#Aşkİlişkileri Bu olayı nasıl yorumluyorsunuz?

Bulunduğum şehirde flört potansiyeli acayip yüksek bir kafe var ve ben de o kafenin müdavimlerindenim. Akşam yine önce duş alıp şık bir şekilde giyinip kuaförde saç traşı olup oraya gittim. Kafede Cadılar Bayramı için özel bir konsept hazırlanmıştı. İçeri girdiğimde karşılıklı oturan 2 kız gördüm ve sonra bir süre kaçamak bakışlarla baktım, ardından sırtım dışarıya, yüzüm kızlardan birine dönük olarak oturdum ve kaçamak bakışlarla kızı kesmeye başladım. Kızlardan özellikle de benim kestiğim kız deli gibi hareket edip kendi kendine şarkı söyleyip oturduğu yerde dans ediyordu. Daha sonra sanırım kız, karşısındaki arkadaşına benim kendilerine baktığımı söyledi ve sonrasında ikisi de ara ara kaçamak bakışlarla bana bakmaya başladı. Ama onlar bana baktığında yanlış anlaşılmamak için bakışlarımı başka yöne çevirdim. Sonra benim bakıştığım kızın arkasındaki boş masaya, tam kızın arkasındaki sandalyeye 30'lu yaşlarda biri oturdu ve kız ona da gülerek baktı ve sanırım adamla kısa bir süre bir şey konuştular. Ardından bahsettiğim kız oturduğum kafeyle aralarında sadece cam bir bölme olan yan taraftaki kafede, hemen diplerinde oturan bir çocukla bakışıp bir şeyler konuşmaya başladı ve bir süre sonra o çocuk diğer kafeden kalkıp bizim oturduğumuz kafeye geldi ve kızlarla birlikte oturdu. O andan sonra artık kızla bakışmamın doğru olmayacağını düşünüp ters tarafa; yani yüzüm içeri doğru değil dışarı doğru dönük bir şekilde oturmaya başladım.
#Aşkİlişkileri Bu olayı nasıl yorumluyorsunuz?