AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
261Cevap
Ben banyo günlerimde haftalık olarak koltuk altı kılları mı keserim bu kadın başka ülkelerin erkekleri için yorum yapmış olmalı :D
Bu arada sakal-bıyıkta bırakabilir beyefendi :D
Bu kızın akıl sağlığında sorun var, keşke annesi babası bunu yaptığı gece annesi babasına başım ağrıyor deseymiş, belki dünyaya böyle bir zihinsel engelli gelmezdi.
Ya bu insanlar ünlü olunca kendini kaybediyorlar kıl bırakmanın neresi farkındalık yapacaksan farkındalık açlık işsizlik farkındalığı yap ki herkes seni ayakta alkışlasın
Rahatsiz olmasam katilirdim. Sen kadinsin soyle olacaksin boyle olacaksin diyenlere inat 🤷♀️
Birileri bunun yeni bir akım olmadığını, yurt dışındaki çatlakların da yaptığını söylemeli... Kim olduğu bile belli değil. Gene adından söz ettirmek için birileri çırpınıyor diyebiliriz.
Bence kadında erkekte killarini almalıdır bu bakimsiz olmak. Şahsen kıllı adamlar bana çok itici geliyor nasıl biz kadınlar vücut temizligimizi yapiyorsak onlarinda yapmaları gerektiğini düşünüyorum
Daha bugün aldım gerçekten deodorant filan bilmiyorum nokta kadar da olsa kesen bakımını yapıcan bunu kadın erkek diye ayıramazsınız temizliğinizi yapın saygılar !
Yav ne erkeği ne kadını koltuk altındaki kıl hiç kimseye yakışmıyor, neyin farkınsalığı kişisel temizlikten yoksunluk farkındalığımı bu erkeklere inat olsun diye derken pisleşmektir, koltuk altı kılı bırakıp gezen erkeğinde mk
Pis kadın dediğim kişi beyanı, sadece erkeklerde değil, kimsede olmasın dediğim kıllardır. Neyseki bu tarz salakları takip edecek kadar mala bağlamadım.
Erkekler sağa sola işiyor e sen de işe o farkındalık daha iyi gündem olur. Sizin farkındalığınıza...
Erkekler bırakıyor diye bırakmak bu nasıl bı zihniyet... kesinlikle katılmıyorum hatta düşünmek bile istemem 🙄
Koltuk altı kılıyla işte farkındalık yaratamazsın Mervecik feministliği çok yanlış anlamışsın sen
Millet atom parçalıyor, yeni icatlar üretiyor biz hala, kıy tüy peşinde koşuyoruz
Dimi nerde boş akım var boş uğrai var peşindeyiz.
Evet çok farkındalık olmuş. Hayır yani ne için farkındalık? Agdayi mi lazeri mi protesto ediyon gereksiz insan...
Lan yapmayin ulke 2 ye ayrilcak 1. biri ter kokusunun ustune deodorant sıkanlar 2. de kıl uzatanlar 🙄
Popilist şov yapacağım diye iğrençleştiler iyice. Yapacaksan kendin yap milleti rezilliğe alet etmeye gerek yok. Kendin yap çek resimlerini paylaş.
Kendisi çok istiyorsa bıraksın ben kılın cinsiyetle alakası olduğunu düşünmüyorum insan kendisi için temiz olmalı
Görünüşü ve kadına yüklenen cinsiyet rolünden değil de, koku yapar diye tercih etmiyorum. Yoksa kimseyi ilgilendirmez ama maalesef hijyenik bulmuyorum
Ya tamam farkındalık tamam güzellik algısını yıkalım ama ben bunu yapamam. Ben kıldan tüyden haz etmiyorum.
Kontur paletini koltuk altina dusurmus galiba, kil birakiyormus lol bu akim zaten var ve de buna mi kalmis
Farkindalik için sözüm ona kasık kılları da bırakalım der. Kendisi bırakmak istiyorsa bıraksın tribune oynamasin. Kerimcan gibi konusulmak için ne yapacağını şaşırdılar.
Böyle farkındalık olmasın gidin akıllıca şeylere kafa yorun iğrenç bişeyy😫😫
Kişisel bakım diye bir şey var
Modernlik adı altında pisleşmeyelim
Koltukaltı kılı bırakarak farkındalık yaratacağına toplum yararına dokunacak farkındalıklar yarat!
Erkekte de kadında da koltuk altı kılını sevmiyorum..
Koltuk altı değil de başka bir bölge için yapılabilrdi.
HANKl bolge? farkindalik icin ogrenmemiz gerek ki yapabilelim, destek olabilelim
Yok canım daha neler bakım bakım bakım diyorum ve gidiyorum
Biz neden böyle saçma sapan şeylerle uğraşıyoruz.
Türk olduğumuzu unuttuk resmen
F*ministler iğrençler. Görüntü olarak da iğrenç duruyor. Bunlar mağdur edebiyatı kompleksine girmişler. F*ministlerden nefret ediyorum.
