Yüzümdeki tüyler biraz fazla. Güneşli veya ışıklı bir ortamda acaba karşıdaki farkediyor mudur diye endişeleniyorum. Sizce alıyim mı? Çok mu kötü görünüyor tiksinç mi? Net gözüksün diye flashla çektim.
Bence alma aldıkça çogalabilirler o tüyleri sararta bilirsen sarart veyada hiç elleme kalsın öyle tanıdığım arkadaşlarımın bir kaçında da böyle bir sorun var ve evet tüyler belli oluyor ve biz bunu dert etmiyoruz karşınızdaki kişinin size bakış açısıda önemli bu konuda..
Knk sakın alma aynı dertten bende de var kendini de kötü hissetme. ılk önce bir doktora git hormon tedavını yaptır. sonra da İğneli epilasyon yaptırır kurtulursun. agda cımbız vs erkek sakalı gibi kapkalın yapar
Tatlım burdaki malca yorum yapan insanları takma ilk bir doktora git çünkü alınca da çıkıyor sonradan ona göre bakarsın duruma kendini bilmez yorum yapanlar yüzünden de üzme😄😌😇😇😇
Gerçekten çok kötü gözüküyor. Hele bazıları bu tüylerin üzerine fondöten pudra sürüyor o kadar kötü bir görüntü ki... Ağdayla yarım saatini almaz lütfen al.
Pardon da buraya bu durumu sorup, böyle erkekleri soğutucu resimler atıyorsa her türlü eleştiriyi kabul etmeli. Ayrıca seni ne ilgilendiriyor kendi yazabilir
He tabi kabul etmeli o yüzden sayıdır istediğin gibi ne olacak sanki. Hemcinsime edilen lafı savunabilme hakkım var insanları düşünebilecek zekaya da sahibim kalp denilen varlığı biliyorum. Susup kabullenmen lazım ken bide sana ne diyor düşüncesiz insanlar
Sana laf yetiştirirken selamı kullanmama gerek yok. Böyle biri şeyin bir kızı üzebileceğini düşünmüyorsunuz da o yüzden sövmüşsün gibi davranıyorum. Neyseeeee seninle laf dalaşına girmek bana düşmez düşüncesiz insanalr çok zaman kaybı.
Sen kendini zeki, düşünceli biri olarak mı görüyorsun gerçekten? Sen kimsin ki bana laf yetiştireceksin? Elimden geldiğince ezici laflar kullanmamaya çalışıyorum ama sınırları zorluyorsunuz.
En İyi Cevaplar