Güzellik & Bakım #AntiPrenses akımı hakkında ne düşünüyorsunuz? Morgenrood Takip Et Xper 4 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizce prenses olmak için tüylerin gitmesi zorunlu mu yoksa alakası bile yok mu? #AntiPrenses akımı hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla Tüy Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
_Rainbow_ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 53% +1 yıl Taam yine prenses olmayin ama rica ederim tuylerinizi alın.. gozum kanadı 0 1 Yorumla Morgenrood +1 yıl Mesele prenses olmamak değil, insanların "prenses" algısı Yorumla
skopolamin Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 68% +1 yıl Bence hangi kadın kendini nasıl prenses hissediyorsa öyle olmalı. 2 0 Yorumla
gs1981 Takip Et Xper 5 Yaş: 44 +1 yıl Zaten hepsi öyle, çoğu sadece koltuk altını alıyor sadece. 0 1 Yorumla Morgenrood +1 yıl Peki senin görüşün nedir? Yorumla
Sindireella Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 39% +1 yıl Mide bulandırıcı dinimiz de de bayanların namaz kılması daha doğru olması için özel bölge ve koltuk altı kılları bile buğday tanesi uzunluğunu geçmemeli mi ne öyle bir şeymiş tam hatırlayamadım yanlış olmasın yavurların işi işte 0 3 Yorumla Morgenrood +1 yıl Vay be yavurlara bak sen Yorumla heyyaby +1 yıl dinimiz? herkes aynı dinde mi? herkes dini istediği şekilde yaşar önemli olan kimsenin ögürlüğünü kısıtlamamak Yorumla heyyaby +1 yıl özgürlüğünü* Yorumla
Suskun22King Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Kadınlarda çekici gelmiyor 0 2 Yorumla Morgenrood +1 yıl Ne kadar cinsiyetçi bir görüş Yorumla Suskun22King +1 yıl Evet hem cinslerime yürümüyorum karşı cinslere yürüyorum ağa Yorumla
En İyi Cevaplar