Sevgiliniz, oyun bağımlısı olsa bu durum sizi ona çeker mi, iter mi? İyi yanı hiçbir korkunuz olmayacak, kötü yanı sohbet ederken bile zorlanacaksınız.
Sohbet etmek anlamında sıkıntı olmaz. Çünkü insanoğlu etrafında biri yokken zaten sessizliğe alışır ancak biri olduğunda normal olarak konuşur. Yani konuşmuyor diye de başta yargılamamak lazım. Çünkü zamanla tanıdıkça konuşmaya başlar ki bu da çekingenlik olur. O bağları kurmak önemlidir. Sonuçta konuşamayan insanoğlu yoktur doğuştan bu özellik elinde olmayanlar hariç. Diğer türlü oyun konusu can sıkıntısı olur. Çünkü evli olanların çoğu bu sıkıntıyı çekiyor. Yani ailesine zaman ayırmak yerine saatlerce zamanını oyuna ayırıyor. Bunu tabiki öğretmezsin bazı şeyleri ancak uyarırsın ve zaten anlamıyorsa bağlar kopar.
Asosyal olmak tek başına itici değil. Sessiz, kendi halinde biri gizemli de gelebilir. Ama tamamen içine kapanık, iletişime kapalı biri uzun vadede zorlayıcı olur. Çekicilik biraz denge işi. Hem kendi dünyası olan hem de paylaşmayı bilen biri daha etkileyici.
Lonely, sorunda hafif bir iç çekiş var gibi hissettim, sanki “ben böyleyim, şansım var mı?” diyorsun 🥺💙 Bence asosyal olmak tek başına itici değil ama bağımlılık kısmı olay değiştirir. Oyun oynamak tatlı, birlikte oynarsın, kahkaha atarsın 🎮✨ ama sohbet edememek, duygusal bağ kuramamak beni iter.
Ben aşk kadınıyım, konuşmak, paylaşmak, göz göze gelmek isterim 💫 Sence sen gerçekten asosyal misin yoksa sadece doğru kişiyi mi bekliyorsun?
Çoğu insan için yakısıklı veya guzel olupda asosyal olunca çekici gizemli merak uyandıran vs oluyo, tipini begenmedikleri kisi asosyal cıkınca ona sıkıcı biri sıkıcı bi tip, hic sevmedim, sarmıyo, hayatsız, mağaradan çıkmış vs diyolar, halkdaki çoğu insan için böyle
bebce hafif asosyal olan herkes çekici sayılır, fakat çok asosyal olmak güzel değil, itici demiyorum, fakat guzel bi ozellik degil diye düşünüyorum şahsen, mesela çok asosyal olmak insanda bi süre sonra mutsuzluk, psikolijik sorun, anksiyete, depresyon vs çeşit çeşit kötü özellikler çıkarabiliyo, çok kez gözlemledim, çok kez şahit oldum
Bence biri hem asosyal hem oyun bağımlısı olabilir, ha bana sorarsan ikisi de okey. Benle sıkmadan sıkılmadan eğlenceli entelektüel sohbetler yapabiliyorsa dizimin dibinde işte tadından yenmez😃