Keskin bakışları olan biri itici midir yoksa çekici mi? Keskin, net bakışlar kişiye ciddiyet katar. Peki bu ciddiyet size göre itici mi geliyor yoksa çekici mi?
İtici geliyor.
Çekici geliyor.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Keskin bakışları olan biri itici midir yoksa çekici mi?
Keskin bakış güzeldir, çekicidir. Ama bunun ayarını güzel yapmak lazım. Mesela kalabalık içinde kaçamak keskin gözler ile sizi incelemesi. Göz göze gelindiğinde minicik bir tebessümle gözlerini kaçırması... Baymayan ve sıkıp boğazlamayan bir bakış ile "senin farkındayım" mesajı verir, hoş ötesidir. Seksidir ;) Ama keskin bakışlardan daha ziyade kavanoz kapağını bir hamlede açabilmesi daha bir çekici yapar bizleri :D. p
En azından keskin yüz hatları iyi bir giyimi özenli bir saçı var ise keskin bakış daha çok pastanın kreması gibi oluyor. Tabii siz o bakışlardan ne çıkarırsanız bilmiyorum fakat bana sorarsan illa ki bir çekiciliği gizemi vardır
Vallaha istesem de öyle çok yumuşak bakamıyorum gündelik hayatta o yüzden iticide gelse çok kötü de gelse umrumda bile değil😃 Bazı kişiler için elde olan bir şey değil yani.
Kesinlikle çok çekicidir birazda tehlikeli! Akrep kadını mesela Koç kadını, Aslan kadını. Umursamaz, keskin, kısık bakar. Öyle bakar ki seni senden alır.
Yeni tanıştığım birisinin benim hakkımda yaptığı ilk yorum ''niye öyle bakıyorsun'' oluyor, hiç şaşmaz. Kimisinin hoşuna gidiyor ama genelde ilk zamanlar için itici bulunur.
kişiye göre değişebilir bazı insanda sertlik ve ciddiyet bir özellik iken bazısında oldukça yapmacık/iğreti görünür. İtici olmanın da ötesinde O kişiyi oldukça gülünç duruma düşürür.
Şimdi sen buraya bu adamı ve bu kadını koyarsan tabi çekici gelir millete 😂😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
O kişiye göre değişir, bazı kişiler avına bakan kurt gibi bakıyor, kimiside baykuş gibi bakıyor gözünü bile kipirdetmiyor, En çekici gelen tavşan bakışıdır
En İyi Cevaplar