma aynı etkiyi vermemeye başladı ve bu yüzden kullandığım markayı değiştirmeyi tercih ettim.
Syoss şampuan iyi mi?
Syoss şampuan
İlk kullandığım Syoss şampuan keratin içerikli olandı. Saçlarımı ilk yıkamadan itibaren derinlemesine besledi ve nemlendirdi. Saçlarım yumuşacık olduğu için çok memnun kalmıştım. Kuru ve cansız saçlara sahip olanlar varsa, denemelerini öneririm. İçeriğindeki keratin saçı besliyor ve güçlendiriyor. Kısa süre içerisinde saçlarınız toparlanacaktır.
Sysoss şampuan kullananların da genel olarak memnun kaldıklarını duydum. Fakat benim gibi bir süre sonra aynı etkiyi alamama problemini de yaşayanlar olmuş. Bu durum birçok şampuanda yaşanabiliyor. Saçların ihtiyaçları değişebiliyor.
Syoss şampuan yorumları neler?
Syoss şampuan yorumları
Kullananlar genel olarak saç tiplerine uygun seçim yapıyor. Syoss ürün yelpazesi geniş olan markalardan bir tanesi. Saçlarınıza uygun olanı kolaylıkla bulabilirsiniz. Syoss şampuan kullanıp saç dökülmesi ve kepekle karşılaşanlar da var ama ben böyle bir problem yaşamadım. Sadece aynı etkiyi ilk kullanımdaki gibi alamıyordum.
Syoss Şampuan Kepeğe Karşı Etkili içeriğinde bitkisel kök hücre bulunuyor. Saç köklerini güçlendirerek koparak dökülmelerin önüne geçiyor. Saçların güçlenmesini sağladığı için kullananlar da memnun kalıyor.
Syoss keratin şampuan kullananlar neler söylüyor?
Syoss keratin şampuan kullananlar
Saç hücrelerini keratinle dolduruyor ve onarılmasına, yeniden yapılandırılmasına destek oluyor. Syoss'un kullandığım ilk şampuan çeşidiydi ve oldukça memnun kalmıştım :) Kullananların da benimle aynı fikirde olduğuna eminim :)
siyah kutulu olanını kullandım ben sanırım hala siyah, fena değil yumuşatıyor saçları kepekte yapmadıi ayrıca kokusuda güzel, ama fiyatı habire yükseliyor..
kepege karsi etkili olan maviyi kullandim memenun degilim gozlerim yaniyor ve yuzum yaniyor 3 4 saat sonra geciyor ve cok saclarim dokuluyor ilk ciktiginda dokulme karsiti kullanmistim beyaz 2 3 yikmadan sonra oda döktü tavsiye etmiyorum
Ya bende denemek istiyorum ama kimi dokuluyo diyo kimi memnunum diyo bir fikriniz var mı ya syoss iyi geldi gozume ama sacima iyi gelcekmi bilmiyorum. Dokulmesinden korkuyorum. ya da baska guzel sampuan oneriniz varsa yazarmisiniz
Bende kafayı yiyeceğim aşırı dökülme var ve ön tarafta seyrelme olustu ne kullanacagimi şaşırdım hangi şanpuan keser dokulmeyi ve ii gelir bilmiyorum sonuçta hepsinde kimsayal var 🤕🤕🤕🤕
En İyi Cevaplar