Ben mi abartıyorum bilmiyorum, ama hayatım da gördüğüm en güzel kızlardan biri aynalı tahir'de zümrüt'ü iki farklı karakter oynadı Zeynep bir de adı Şebnem meşe tek projesi oldu zaten yanında Beren saat falan hiç hem o nursuz, itici ama bu kız da çok farklı bir şey var pozitif enerji veriyor insana çok güzel değil mi ya? 😊
Bu kadında tek tek bakınca güzel değil. Üst göz kapağı çok düşük ve bu da gözlerinin şeklini kötü gösteriyor, yüz hatları kötü, burnu küçük ama basık biçimsiz, kaşlarını çizmişler, diş yapısı da güzel değil gülüşüne bakacak olursak ama yine de bakınca ortalama tipli dersin. Beren'e bakınca masum bir güzellik görüyoruz. Kaldıki burnu ve ağzı büyük değil. Herkesin zevki farklı. Bana görede güzel kadın dediğin böyle olur: i.pinimg.com/.../...luci-young-monica-bellucci.jpg
Beren saat'in burnu estetik, yıllar önce ilk dizisinde o kocaman burnu. Törpületmiş bişeye bezemiş ama hala yamuksu burnu var ve ağzı gerçekten kocaman gülmek hiç yakışmıyor çok nursuz, meymenetsiz O attığın kadınlar güzel tabiki özellikle Monnica belluci efsane güzel ona hayranim zaten ama Şebnem Meşe bence kusursuz, Gözleri iri ve yeşilimsi burnu hokka, ağzı düzgün ve bebek gibi siması var ben çok beğendim öyle güzellikleri TV 'de görmemek üzücü neyse ki Başa Parlak'la benziyorlar 😊 img.gecce.com.tr/2012/08/02/haber-204835B7.jpg
Başak parlak kim attığın kadın kim yapma 😂 Başak parlak mis gibi kadın ortalamanın üstünde. Bu ise vasat bildiğin. Renkli göz seviyorsan onun etkisinde kalıyorsun diye düşünüyorum. Ya da izlediğin filmdeki rolünden etkilenmişsin. Attığın kadının dudakları dışında her yeri kusurlu kulakları bile. Sana göre güzel geliyor olabilir ama göz var nizam kusur yok demek de olmuyor:) Bu attığım iki kadın ayrı bir boyut zaten. Baktıkça içi açılıyor insanın. Özellikle Monica candır gerisi heyecan 😄
aramızda 9 senelik bir fark var.. yani sen daha proteinken... "benim kadar film izlemediğine eminim" ne demek yahu? benim babam senin babanı döver der gibi.. ergen ergen :) neyse iyi günler
Yaş farkı önemsiz, kültür farkı önemli çocuğumdan beri hep film izlerim yabancı CD çantam vardır, Jennifer Lopez'e çok hayrandım tüm filmleri var onun sayesinde Hollywood'a merak saldım şimdi Bilgisayar olunca daha çok film izlemeye başladım ve ilk defa Türk oyuncuyu bu kadar beğendim, yorumuzu yapın, zevkime laf etmeyin iyi günler
En İyi Cevaplar