Neva Blond Ultimate Doğal Renk Açıcı Sprey kullanan var mı? L'Oréal Paris Casting Sunkiss Renk Açıcı Jel mi hangisi alsam?Neva Blond Ultimate Doğal Renk Açıcı Sprey kullananlar
Neva Blond Ultimate Doğal Renk Açıcı Sprey kullanan var mı?
Yorumlara baktım kullanmadan önce siyah saçlarda pek ise yaramıyor deniliyordu fakat yinede denedim. Dustan sonra nemli saçıma sıktım güneş ya da fön makinası olmadan kurutuyordum ve sonra duzlestiriyordum. 1 ayda bile inanılmaz sonuç aldım. Saçlarım simsiyah olmasına rağmen okadar açıldı ki şu an rengi çok güzel oldu bal köpüğü renginde. Ve inanılmaz yumuşak oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.
Saç rengi açmak için oksijenli su, papatya suyu gibi birçok yöntem deneniyor. Bu yöntemler hem uğraştırıcı olabiliyor hem de saçları sertleştirebiliyor. Renk açıcı spreyler daha pratik oluyor. Aynı zamanda nemlendirici etkili oldukları için saçların yumuşak kalmasını sağlıyor. Saçlarınızın rengini birkaç ton açmayı düşünüyorsanız, kesinlikle önerim renk açıcı spreylerden yana olur.
Nevablond renk açıcı sprey kullananlar memnun kaldı mı?
Nevablond renk açıcı sprey kullananlar
Nevablond saç açıcı sprey kullananlar saçların aşama aşama açıldığını söylüyor. Yani ilk kullandığınız anda çok fazla bir etki beklemeyin :) Uygulama sonrasında güneşe çıkanlar saçlarının daha fazla açıldığını ifade etmiş. İçeriğinde Limon ve Papatya özleri bulunuyor. Bu sayede saçlara doğal bir parlaklık veriyor ve rengin de doğal görünmesini sağlıyor.
Neva doğal renk açıcı sprey kullananlar nasıl uygulama yapmış?
Yeni yıkanmış ve havlu ile fazla suyu alınmış saçlara uygulanıyor. Uygulama öncesinde mutlaka eldiven takmanızı öneririm. Sprey şişesini çalkalayın ve 15 santim uzaklıktan, tutamlara ayırdığınız saçlarınıza sıkın. Spreyin her yere yedirildiğine dikkat edin, bu sayede renk oynamaları olmaz saçlarınızda. Eşit yedirebilmek için ince dişli tarak yardımıyla iyice yayabilirsiniz.
Neva saç açıcı sprey kullananlar uygulama sonrasında nelere dikkat etti?
Neva saç açıcı sprey kullananlar
Sprey uygulandıktan sonra saçların kuruması bekleniyor. Bu aşamada güneşe çıkabilirsiniz, güneş etkisiyle saçlarınız daha iyi açılacaktır. Kuruduktan sonra ısıyla saçlar düzleştiriliyor. Düzleştirme sonrasında bir miktar açılma gözlemleyebilirsiniz. 24 saat sonra saçlar yine yıkanıyor.
Nevablond renk açıcı sprey tekrar ne zaman kullanılır?
Sprey uygulama arasında 3-4 gün süre olması gerekiyor. Çünkü aşama aşama açan bir saç açıcı sprey. Saçlarınız yıkandıktan sonra da açılma gözlemleyebilirsiniz. Nevablond renk açıcı spreyi kullananlar genel olarak L'Oréal Paris Casting Sunkiss Renk Açıcıyı da kullanmış ve başarılı bulmuş.