Saç Bakım Neva'nın sıcak pembe saç spreyi nasıl görünüyor? Letsq0Baby Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Merhaba arkadaşlar.😊Yılbaşı hediye paketimin içinden Neva sıcak pembe saç spreyi çıktı. 🎁 Daha önce kullandığım pembe gibi cırt değil ve bulaşma yapmıyor. Nasıl görünüyor? Neva'nın sıcak pembe saç spreyi nasıl görünüyor? Cevapla Hediye Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
NazorellaSchulz Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 +1 yıl Keşke sarışın olsaydım ve bende kullanabilseydim. ☹️🌺 1 3 Yorumla Letsq0Baby +1 yıl Sarı ile uğraşmak çok zor:)) Hiç bulaşma derim. Yorumla NazorellaSchulz +1 yıl Riskli ya aynen ben uğraşamam her dakika dip boyaya falan, yakışmış sana bu arada güle güle kullan! 🌺 Yorumla Letsq0Baby +1 yıl Teşekkür ederim.😉 Yorumla
Eѕρılc Takip Et FenomenGuru Yaş: 33 +1 yıl Cıkss, beğenmedim ben ya. Sana gitmiş ama 1 2 Yorumla Letsq0Baby +1 yıl Teşekkür ederim.😊Size sormak için kullandım, o yüzden çok sıkmadım.🤣 Yorumla Eѕρılc +1 yıl Olmuş olmuş ^^ Yorumla
DoraMaar Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 84% +1 yıl Güzel görünüyor. Güle güle kullan 😊 1 1 Yorumla Letsq0Baby +1 yıl Teşekkür ederim.😊 Yorumla
En İyi Cevaplar