Normalde kadınlara takı çok yakıştırım. Burun hızmasına bayılırım hatta ama bu ne yahu. Yeminle bakinca aklıma ilk ayı zapt halkası geliyor. Kullananlar söyleyebilir mi? Etrafında sümük donmuyor mu bunun. Burnunuzu sümkürürken zorluk çikmıyor mu? Görünüş olarakta burnundan sümük sarkmıs çocuk görüntüsü veriyor.
Kadınların Burunlarına Taktıkları Halka İticiliği?
Dikkat çekme, farklı olma, kendini kanıtlama çabaları. Buna da en çok ergenler ihtiyaç duyar.
Hızma piercing falan. Hepsi doğal güzelliği bozuyor ve gerçekten itici. Ama nasıl yakıştırabiliyorlar hayret. Kolye küpe vs neyinize yetmiyor. İşte sebep yine dikkat çekmeye geliyor.
Ben burun kızması kullanıyorum ama bunları görünce aklıma hayvan geliyor. Sanki besili hayvan varda onu kaybetmeyelim diye takılmış. Renkler ve zevkler tartışılmaz amenna ama benim gözüme hitap etmiyor.
Kesinlikle katılıyorum sana özellikle karşıdan gelir ya sümük sarkmış gibi ıyyy🤢 ama bir ara hızma takiyordum itiraf ediyorum annem çok isterdi yakiştırırdı.
Yaşıtlarımda saç kalmadı bende kır yok Bakımı kolay diye saçımı bile kısa kestiririm Orasına burasına demir takanlar itici gelir Benden uzak Allaha yakın
Beğenmeye bilirsiniz niye hakeret vari konusuyorsunuz ki bu soruyu soran ve aptalca şeyler yazana bu dediklerim bende var sümük falan yapışmiyor nasil bir kafadasin da bunu düşündün orasi da ayri garip zaten
Bu hızmayı yetişkin bir kadın kolay kolay yapmaz ergenler arasında popüler ergen bir çocuğu da kadın diye yargılaman daha itici
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
her şeyi geçtim bir insan bunu neden yapar nasıl bir zevk anlayışı var hadi dövme ile kıyaslarsak dövmenin bir görünümü var peki bunun neyi var yani burundan o metal sarkmasının anlamı nedir
Kişi tercih ediyorsa kim ne diyebilir elbette ama ben biraz ineklerin burnuna taktıkları halkaya benzetiyorum bunu. burnun yanına takılan hızma ise bence çok şık ve zarif duruyor.