Güzellik & Bakım Bu kadın aşırı güzel değil mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hayatımda gördüğüm en güzel kadın😍 çok özeniyorum ona. Ayrıca da çok başarılı. Bütün güzel özellikler bu kadında toplanmış Bu kadın aşırı güzel değil mi? Cevapla En Güzel Soruları Kadın Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Cicikus1 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 75% +1 yıl Pardon neresi güzel bunun bi gözleri iyi ama eminim o da lenstir 🤦♀️ 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok güzel ya bence maşallah Yorumla
ReadyForWar Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Hayır ağlamıyorum gözüme estetik operasyon kaçtı. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ahahhahaa ama çok yakışmış ya maşallah Yorumla ReadyForWar +1 yıl Hiç beğenmiyorum.Aşırı yapay. Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Onu boşver de. Ortadaki sarışın manita..🥵🥵 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla
devilpurple Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl estetiksiz ve makyajsız gördükten sonra karar ver 2 0 Yorumla
Nathandrake1 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Kylie Jenner, Barbara Palvin vs varken dünyanın en güzeli demek ilginç olmuş 😂 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Barbara palvin tabiki herkesden güzel ama bu hatun bence kyliden güzel Yorumla Nathandrake1 +1 yıl Kylie zirvedir ya onu bulamazsın, Sokakta dolaşıyor senin beğendiğin kadın gibi binlercesi hatta daha güzelleri 😅 Yorumla Soran +1 yıl Ben Kendallcıyım😂 Yorumla Nathandrake1 +1 yıl Kendall da iyi tabi laf söyleyemem, Bella Hadid kendall kylie ve Barbara ayrı klasman bence 😅 Yorumla
Nicksiz_birisi_iste Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Afra Saraçoğlu'na benzettim. 1 0 Yorumla
Chasseresse Takip Et Xper 5 Yaş: 105 , eic 100% +1 yıl Kim ki bu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Fenomen doktor berika demir Yorumla
AçarakŞah Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 574 cevap paylaştı. Aşırı leş bu arada 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yuh neden Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Pardon neresi güzel bunun bi gözleri iyi ama eminim o da lenstir 🤦♀️
Çok güzel ya bence maşallah
Evet, makyaj güzeli. 🙄
Hayır ağlamıyorum gözüme estetik operasyon kaçtı.
Ahahhahaa ama çok yakışmış ya maşallah
Hiç beğenmiyorum.
Aşırı yapay.
Onu boşver de. Ortadaki sarışın manita..🥵🥵
😂😂
estetiksiz ve makyajsız gördükten sonra karar ver
Kylie Jenner, Barbara Palvin vs varken dünyanın en güzeli demek ilginç olmuş 😂
Barbara palvin tabiki herkesden güzel ama bu hatun bence kyliden güzel
Kylie zirvedir ya onu bulamazsın, Sokakta dolaşıyor senin beğendiğin kadın gibi binlercesi hatta daha güzelleri 😅
Ben Kendallcıyım😂
Kendall da iyi tabi laf söyleyemem, Bella Hadid kendall kylie ve Barbara ayrı klasman bence 😅
Afra Saraçoğlu'na benzettim.
Dudakları çok kötü bence
güzel kadın ama biraz yapmacık
Ayakları ne yalanır onun
Kim ki bu
Fenomen doktor berika demir
Aşırı leş bu arada
Yuh neden
Estetıklı ve gızeldeıl