Arkadaşlar fotoğrafta görüldüğü gibi burnum aşırı yağlanıyor gün içinde sürekli yıkamam gerekiyor ve siyah nokta oluşturuyorlar. Bu sorunu azaltabilecek bir öneriniz var mı aslan parçaları.
Kanka amarigalarda olsan netflixte izleyecek kızlar burada yeri geldi mi sırf seni onlar için birşey yapıyor olarak görmek için ne planlar yapıyor. Hayat bir bilgisayar oyunu olsa en zor ülkeyi istiyorum seçeneğini seçince sadece Türkiye gelirdi.
En doğalı kil yani Düzenli kil maskesi yapılsa iyi olur Aktardan beyaz ya da yeşil kil (genelde yağlı cilt yeşil) alın ya gül suyu ya da normal su ile karıştırıp bölgeye uygulayın
%100 doğal ve hiçbir katkı maddesi içermiyor bu ürün. Sağlık bakanlığı onaylı ayrıca. Ben bunlara dikkat ederim. Yoksa tavsiye etmem, kendim de kullanmam.
Bursanın en baba doktorlarına gittimde işe yaramadı, en hergün günde 2 kez sıcak suyla yüzümü yıkadım öyle azaldılar sonra ergenlik bitince hepsi yok oldu
Aha çözümü buldum domates salatalık, burun salatası yaparım artık üzerine limon tuz da döküp 😂😂 Ne varsa eskilerde var bee, eksik olma eski cilve seni loreal parise almaları lazım
En İyi Cevaplar