Gri saç son yıllarda oldukça popüler hale geldi. Yakınanlar olduğu kadar, memnun kalanlar, saçlarını griye boyatmak isteyenler de var. Kullananlar genel olarak boyanın çabucak akmasından, rengin sarıya dönmesinden şikayetçi. Haklılar, kim istemez kalıcı gri saçı? :) Peki nevacolor gri saç boyası nasıl?
Neva Color 0.01 kullananların yorumları neler?
Neva Color 0.01 kullananların yorumları
Neva Color 0.01 Yoğun Gümüş Gri saç boyasını deneyenlerden biri de benim. Öncelikle ilk yaptığımda saçlarım harika oldu diyebilirim, her gri saç deneyen gibi ben de çabucak eski rengime dönmekten şikayetçiydim. Elbette mor şampuan kullanarak saçlarınızın gri kaldığı süreyi biraz daha uzatabiliyorsunuz. Neva Color genel olarak sevdiğim bir markadır zaten.
Neva Color füme gri kullananların yorumları neler?
Neva Color füme gri kullananların yorumları
Füme gri daha çok buzul maviye dönük bir renk. Yani kül grisi istiyorsanız, füme gri saç boyasından istediğinizi alamazsınız. Fakat ortaya çok güzel bir ton çıktığını söylemeliyim. Bu da saçlarınızı iyi açmanızla mümkün elbette.
Çok açık tonları beğeniyorsanız Neva Color'un gümüş saç boyası da oldukça güzel bir renk ortaya koyuyor. Saçlar doğal bir parlaklığa kavuşuyor, mor şampuan kullanarak süresini de uzatabiliyorsunuz. Bana bu şekilde açık renkler yakıştığı için hep platin - gri tonlarını tercih ediyorum :)
Neva Color gümüş gri tonlayıcıyı kullanmak için öncelikle saçlarınız platin rengine kadar açılmış olmalıdır. Sonrasında tüp boyayı ve oksidanı iyice karıştırarak saçlarınıza gri tonlayıcıyı uygulayabilirsiniz. 30-35 dakika bekletmek yeterli oluyor. Zaten saçlarınızda rengi görüyorsunuz, istediğiniz tona ulaştığınızda saçlarınızı yıkayabilirsiniz. Neva Color gümüş gri tonlayıcı içeriğinde Keratin, Kolajen, Macadamia, Jojoba yağı bulunuyor. Bu sayede saçlar oldukça doğal duran bir parlaklığa kavuşuyor :)
Ben de severim bu boyayı kızıl tonlarında da çok başarılıdır. Ben daha önce kuaföre özel olarak bu boyayı götürüp boyattırıyordum şimdi kendim denemeler yapıyorum ama çok başarılı olamadım. Bu katolog'dan bulabilirsiniz renkleri.
olmaz kuaför malzemeleri satan yerden açık toz oriel alıp saçlarını açtıktan sonra jeans color boya markasının gümüş rengini alıp boyayıp uzunca bekletmen gerek ve sürekli tazelemelisin kendi rengine göre orielin suyunun derecesini alman lazım ben sarışın olduğum halde 40 derece alıyodum ki çok açılsın diye ve en önemlisi orieli 20 dkdan fazla sakın tutma
bence sakın griye boyatma etrafımda çok insan var boyatıp pişman olan hiç gerek yok çok yıpranıyo ve eskisi gibi güzel asla olmuyo ve hiç hoşta durmuyo yakışan var yakıışmayan var
eminönü tahtakalede zazahan var orayı bul. dükkanlar sırf kozmetik ürünleri satıyorlar. aldığım yerin adı hatta yıldız kozmetik. ve çook uygun fiyatlarda. oryal+ oksidan aldım %40 lık. birçok şey var. imkanın varsa ordan al.
En İyi Cevaplar