Hayır desteklemiyorum. Ben erkek halimle bile haftalik temizliğimi yapıyorum. Kadın dedigin temiz ve bakımlı olur. Kadının koltuk alti da genital bolgeside mis gibi tertemiz olur... 😎
Hahhaha siz birakirsiniz çirkin kızlar bırakmaz sonra bizde çirkin kızları güzel diye seçeriz. Tıpkı özünde odun olan bizim erkeklerin mecburi olarak romantik olması gibi
Sanki uzun bırakınca o şekilde gibi mi duracak at kafası ya. Yan tarafları fondötenle kapatmış Seksi görünsün diye yiyosa uzatsın da akışına bıraksın sarmaşık gibi sarsın her tarafını :))
erkeklerin koltugunun altının kıllı oldugunu söyleyen kim :)
çok itici duruyor kıl tüy özellikle de kadınlarda hiç hazetmem :D
İğrenç yaratık! Para için kucaktan kucağa giden merve sanayın başlattığı bu sözde farkındalığa uyanlarda merveye özenen para meraklısı kişilerdir.
bu eşitlik olayının b. kunu cıkardılar. bıraksınlar bakalım, erkek gibi olunda görün. pozitif ayrımcılık var zaten fazlasıyla.
İsteyen istediğini yapabilir ama böylesi ufak bir şeyle farkındalık yaratmaya çalışmak saçma bence. Güzellik algıma ters benim
Yakında Sakal Bırakmak için Akım Yapacaklar.. Koltuk altını uzatsın kendinden tiksinmezse bir kadın olarak şüphe ederim mk
Koltuk altı kılı bırakıp farkındalık yaratacağına, kadın cinayetleri, çocuk istismarları ve hayvanlara yapılan eziyetlere dikkat çekmeye çalışsa keşke.
Buda modaya ve farkındalığa girerse toplu taşıma araçların da burunların direkleri kırılır , parfümle karışık terden
ilgi çekmek için söylenmiş bir sözü gündem yapıp insanlara duyurduguna göre sen amaca yeterince destek olmuşsun :D
Günaydın temizlikten güzellikten ve muhteşem görüntüden daha güzel bir şey olamaz bir erkek olarak ben bunu desteklemiyorum.
Kadınlar zaten kış mevsiminde ya da seks hayatları yokken epilasyonla uğraşmıyorlar, hepsi bakımsızlık demişte tembel olduğunuzu zaten biliyoruz
Yalan
@Kestanesever Yalan olamaz, ama eksik olabilir
Ben kışın da düzenli olarak alıyorum seks hayatım olmamasına rağmen
Ne alaka yahu erkekler koltukaltı kılı mı bırakıyor sanki, kendim 15 günde bir alıyorum, ergenlerin beyinlerindeki yeri zaten belli. Bir erkeğe malzemeden ötesi olamaz bu.
Şöyle fikirleriyle değilde estetik olan vücuduyla gündeme gelip saçma salak söylemleri olan bu tip insanları kaale almıyorum.
Koltuk altı kıl bırakmak cinsiyet değil bir temizlik meselesidir. Periyodik olarak temizlenmesi de olması gerekendir. Yeniden maymunlaşmaya gerek yok.
Farkindalikmis ne farkindalik olmuyor berbat birsey farkindalikmis sacma bir paylasim olmus insanlar örnek almaz umarim
Ben destekliyorum hanımefendi gülü seven dikenine katlanır
Neyi destekliyorsunuz yapilan farkindsligimi yoksa
Hafif kıl olabilir hanımefendi bence koltuk altı ve genital bölge de
Bence olamaz terleyince ne olacak söylermisin 😑
Deodorant var hanımefendi
Ne olursa temizlik imandandir iyi günler sizr
Teşekkür ederim hanımefendi iyi akşamlar
İyi bişey ya baya farkındalık olur evet zeka mis pırıl pırıl maşaallah 🤔🙄😁 ya başka farkındalık mı bulamadı acaba 😁😁😁
Ulan yinemi biz üstünüz muhabbeti değilsiniz ulan değilsiniz her yönden aşşadasınız kalça meme göstererek hayatta kalmaya çalışan zavallılarsınız.
Iğrenç ben katılmıyorum
Bayanlarımız mis gibi kokmak varken neden öyle iğrenç kokulu olsunlarki
Gavur gibi yasayin muna godugumun domuzlari... Ne yiyip içiyor lan bunlar bu kafa için be 😢😢
Bazı salaklar bunların dediklerinin arkasından koşuyor işte...
Tamam bırakılırda ama çok ter ve koku olur. Hijyrn açısından bence hiç doğru değil
Biraz daha düşünse belki daha iyi bir fikir bulabilir 😂
Haydi insanoğlu! Daha ne kadar saçmalayıp çirkinleşebilirsin göster kendini!
Bunun feministlikle ya da erkeklikle alakalı durum oldugunu düşünmüyorum. Bu bakım erkeğinde koltuk altında kıl olanı itici
Yok ben almiyim kendi bulunsun kendi mantiksiz hareketlerinde
İğrenç ve şahsi düşüncene takılıyorum bu bakımsızlıktan başka bir şey değil bir de feministleri görelim demesi komedi
FARKINDALIK YARATMAYIN! farkındalıgı yaşayın yaşatın!! sözle değil icratla yapın!
İgrenç duruyor, insanın kendisine saygısı olması lazım.
Erkekler tarafından ilgi görmek istemeyen, iğrenilmek isteyen kadınlar tabii ki istedikleri yerde kıl bırakabilirler, tamamen kendi seçimleri.
Kizlar tarafindan ilgi gormek istemeyn erkeklerin biraktigi gibi mi
Kızlar tarafından ilgi görmek isteyen erkekler için kıla gelene kadar bir çok yol var. Mesela para, popülerlik, araba.
Her kadin bunlara onem vermez