Hayret ediyorum, nerede yer cücesi, şişko kezban var onları meşhur ediyoruz. Merve Boluğur, Hande Erçel, Mine Tugay, Hande Erçel gibi oysa Özlem conker Maşallah kadınlığın tanımı boy desen 1.70 üzeri, Fizik desen incecik dal gibi, Yüz desen kusursuz ve karizmatik müthiş bir kadın Hollywood'a olsa çok iş yapardı eminim. Türkler güzelden, kadından kesinlikle anlamıyor, Bir zamanlar yürümeyi bilmeyen, taytak bacak, yayık ağız Beren saat'i Star yaptık Bir zamanlar 1.63 boyunca cüce Elçin Sangu'yu star yaptik, Bir zamanlar Şişko, ergen tipli Hande Erçel'i star yaptık şaka gibi hepsin de kadınlığın, asilligin noktası yok Özlem conker'de tek kusur bulamıyorum yok Ağır başlı, karizmatik, kadın gibi kadın
Bu kadın çok güzel olduğu halde neden göz önünde değil sizce?
Hande, Elçin, Mine fazla mı güzel? Bırak Allah aşkına yüzlerin de keşke benim de böyle gözüm, burnum olsa diyecek bir şey yok. Bu kadın da inanilmaz endam, bakış, duruş var çok farklı
Aslında bahsettiğim güzellik değildi, Bu kadın Hande gibi, Beren gibi, Elçin gibi kezban değil tavırları bakışı, duruşu, fiziği çok etkileyici güzel kadın çoktur ama karizmatik kadın çok azdır nadir bulunur
En İyi Cevaplar