Kızlar saçlarım kahverengi daha önce hiç boyamadım doğal bir ışıltı katsın diye ombre yapmak istiyorum. Daha önce deneyen var mı, sonuç nasıl oldu?

Kızlar saçlarım kahverengi daha önce hiç boyamadım doğal bir ışıltı katsın diye ombre yapmak istiyorum. Daha önce deneyen var mı, sonuç nasıl oldu?

Bende ombre yaptırdım ve ondan önce saçlarım gürdü ve uzundu fakat boyadan sonra çok fazla döküldü sonuç kestirdim ve hala toparlanamadı tabi saça göre değişir
Ombre yaptirmamani tavsiye ederm
Evet ince telli kuaföre yaptırdım
Yaptrma artk
@romantik_bey yatırmıyorum
Yaptırmıyorun
Ombre zararli
@romantik_bey aynen
L'Oreal'in bu ürünü gerçekten devrim niteliğinde. Çünkü evde ombre yapmak gerçekten imkansıza yakın gibi bir şey. Gerçekten bu işten anlayan bir arkadaşınız olmalı. Yoksa haliniz yaman. :D Loreal ombre seti uygulayanlardan biri olarak deneyimimden bahsedeyim hemen. :)
L'Oreal Paris Colorista Ombre, saç uçlarına daha açık bir renk uygulayarak doğal bir geçiş yaratmayı amaçlayan bir saç boyama kiti olarak kullanıcılara sunulmuş. Ürün, evde kolayca uygulanabilecek şekilde tasarlanmış. Kutu içeriğinde gerekli tüm malzemeler ve detaylı uygulama talimatları bulunuyor.
İçerisinden çıkan saç boyama fırçası, ürünü saçın uçlarına düzgün bir şekilde yaymana yardımcı oluyor. Fırçası sayesinde, saçın köklerinden uçlarına doğru yumuşak bir geçiş yaratıyor.
L'Oreal Paris Colorista Ombre setini uygulayanların yorumları genel olarak olumlu ancak her üründe olduğu gibi, bazı kullanıcıların deneyimleri farklılık gösterebiliyor. Bu da uygulama yöntemlerine, saç yapılarına ve renklerine göre oluyor.
Birçok kullanıcı, setin evde kendi başına ombre uygulamak isteyenler için oldukça kolay ve kullanışlı olduğunu söylemiş. İçerisinde yer alan fırça ve detaylı talimatlar sayesinde düzgün bir geçiş elde etmek mümkün. İlk defa saç boyayan kişiler bile talimatları takip ederek başarılı sonuçlar elde ettiklerini söylemişler.

L'Oreal Paris Colorista Ombre saç boyası, saçın uçlarına doğru daha açık bir renk vererek doğal ve şık bir geçiş efekti yaratıyor. Elbette alacağın sonuç senin saç tipine ve rengine göre farklılıklar gösterebilir.
Ombre, mevcut saç renginin tonlarına uygun olarak açılma sağlıyor. Koyu kahverengi saçlarda karamel veya bal tonlarında, açık kahverengi saçlarda ise daha platin veya sarı tonlarında sonuçlar elde ediliyor. Aynı zamanda saçın boyu, renk geçişinin daha yumuşak ve doğal görünmesine olanak tanır. Bu nedenle uzun saçlarda ombre efekti çok daha iyi fark edilebilir. :)
Kahverengiye ombre iyi gidiyo, bu sene ben de yaptım.
Cevap
2Cevap
Bunu bende merak etmiştim almayı düşündüm. Youtubde video izledim bunun hakkında pek ic acici seyler soylediklerini duymadim. Sonra almakdan vazgecmistim.
Kuaför deki gibi olacağına inanmadigimdan hiç kullanmadım
Evde boya yapinca paketteki gibi olmuyor heleki sari filansa hic olmaz yani tek seferde olmaZ.
Ombrede sari tonlari kullanilmiyormu?
Yapinca ne demek istedigimi anlycaksin
Ay bunu yapanları gördüm ben saçları çok kötü oluyo kuaföre yaptır düzgünce
Bilmiyorum yapanların genelde bir çirkin olmuş diyim yani. Kuaförü araştır yaptır bence çok güzel yapan kuaförler var
selaam , ben de bu boyayı kullanmak istiyorum , sorunuzun üstünden 1 sene geçmiş fakat sormak istedim :) kullandınız mı bu boyayı?
evde yapması zor uzmanına yaptırmak tavsiyemdir
O açıcı mı
Boyadım ama bu şekilde denemedim
Çok az miktar saçında dene bir
Saçın iç kısımlarında dene ama olmazsa beğenmezsen görünmesin:)) rica ederim kolay gelsin ⚘
Saç açıcı kullanmadan olur mu ki bu
Kalanları gördüm ben gayet iyi
evde yapamazsın
loreal kullanmayın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?