Birisi var aklımda, ismi lazım değil Birisi var aslında hiiiiççç tarzım değil. 😀
Sitede çok gözüme çarpıyor. İkizler burcuymuş üstelik.. Hiç tarzım değil. Ama kalkamıyorum dostlar.😄 Napsam yürüsem mi. Hiç renk vermiyorum. Ama tut tut nereye kadar. Dikkatini çekmek istesem çekerim. Yürüsem yanıt alırım. Ama işte içimden bir ses uzak dur kızım. Sana yaramaz diyor. Öbür ses tam senlik diyor.😋 Napsam ya. Sona mı saklasam. Yoksa Bi bakıp öyle mi karar versem. Yanlız yemeden yanında yatmakta güzel Bi his.😈 Bu hevesi hayal kırıklığına ugrayıp kaybetmek te istemiyorum. Napim yaa. 😅 🐞
Güncellemeler
+1 yıl
Totem yapıyorum. Soruya gelirse bu gece ilk mesajı atacagım. Gelmezse tutmaya devam. 😀
Kimin daha ÜSTÜN olduğu ortada. Erkek olduğum halde burdan cacık olmadığını biliyorum hiçbi kızla muhatap olmuyorum. Sen dandik bi sitede sanal bi yerden "aşk" muhabbeti yapıyosun. Aramızdaki fark ortada
Yemin ederim kafanız ayıkken uçuk bişey demiyorum 😂😂😂 kaliteli bi insan olsan en başta tipsiz diye bi kelime kullanmazdın çok ÜSTÜNSEN daha ileriye dönük yaşa vaktini burda geçirme derim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Renk vermeden flörtleş kendini açık etme üzüleniliceğin noktalar olur belki bilemem 🤷🏻♀️😅
Ya sitedeki kizlar o kadar tipsiz ki
Çareyi burdan erkek aramakta bulmuş
Sensin
@Tyorras sen benim gibisini ancak rüyanda görürsün. Sabah ilk işinde şu pp ye evcil hayvan koymak olur.
Kimin daha ÜSTÜN olduğu ortada. Erkek olduğum halde burdan cacık olmadığını biliyorum hiçbi kızla muhatap olmuyorum. Sen dandik bi sitede sanal bi yerden "aşk" muhabbeti yapıyosun. Aramızdaki fark ortada
Dandikse uza o zaman burdan işin ne?
Arada vakit geçirmek için. Sizin gibi aşk meşk kovalamıyorum. Kalite meselesi.
Yemin ederim kafanız ayıkken uçuk bişey demiyorum 😂😂😂 kaliteli bi insan olsan en başta tipsiz diye bi kelime kullanmazdın çok ÜSTÜNSEN daha ileriye dönük yaşa vaktini burda geçirme derim
Ah kaliteni kontrol edemedik bayım. Malum o kalite ile bu dandik soruya da gelmezsin sandık. Mazur gör. 😁
Ikizler burcuyum iyi flört olur ama sevgili olacağı zaman kaçabilir çünkü sen de çapkınsin sevmeyiz çapkın
Evet. Sadece flört istiyorum. Ayrıca abim ikizler. Bilirim ikizlerde flörtten yanadır. 😀
Yürü reis
Ne içtin brother?
Sarı kola. 😂
O kisi sanslimi degilmi karar veremedim
Mesaj at gitsin boş ver çok düşünme
Ver kurtul 😂
Sen ne diyon değişik