Kullandım kalitesinin piyasadaki diğer boyalardan farkı yok. Zaten isim yapmamış kuaförler genelde fiyatı uygun diye nevacolor kullanıyor. Renk seçenekleri fazla. Sarı kızıl karamel çoğu rengi denedim. Hepsi tuttu. Ama biraz sertleştiriyor saçı. Tek eksisi bu sertleştirme sorunu.
Neva Color saç boyasını bir dönem kullanmıştım, hatta uzun bir dönem :) Birçok farklı rengini kullandım. Özellikle Altın sarısı çok ilgimi çekiyordu o dönem, diplerim çıktıkça tekrardan boyuyordum.
Neva Color saç boyası kullananlar memnun mu?
Açıkçası güzel bir saç boyası ben çok memnun kalmıştım. Ondan iyi saç boyaları yok mu? Var kesinlikle ama ona da kötü diyemem çünkü uzun bir dönem kullandım. İstediğim rengi güzel bir şekilde elde edebiliyordum, beyaz kapatıcılığı da gerçekten çok iyi. Yalnız açık renkleri; gümüş, küllü sarı vs gözlemlediğim kadarıyla çabuk akıyor ve renk değiştiriyor. Yani bazı küllü saç boyaları bu küllü tonu uzun bir süre koruyor, fakat Neva Color'da birkaç yıkama sonrası turunculaşma görülüyor. Sebebini bilemiyorum tabii ki renk pigmentlerinden kaynaklanıyor olabilir.
Neva Color tüp boya kullananların yorumları neler?
Neva Color tüp boya kullananlar
Neva Color tüp boyası kutu boyalardan daha uygun fiyatlı oluyor. İçerisinde krem eldiven vs yok, sadece tüp boyasını alıyorsunuz ve de oksidanını. Düzenli olarak saçlarınızı boyuyorsanız eğer zaten evinizde eldiven bulunuyor mutlaka. Yoksa da onu ayrı bir şekilde alabilirsiniz. Tüp boya da zaten kutu boya ile aynı sonucu veriyor, kullananlar memnun kalmış ben dahil :) Neva Color yorumlarında olumsuz olarak çabuk akması bulunuyor, kalıcı bir saç boyası aslında ama diğer boyalarla kıyaslandığında biraz geride kalıyor renk yoğunluğunu koruma açısından.
Neva Color renk açıcı kullananların yorumları neler?
Neva Color renk açıcı kullananlar
Ben değil ama arkadaşım 12.00 Yoğun Süper Açıcı kullanmıştı saçları güzel açılmıştı ama biraz kuru hale gelmişti. Şimdi NevaBlond var kullananlar ondan da memnun kalmış. Kontrollü bir şekilde renk açma sağlıyor. Saçlarınıza sürdükten sonra 10 dakikada bir yeterli açıklığa kavuşup kavuşmadığınızı kontrol edebilirsiniz. İstediğiniz açıklığa ulaştıktan sonra iyice yıkayınız.
Nevaton boya kullananların yorumları neler?
Nevaton boya kullananların yorumları
Nevaton fiyatı oldukça uygun bir saç boyası, bir kutuda 2 adet tüp boya bulunuyor. Tıpkı SeaColor gibi renk yoğunluğu baya iyi. Kullananlar da yorumlarında bunu hep vurguluyor. Küllü tonları gerçekten yoğun, yoğun nemlendirme sağlayarak kurumanın da önüne geçiyor.
Ben sürekli markalı ürünler kullanırım ama neva color kartelasi çok geniş kapsamlı ve begenirim gerçekten kullanırken boyanın içine özel yağlar kullanıyorum iyi oluyor palette çok kızıllı kahveli küllü kumrali bile kızıllı begenmiyorum
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sacimi hiç boyatmdm da değişik renkleri vardı merak ettm 😊
Neva colorun 3 rengini karıştırdım turkuaz renk yaptım ve saçımın bir kısmında denedim gayet güzel oldu ama yaklaşık 1 ay sonra rengi açılmaya başladı 2 ay sonra tamamen rengi gitti. Marjinal birşeyler denemek isteyenler için uygun bir boya tam sıkılmaya başladığında boya akıyor
On yildan fazladir sac boyarim loryalide denedim ama pahali. mor serisi dene genc yasina yakisacaktir eminim ama once kuafor sonra kendi boya daha ekonomik oluyor :))