Bu markayı yeni keşfettim sayılır taki fondoten alırken satıcının "bakın ben chanel ürünlerini sattığım halde estee lauder kullanıyorum. Chanel i tavsiye etmem" demesine dek.
Gerçekten muciza yaratan kremleri var. İlk olarak krem ve serumu aldım 2 hafta kullandım cildim yumuşacık oldu. Ve artık yavaş yavaş diğer makyaj malzemelerimide atıp estee lauder e geçeceğim. Tamam fiyat olarak diğer markalara goere çok pahalı ama bence değer. Cildim için hiç acımam. Bugün bi mascarasını aldım kırpığı 10 kat daha volüm katıyor.
Neyse sanki satıcı gibi anlattım ama çok memnun kaldım. Gelecek ay gelsede fondoteni ve rujlarıda.alsam. :) Estee Lauder ürünleri iyi mi? estee lauder ürünleri iyi mi?
Estee Lauder ürünlerini kullanan var mı? Memnun musunuz?
Estee Lauder denilince akan sular durur. O kadar kaliteli o kadar şahane ürünler üretiyorlar ki gözümü kırpmadan her ürününü satın alıp kullanabilirim. Tabi lüks bir marka olduğu için fiyat konusunda normal markalara göre çok daha pahalıya satıyor. Ama parasına değer mi bence kesinlikle değer. En beğendiğim ürünlerini sıralayayım size.
1- Double Wear Stay-in-Place Fondöten
Mat fondötenlerin hastasıyım diyorsanız Estee Lauder'in bu fondöteni tam size göre. Hem mat bitişli hem 24 saat kalıcı hem de ton konusunda sınırsız seçeneği var. Yağlı/karma bir cildiniz varsa mat fondötenler kullanmanız gerekiyor. Çünkü diğer fondötenler yüzünüzde yağlı bir görüntü uyandırır, ayrıca kusma da yapar. Bu nedenle mat kullanın. En iyi fondöten bence Estee Lauder'in bu fondöteni. Fiyatı ise 379 TL. Ayrıca içinde güneş koruyucusu da var. Bu nedenle benim biriciğim. Estée Lauder kullanan ünlüler bir bakarsanız eğer genellikle en çok fondöteninden bahsettiğini görürsünüz.
en iyi estee lauder ürünü hangisi?
2- Double Wear Stay-in-Place Kapatıcı
Fondöteninden o kadar bahsettik kapatıcısından bahsetmesem olmaz. Kapatıcısını uzun zamandır kullanıyorum. Çok yoğun günlerimde bile bir kere göz kusurlu yerlerimi açığa çıkarmadı. Ayrıca çok doğal duruyor. Sanki yok gibi. Ama kusurları ustalıkla örtüyor. Estee Lauder kullananlar genelde kapatıcısını çok över. Tavsiye ederim size. Fiyatı 240 TL. Kapatıcı tonu olarak seçenekleri de çok fazla. Çizgi çizgi bir görüntüde bırakmıyor.
estee lauder kullananlar memnun mu?
3- Revitalizing Supreme+ Eye Balm / Yaşlanma Karşıtı Göz Kremi
Bunu ben kullanmıyorum ama annem kullanıyor. Uzun zamandır kullanıyor ve göz çevresini şahane nemlendiiryor. Kırışıklık, kaz ayakları gibi yaşlılık belirtilerini olabildiğince erteliyor. Cildin elastikliğini koruyor. Muhakkak denemelisiniz. Fiyatı 545 TL. Estee Lauder krem kullananlar göz kremini genelde tavsiye ediyorlar.
estee lauder krem kullananlar
4- Daywear Sorbet 72 Saat Etkili Nemlendirici Jel Dokulu Krem
Benim cildim çok kuru olduğu için yoğun nemlendirmeye ihtiyacım oluyor. Bu nedenle bu ürünü kullanıyorum. 72 saat etkili olduğu için ancak etkili oluyor bende. Öyle cıvık cıvık bir etki bırakmıyor. Sağlıklı, taze bir cildim varmış gibi hissediyorum. Fiyatı 369 TL.
en iyi nemlendirici krem hangisi?
5- Revitalizing Supreme+ Çok Amaçlı Yaşlanma Karşıtı Nemlendirici Gece Kremi
Hem nemlendiren hem de kırışıklık önleyen bir krem ihtiyacınız varsa bu tam sizlik. Annem de çok memnun. Elastikliğini koruyor gayet. Cildi gençleştiriyor. Estee Lauder kırışıklık kremi kullananlar en çok bu kırışıklık kremini beğeniyor. Fiyatı 595 TL.
abartmışsın esteeninn rimelleri berbat... Tek beğendiğim kozmetik ürünü asansörlü göz kalemi ve fondoteni... Cilt bakımındada este senin için ağır clinique kullan yaşına daha uygun
Clinique kullandim ve hic cildime yaramadi. Estee nin cilt onarini serumunu ve nemllendiricisini kullaniyorum gayet yasima uygun ama haklisin genelde kirisik kremleriyle unlu ama her yasa hitap
bişey diyimmi başta iyi geliyo diye hissedersin ama ilerde cildini mahfeder pahalı marka demek harika cilt bakımı demek değildir... Bu yaşta en güzeli doğal bakım
ya ben yüzümr fondöten gibi şeyler sürdüğüm zaman hemen sivilce yapıyo o yüzden sadece renk tonu dengeleyici grnier kullanıyorum. ama bu söylediğin de fondöten dimi yani, kimyasal
Onun yüzünden ben de üniversitede öğrenciyken kozmetik sektöründe çalışmıştım.
Estée üst klasmandaki ürünler arasında "fena olmayan" bir markadır. Elbette kalkıp Max Factor, Loreal, Avon gibi alt klasman markalarla karşılaştırılamayacak kadar iyidir.
Ancak onu karşılaştırabileceğiniz markalar: Lancome, Christian Dior, Clarins, La Prairie, Shiseido, Lancester, Clinique, Biotherm gibi markalardır.
Bu markaların ürünleri de genelde fiyat açısından başa baş olsalar da iki tanesi ayrıca ön plana çıkar:
(güneş ürünlerinde Lancester'in baş edilmez birinciliğini saymazsak)
Lancome ve Christian Dior.
En genel ifadeyle Lancome cilt bakım ürünlerinde en iyisidir.
Chiristian Dior da makyajda en iyisidir.
Ancak maskara dersen en iyisi Lancome'den Hypnose'dur!.. Örneğin maskaralarda bal mumu kullanıldığından gün içinde ister istemez sertleşir ve rahatsız edebilir. Ancak Hypnose'da bal mumu değil zeytinyağı vardır. Hem besler, hem sertleşmez hem de gün içinde tekrar sürme imkanı verir. Bir dene farkını göreceksin zaten. Verdiği hacmin farkı inanılmazdır.
Ancak cilt bakımında Lancome'nin üstüne tanımam. Yine de fikir edinip karşılaştırmak istersen Shiseido Clinique ve Biotherm'in cilt bakım ürünleriyle karşılaştırmanı tavsiye ederim.
Makyajda Dior'un ise karşılaştırılabilir bir rakibi bence yok.